Το πιο τυχερό Σάββατο του Φλεβάρη είναι εδώ! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας εκπλήξεις, γνωριμίες, τυχαία συμβάντα αλλά και ευκαιρίες σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού. Πιο τυχεροί θα σταθούν όσοι ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Η νέα πραγματικότητα θα είναι αισθητά καλύτερη, αρκεί να δείξεις συνέπεια στα πρώτα σου βήματα. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στα αισθηματικά σου, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Ταύρος

Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου – αφέσου να χαρείς την ευτυχία που σου προσφέρεται μέσα από μία πιο εύκολη καθημερινότητα. Η ανησυχία γύρω μας είναι δεδομένη και εσύ κάνεις πολλά για να βοηθήσεις, αλλά μην τα κάνεις εις βάρος σου. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τα λόγια και τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μην κοινοποιήσεις τις απόψεις σου βιαστικά. Αντιθέτως, δώσε χρόνο στην ανακάλυψη όσων γνωρίζεις και μην πάρεις καμία πληροφορία ως δεδομένη. Στον αισθηματικό τομέα, ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

 

Καρκίνος

Είναι σημαντική η δυνατότητα προσαρμογής σου. Κάποιος θα μεσολαβήσει για μία αξιόλογη γνωριμία, μέσα από τη οποία θα μπορέσουν να βελτιωθούν πολλά στη ζωή σου. Μην υπερβάλλεις με παράλογες σκέψεις και δώσε χρόνο στα πράγματα να αποκαλυφθούν. Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανέναν.

 

Λέων

Η ανταμοιβή θα είναι ηθική και υλική, ανάλογη της προσωπικής σου προσφοράς όλο αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο την καθημερινότητά σου και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Συγκεντρώσου στους στόχους σου, τώρα που οι πλανήτες διευκολύνουν τον τρόπο δράσης για το ζώδιό σου. Μην αφήσεις περιθώρια για ξένες παρεμβάσεις, τήρησε το πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε όπως ακριβώς έχεις σκεφτεί. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Η άποψή σου για τα πράγματα θα αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις τον θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

 

Σκορπιός

Μια μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο θα βελτιώσει τη διάθεσή σου χωρίς πολύ μεγάλο κόστος. Οι μεγαλύτερες αλλαγές μπορούν να περιμένουν, καθώς αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

Τοξότης

Τα πράγματα απαιτούν την προσοχή και τη συγκέντρωσή σου για να προχωρήσουν. Οι ισορροπίες σου θα διατηρηθούν με δυσκολία – αφοσιώσου περισσότερο στα προσωπικά σου ζητήματα. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις αναφορικά με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα σηματοδοτεί για το ζώδιό σου μεγαλύτερη ευαισθησία, από την οποία κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με σένα. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Υδροχόος

Δείξε δυναμισμό στην τακτοποίηση των προσωπικών σου υποθέσεων και μην αφήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να σε κρατήσουν πίσω. Σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει και ο δρόμος θα ανοίξει για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

 

Ιχθύς

Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου και φέρσου με ανάλογο τρόπο. Η ασυνέπεια και η ψυχρότητα σε μία φιλική σχέση οδηγούν σε απομάκρυνση. Μην χάσεις αυτό το πρόσωπο από κοντά σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

 

Πηγή