Μέρα κινητοποίησης , εφευρετικότητας, πρωτοπορίας αλλά και επικοινωνίας… Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού και η ημέρα είναι ιδανική για να πάρουμε αποφάσεις και να κινητοποιηθούμε ενεργά για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας.

 

Κριός

Θα δεχτείς προτάσεις σχετικές με θέματα που σε προβληματίζουν, οι οποίες θα οδηγήσουν την καθημερινότητά σου σε καλύτερες συνθήκες. Εξέτασέ τις προσεκτικά και στην πορεία θα δεις την επιτυχία να σε περιβάλλει. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν.

 

Ταύρος

Συγκεντρώσου στο παρόν και προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Απόφυγε κάθε συναισθηματική εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία και προχώρα όσο το δυνατόν πιο σταθερά. Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Δίδυμος

Η ευτυχία που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα έχει διάρκεια, αλλά μην αφήσεις τους εφιάλτες του παρελθόντος να σε ταράξουν. Απόλαυσε την καθημερινότητα χωρίς περιορισμούς. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Καρκίνος

Μην το απογοητεύσεις αφήνοντας τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος σε άσκοπες δραστηριότητες. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια σε ό,τι αναλαμβάνεις και σύντομα θα δικαιωθείς. Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα σε προβληματίζουν στα αισθηματικά σου.

 

Λέων

Θα νιώσεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε καταστάσεις που δεν επιθυμείς πραγματικά και οι ισορροπίες σου θα χαθούν σταδιακά. Φρόντισε να περιφρουρήσεις την υπόσταση και το κύρος σου και μην παρασυρθείς σε υπερβολές που θα συζητηθούν και θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Μία πρόσφατη επιτυχία σου συνεχίζει να μεγαλώνει και νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν. Συνέχισε στον δρόμο που ήδη βαδίζεις πολύ καλά. Το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο ευχάριστο για το ζώδιό σου και θα οδηγήσει σε θρίαμβο. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας και να περνάς καλύτερα.

 

Ζυγός

Συγκράτησε την απογοήτευσή σου και προχώρα σε καθοριστικές ανακατατάξεις, βάζοντας οριστικά στη θέση τους όσους πρέπει. Τα περιθώρια στενεύουν για το ζώδιό σου. Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Σύντομα θα χρειαστεί να αποδείξεις για άλλη μια φορά την ορθότητα της κρίσης σου και τότε όλα θα σου φανούν πιο δύσκολα. Η ισορροπία σου είναι δεδομένη – συνέχισε με θετική διάθεση. Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στο ταίρι σου, ειδάλλως θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

 

Τοξότης

Απόφυγε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με άτομα που έχουν πρόθεση να σε κατευθύνουν. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις για να προχωρήσεις και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

 

Αιγόκερως

Η απομάκρυνση αυτή ήταν συνέπεια της μεθόδευσης κάποιου ατόμου ανάμεσά σας, το οποίο είχε προσωπικό όφελος. Η κατάσταση θα έρθει στην επιφάνεια και θα ξεκαθαρίσει πλήρως. Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

 

Υδροχόος

Το αποτέλεσμα είναι να στερείσαι τον απαραίτητο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου. Έτσι οι προσωπικές σου επιδιώξεις μπλοκάρονται. Αξιολόγησε καλύτερα τις επιλογές σου. Με τις πολύ θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Λέοντα, τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις και νέες γνωριμίες.

 

Ιχθύς

Δείξε προσοχή σε όσα σου προτείνει, αν δεν θέλεις να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση αργότερα. Θα μάθεις σημαντικές πληροφορίες, αρκεί να μην έχεις επιθετική διάθεση. Πολλά μπορούν να προκύψουν από αυτό. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σύντομα να κάνεις κάποια βήματα που χρειάζονται, ώστε η σχέση σου να προχωρήσει προς το καλύτερο. Μην τα αναβάλεις.

 

Πηγή