Δευτέρα σήμερα και μάλιστα με Σελήνη στον Αιγόκερω! «Τα κεφάλια μέσα» λοιπόν και η εργασία αλλά και η οικογένεια, έχουν προτεραιότητα σήμερα. Το ήθος, ο προγραμματισμός και η παράδοση, κατακλύζουν όλες μας τις δραστηριότητες την παρούσα Τρίτη.

 

Κριός

Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και αγνόησε τις τυχαίες εξάρσεις της κακής ποιότητας κάποιων. Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις ανασφάλεια και άσχημες στιγμές του παρελθόντος να στοιχειώσουν το μέλλον σου. Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποιες απορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και να είσαι βέβαιος ότι με τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμος

Μην είσαι απόλυτος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Χαλάρωσε και με υπομονή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Στα αισθηματικά σου, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και δεν θα έχει καλή πορεία η σχέση σου.

 

Καρκίνος

Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Αν δεν θέλεις να χάσεις το ταίρι σου, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Λέων

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει ό,τι καλύτερο έχει για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

 

Παρθένος

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπορέσεις να ξεφύγεις μόνο με μεγάλη προσήλωση στον στόχο σου. Συγκεντρώσου πολύ και δεν θα χάσεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

Σκορπιός

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος και η αποτυχία ευτυχώς είναι μόνο στο μυαλό σου. Στα αισθηματικά σου, μην δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν, αλλά να σε φέρνουν σε κατάσταση να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς λόγο.

 

Τοξότης

Τα άστρα χαρίζουν ικανοποίηση στο ζώδιό σου και φέρνουν ευκαιρίες για πλήρη αναδιοργάνωση της ζωής σου.  Η δυναμική συμπεριφορά θα σε απογειώσει. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως

Διατήρησε τα κεκτημένα σου με τη σταθερή παρουσία σου στις υποθέσεις, μέχρι να περάσει η μπόρα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να βοηθήσεις το ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει.

 

Υδροχόος

Η καλοσύνη και η ανεκτικότητά σου, αγαπητέ Υδροχόε, δημιουργούν μία σειρά υποχρεώσεων που θα μπορούσες να αποφύγεις. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ιχθύς

Οι πλανήτες θα μετριάσουν την ένταση αυτής της αναστάτωσης, αρκεί να δείξεις πιο ήπια στάση και να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε συζητήσεις που αφορούν ζητήματα ξένα από σένα. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 

Πηγή