Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού! Πάθος, σεξουαλικότητα και ερωτισμός στα κόκκινα για τον υπόλοιπο μήνα! Προσοχή μόνο στις…κακίες και στο «δηλητήριο» των τσακωμών μας!

 

Κριός

Η διάθεσή σου, Κριέ, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Πρέπει όμως να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε ρίχνουν ψυχικά.

 

Ταύρος

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα σου δημιουργήσουν άγχος και μεγάλη ένταση. Με τον Άρη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό (σε ευνοεί) μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, αλλά μην τα παρατάς τώρα. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

 

Δίδυμος

Με τον Ερμή ανάδρομο, Δίδυμε, κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδια σου. Δε φταίω εγώ, αυτός φταίει. Μην αποκαρδιώνεσαι και κυρίως μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

 

Καρκίνος

Ο εκνευρισμός σου σήμερα, Καρκίνε, θα είναι έντονος. Καλό είναι, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Να ξέρεις όμως, πως ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις να κάνεις.

 

Λέων

Σήμερα, Λέων μου, που ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, ευνοείσαι σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του.

 

Παρθένος

Έχεις διάφορες ευθύνες, Παρθένε μου, και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα. Βάλε τα όλα σε μία σειρά, για να μπορέσεις να ρυθμίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Ιδιαίτερα, έχεις πάρα πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε προβληματίζουν πάρα πολύ. Μπορείς να οργανώσεις ένα πληρέστατο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω, ότι σε όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

 

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν και, αν κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, να ξέρεις ότι θα έχεις όλη την επιτυχία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, δεν μπορείς να αποφασίσεις το παραμικρό, αν και το κεφάλι σου είναι γεμάτο από ιδέες. Γεμάτο, είτε με καινούργιες, είτε παλιές, που δεν τις ολοκλήρωσες, και άλλες, που δεν πρόλαβες να τις αξιοποιήσεις όπως θα ήθελες. Σήμερα, που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, είναι ευκαιρία να σκεφτείς ήρεμα και να αποφασίσεις τι επιτέλους θα πραγματοποιήσεις.

 

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να δημιουργήσεις και να παράξεις, πετυχαίνοντας πολλά, αφού η ενεργητικότητά σου θα είναι ξέφρενη. Λύσε προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, καθώς θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας. Ούτως ή άλλως, θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

 

Αιγόκερως

Μερικά θέματα, Αιγόκερε, που μπορεί να συμβούν σήμερα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Είναι, λοιπόν, χρήσιμο να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

 

Υδροχόος

Σήμερα, Υδροχόε, που ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός έρχονται να σου τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση, θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι.

 

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ μου, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα δείξεις θα είναι έντονος και, με ό,τι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Πηγή