Η εβδομάδα μας ξεκινά ευχάριστα, δημιουργικά, με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, χαρίζοντας κέρδη αλλά και ευκαιρίες να νιώσουμε πληρότητα μέσα από εργασιακές και οικονομικές δραστηριότητες! Παράλληλα η κοινωνικότητα αλλά και η εκφραστικότητα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας.

 

Κριός

Μην χάσεις την προσήλωσή σου στον στόχο και προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

 

Ταύρος

Η στάση κάποιου φιλικού σου προσώπου σε ένα δικό σου ζήτημα ίσως σε απογοήτευσε, αγαπητέ Ταύρε, αλλά προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλες διαστάσεις. Μην υπερβάλλεις και μην σχολιάσεις τίποτα. Ο χρόνος θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα αισθανθείς καλύτερα. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά.

 

Δίδυμος

Μην αφήσεις καμία παρεξήγηση να μπλοκάρει τα σχέδιά σου για το μέλλον. Οι υποθέσεις σύντομα θα τακτοποιηθούν και θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν.

 

Καρκίνος

Μην αφήσεις διάφορες σκέψεις να σε ταλαιπωρήσουν. Εξέτασε τα δεδομένα προσεκτικά και δώσε μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό σου, αναφορικά με το τι σε ικανοποιεί. Μόνο εσύ θα αποφασίσεις για αυτή την εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα.

 

Λέων

Οι αξίες που σε συγκινούν βρίσκονται στα χέρια σου και η περιφρούρησή τους είναι προσωπική σου υπόθεση. Μην υπερβάλλεις και δείξε κατανόηση απέναντι σε διαφορετικές απόψεις. Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πολύ καλά, ειδάλλως ίσως μπεις σε συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν.

 

Παρθένος

Η αγνότητα των συναισθημάτων του έχει αποδειχθεί σε δύσκολους καιρούς. Είναι η ώρα να αποδείξεις και τα δικά σου συναισθήματα. Μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά και θα πάρεις χαρά από τη διαδικασία. Σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Ζυγός

Είναι καιρός να τακτοποιήσεις αυτή την εκκρεμότητα και να οργανώσεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις στη ζωή σου, με στόχο την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στα αισθηματικά σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Η αρχικά αυθόρμητη και θετική στάση ενός νέου προσώπου στη ζωή σου και η ξαφνική του απομάκρυνση αμέσως μετά, θα σε προβληματίσει για τον τρόπο που έγιναν οι συστάσεις μέσω τρίτων. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί το γεγονός να είναι τυχαίο. Το ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Η νέα ζωή που απολαμβάνεις, αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα μπορεί να είναι πολύ πιο περιορισμένη σε πρακτικό επίπεδο, αλλά σου παρέχει ασύγκριτες ελευθερίες και πιο ήρεμο περιβάλλον. Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Αιγόκερως

Ο δυναμισμός και η αυστηρότητά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι αποτέλεσμα των εμπειριών και της ψυχρότητας που έχεις βιώσει σε όλα τα επίπεδα. Μην φοβηθείς να είσαι ο εαυτός σου, γιατί θα κουραστείς να προσποιείσαι και άλλωστε το αποτέλεσμα δεν θα έχει ουσιαστική αξία. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο.

 

Υδροχόος

Μάταια κάνεις υπομονή και δείχνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Μην αφήσεις άλλο τον χρόνο να κυλήσει έτσι. Μίλα ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Απόφυγε τις εντάσεις και πες δυο λόγια απλά, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου.

 

Ιχθύς

Η προσαρμοστικότητά σου αυτή θα επαινεθεί και θα κερδίσεις συμμάχους σε όλα τα επίπεδα. Μην παρασυρθείς σε παράλογες σκέψεις. Συγκράτησε την παρόρμησή σου και οργάνωσε τις κινήσεις σου, με σκοπό την επιτυχία. Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

 

Πηγή