Η επιρροή από το χθεσινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα συνεχίζεται, προσφέροντας μας δύναμη, πάθος, γοητεία και χρήμα! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μας χαρίζει ρομαντισμό, αγάπη και παραμυθένια ατμόσφαιρα! Ωστόσο, προσέχουμε την υπεραισιοδοξία και μένουμε προσγειωμένοι, για να μην έχουμε απώλειες, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία!

 

Κριός

Ο χρόνος που πέρασε σε τόση απραξία τώρα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και επιβάλλεται να προσπαθήσεις να κερδίσεις όσα έχασες. Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

 

Ταύρος

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου σε κανέναν και προχώρα στην πραγματοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την αρνητική σκοπιά με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.

 

Δίδυμος

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις όλο τις αναβάλλεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να είσαι σίγουρος ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

 

Καρκίνος

Σε προσωπικό επίπεδο, περνάς μεγάλη κρίση συνειδητοποιώντας πόσο διαφορετικές είναι οι προτεραιότητές σου. Τυχόν μικροπροβλήματα θα τακτοποιηθούν σύντομα. Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Λέων

Σε οικογενειακό επίπεδο, μην αφήσεις εκκρεμότητες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις άμεσα όσα προκύψουν. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, γιατί όποτε το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

 

Παρθένος

Μην βιαστείς να κάνεις μεγάλα βήματα και σκέψου πολύ προσεκτικά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα.

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου που θεωρείς ότι σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για σένα, αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες εφιστούν στο ζώδιό σου την προσοχή στις συναναστροφές.  Μην βιαστείς να εκτεθείς σε περίεργες υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά του.

 

Τοξότης

Σε κάποια συζήτηση που θα κάνει το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς να σε ευνοεί, αισθηματικά, αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να διατηρήσεις καλή επαφή με την πραγματικότητα και περιόρισε τη διάθεσή σου για ονειροπόληση. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με πιο ερωτική διάθεση αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Υδροχόος

Μην αφήσεις, αγαπητέ Υδροχόε, κανέναν να σε επηρεάσει τώρα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις κάποια πράγματα πιο θετικά.

 

Ιχθύς

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδια που παραμένουν εδώ και καιρό σε στασιμότητα. Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή