Η Σελήνη στο Ζυγό, στρέφει το ενδιαφέρον μας, σε ζητήματα έρωτα, ομορφιάς, ηρεμίας, εξόδους με παρέες, φλερτ και ότι μας χαρίζει άνεση και χαρά! Αν αποφύγουμε σοβαρές αποφάσεις, η μέρα είναι απολαυστική!

 

Κριός

Θα σου προταθεί κάτι πολύ σημαντικό και από τη δική σου συμμετοχή και διάθεση θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον σου. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Φρόντισε να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό σε όλα σου τα θέματα και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

 

Δίδυμος

Τα όνειρά σου μετά από πολύχρονη προσπάθεια θα πραγματοποιηθούν και η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μην αποσπαστεί η προσοχή σου από τον στόχο, τώρα που η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Καρκίνος

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής από τον Αιγόκερω ενισχύει την επικοινωνία σου, ώστε να γνωρίσεις εύκολα το ταίρι που τόσο καιρό ήθελες.

 

Λέων

Μια ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει την τάξη στα πράγματα. Μην καθυστερήσεις να την κάνεις. Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις.

 

Παρθένος

Μία ευχάριστη εξέλιξη προβλέπεται σύντομα για το ζώδιό σου, αναφορικά με μια υπόθεση που καθυστερεί εδώ και καιρό. Με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς και σε ευνοεί, αισθηματικά, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

 

Ζυγός

Η αγάπη και η αφοσίωση που εισπράττεις είναι εντυπωσιακή και φυσικά το αξίζεις. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

 

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι, γιατί το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται πολύ απαιτητικό για το ζώδιό σου. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να απολαμβάνετε κι οι δυο τη σχέση σας.

 

Τοξότης

Ασχολήσου περισσότερο με τη δική σου ζωή και περιόρισε λίγο την καλή σου πρόθεση να βελτιώσεις τον κόσμο. Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Εξωτερίκευσε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Αιγόκερως

Η επιρροή των πλανητών θα βελτιώσει κάπως τα πράγματα για το ζώδιό σου. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στενοχώρησαν. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα, αγαπητέ Υδροχόε, και ψάχνεις να βρεις τι πραγματικά θέλεις. Μην επιτρέπεις να σε φέρνουν στα όριά σου. Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν απαλλαγείς από κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις.

 

Ιχθύς

Μην πτοηθείς και συνέχισε τον δρόμο σου. Νέες ευκαιρίες πρόκειται να ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, χάρη στις οποίες θα βγεις από κάθε δυσάρεστη θέση. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα να προχωρούν και να πραγματοποιούνται με τον τρόπο που ήθελες.

 

Πηγή