Γιατί οι Κυριακές είναι για ξεκούραση! Η Σελήνη στην Παρθένο μας βοηθά να ξεκουραστούμε, να ανανεωθούμε σωματικά και ψυχικά και να οργανώσουμε την νέα εβδομάδα!

 

Κριός

Το προηγούμενο διάστημα φορτίστηκες υπερβολικά σε συναισθηματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να παραμελήσεις το πρακτικό κομμάτι της ζωής σου. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα αισθήματά σου, για να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις τον καθένα να σε επηρεάσει και οργάνωσε τη ζωή σου με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες και τα θέλω σου, ώστε να μπορέσεις να βρεις την ευτυχία. Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά.

 

Δίδυμος

Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, αισθηματικά, για μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, να ξέρεις ότι με την εύνοια του Ερμή από τον Αιγόκερω στα αισθηματικά σου και με τον ερωτισμό που εκπέμπεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

 

Λέων

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα και φρόντισε να ολοκληρώσεις όσα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, πριν προχωρήσεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα.

 

Παρθένος

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να χαλάσουν το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Ο Άρης και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοούν για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Ζυγός

Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες για το ζώδιό σου, αλλά ο δυναμικός σου χαρακτήρας θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι και θα ξεχαστείς από το άγχος αλλά και θα περάσεις τέλεια μαζί του.

 

Σκορπιός

Η οικογένεια σε στηρίζει ψυχολογικά, αγαπητέ Σκορπιέ, σε όσα προσπαθείς να κάνεις, αλλά σε πρακτικό επίπεδο είναι δύσκολο να τα καταφέρεις, καθώς οι συνθήκες δεν ευνοούν. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου, ενώ με τις συζητήσεις που θα κάνεις και με την καλή σου διάθεση, θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου σήμερα θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι δεν θα βρίσκεσαι πολύ καιρό σε αυτή την κατάσταση. Σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

 

Αογόκερως

Μην αφήσεις κανέναν να σε κρατήσει πίσω, δημιουργώντας σου φόβο για τις εξελίξεις. Μπορείς να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, αλλά αν δράσεις δυναμικά, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα σημείο που σε ευχαριστεί, ενώ είσαι ικανοποιημένος και από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

 

Υδροχόος

Τώρα είναι η ευκαιρία να δεις ποιοι σε αγαπούν και ποιοι σε ζηλεύουν πραγματικά. Μην διστάσεις να απομακρύνεις οριστικά τους δεύτερους από τη ζωή σου. Αισθηματικά, η πολύ καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα ενισχύσει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου τόσο, ώστε το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου.

 

Ιχθύς

Κάνε υπομονή και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να συνεχίσει να μελαγχολεί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, για να πάει πολύ καλά η σχέση σου και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Πηγή