Καλή Εβδομάδα σε όλους! «Φάγαμε» τον μισό Γενάρη και απολαμβάνουμε ένα μήνα γεμάτο θετικές αστρολογικές όψεις. Να έχουμε όλοι μία υπέροχη Δευτέρα!

 

Κριός

Προσπάθησε να μην ξοδέψεις την ενέργειά σου άσκοπα και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου. Λόγω των άλλων θεμάτων που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την απαραίτητη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

 

Ταύρος

Η φαντασία και η έμπνευσή σου θα αναδειχθούν μέσα από δημιουργικές δράσεις, οδηγώντας σε επιτυχίες. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα, ειδάλλως θα πεις λόγια που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες θα είναι πολύ θετικοί απέναντί σου το ερχόμενο διάστημα και θα μπορέσεις να οργανώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα σχέδιά σου. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Θα τα καταφέρεις με ευκολία. Η σταθεροποίηση των καταστάσεων θα σου προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας που σου είναι απαραίτητο. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

 

Λέων

Οι πλανήτες ενισχύουν τη γοητεία σου αλλά και την ενέργειά σου. Προσοχή σε συζητήσεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων Έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στα αισθηματικά σου θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

 

Παρθένος

Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που τον κουράζουν, ειδάλλως θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ζυγός

Η προσπάθειά σου να βελτιώσεις όσα ζητήματα προκύψουν, θα οδηγήσει σε επιτυχία, με αργούς ρυθμούς. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Σκορπιός

Υποχρεώσεις και προβλήματα μέσα στην οικογένεια θα σε βάλουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σε διαδικασία τακτοποιήσεων. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτές τις δραστηριότητες και παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Σε βασανίζουν πολλά θέματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε να παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου, ενισχύει την επικοινωνία σου, οπότε επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Ένα μικρό ταξίδι θα σου δώσει χαρά και θα γίνει αφορμή για ανανέωση της διάθεσης και της φυσικής σου κατάστασης. Αισθηματικά, τον ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Αξιοποίησε λοιπόν αυτά τα προσόντα σου και σήμερα, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Αξιοποίησε τη στήριξη για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για την ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι. Στον αισθηματικό τομέα, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

 

 

Πηγή