Ο Φεβρουάριος ξεκινά εκρηκτικά, με τον λογικό Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό … Πρωτομηνιά λοιπόν θα υπάρξουν κόντρες και ξαφνικές ανατροπές σε συμφωνίες, που πρέπει να τις αποτρέψουμε.  Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι,Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των οραμάτων σου, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες δράσης σε δημιουργικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αρκεί σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Ταύρος

Προσπάθησε να διατηρήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και μην χάνεσαι σε παράλογα ταξίδια ουτοπικών σκέψεων που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν. Μπορείς από σήμερα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Κάνε στο ταίρι σου τις προτάσεις σου και να είσαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

 

Δίδυμος

Δείξε προσοχή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάθε ζήτημα το συντομότερο. Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς) θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεται η καθημερινότητά σου με υπερβολικές δραστηριότητες και να έχεις χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν. Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά δύσκολη και έχεις πολύ άγχος, κάτι που επηρεάζει και τον αισθηματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις καλά, γιατί η ψυχολογία σου δεν είναι καλή.

 

Λέων

Φρόντισε να καταστήσεις σαφές πως οι δυνατότητές σου είναι πολύ συγκεκριμένες και πως δεν μπορείς να δώσεις από το απόθεμα που χρειάζεσαι για τις δικές σου ανάγκες, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφθούν παρά μόνο με τη δική σου φροντίδα. Σήμερα μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άσε τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Συγκεντρώσου στην ουσία και μην παρασύρεσαι από παράλογες σκέψεις. Οι υποθέσεις σου εξελίσσονται σταθερά, σε αργούς όμως ρυθμούς. Δείξε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, γιατί προβλήματα και λογομαχίες μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

 

Ζυγός

Η ζωή σου δεν αφορά κανέναν και αυτή την απόσταση θα πρέπει να την καθορίσεις μια και καλή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον καθένα στη θέση του. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Σκορπιός

Η σχέση σου κινείται σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλύτερες εξελίξεις από όσο νομίζεις, στα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί, αισθηματικά, σίγουρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

 

Αιγόκερως

Μην πιστέψεις καμία υπόσχεση από όσες ακούσεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και δεν μπορεί παρά να έρθεις ακριβώς στην ίδια θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώθεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση.

 

Υδροχόος

Προσπάθησε να κατευνάσεις τις τυχόν ανησυχίες που έχεις για την εξέλιξη των προσωπικών σου ζητημάτων. Με υπομονή και απλότητα, όλα μπορούν να συμβούν όπως θα επιθυμούσες, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να τολμήσεις. Ο δυναμισμός σου είναι αυξημένος και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από κάποιες καταστάσεις.

 

Ιχθύς

Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου επανέρχονται. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια, ώστε να μπορέσεις να οργανώσεις και να βάλεις σε τάξη τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

 

Πηγή