Μυστικά συναισθήματα, δυσάρεστες σκέψεις αλλά και η ανάγκη να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη, δεν έχεις σιγουριά… Αυτή ακριβώς είναι η κυρίαρχη τάση της ημέρας, η οποία πιθανότατα να σε κάνει να λειτουργήσεις λίγο πιο εκκεντρικά ή και ανταγωνιστικά από ότι συνήθως.

 

Κριός

Αγαπημένα πρόσωπα ανυπομονούν να χαρούν με τις εξελίξεις – φρόντισε να μην σου μεταφέρουν αυτή την ανυπομονησία, ειδάλλως μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Ακολούθησε τον δρόμο που έχεις χαράξει και δείξε υπομονή και σοβαρότητα. Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις που έκανες για τα αισθηματικά σου. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου.

 

Ταύρος

Απόφυγε να συμμετάσχεις σε συζητήσεις και μην λες τη γνώμη σου για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Αν καταφέρεις να τα αποφύγεις όλα αυτά, αργότερα θα έχεις καλύτερες προϋποθέσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με μεγάλη αισιοδοξία.

 

Δίδυμος

Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί, αγαπητέ Δίδυμε, από τις ικανότητές σου και θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να εξελιχθείς μέσα από μια πολύ σημαντική πρόταση που θα σου κάνει. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σύντομα, αγαπητέ Καρκίνε, πρόκειται να μάθεις κάτι που δεν περιμένεις. Μην εκπλαγείς – αντιθέτως, συγκράτησε την ψυχραιμία σου, μέχρι να εξετάσεις την ορθότητα της πληροφορίας. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο χρόνος θα ξεκαθαρίσει τα πάντα. Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και ξέχνα τις προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα στα αισθηματικά σου.

 

Λέων

Ο καθένας βαδίζει τον δικό του δρόμο και δεν χρειάζεσαι κάποιον να σε φοβίζει αλλά ούτε και να σε ενθαρρύνει. Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, το πιθανότερο είναι ότι ο Άρης από τον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Κάνε μια συζήτηση και προσπάθησε να εξηγήσεις πως δεν αποφάσισες να θυσιάσεις την προσωπική σου ζωή για κανέναν. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και η διαδικασία θα πρέπει να αρχίσει άμεσα. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα στη σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Τακτοποίησε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα πράγματα, ώστε να σου μείνει χρόνος για δράσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Αν δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Μην συμμετάσχεις σε ομαδικές συζητήσεις, απόφυγε κοινές προσπάθειες και συγκεντρώσου σε ό,τι αφορά αποκλειστικά εσένα. Έτσι θα γλιτώσεις παρεξηγήσεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες. Στον αισθηματικό τομέα, είναι απαραίτητο να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ και το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Μην αδικείς τον εαυτό σου με παράλογες ονειροπολήσεις. Μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και δείξε τον ρομαντισμό σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, ο Άρης από τον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, και θα σου χαρίσει τη γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Στο παρελθόν πληγώθηκες και βίωσες την προδοσία – εμπειρίες που σε βασανίζουν ακόμα. Σκέψου όμως πως τα άσχημα πέρασαν πια και νέες καταστάσεις έρχονται που θα σε κάνουν να ξεχάσεις. Μην φοβηθείς τη ζωή και τις ευκαιρίες που θα φέρει. Σήμερα άσε τους εγωισμούς και μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Κάνε την υπέρβαση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, τώρα που οι πλανήτες βοηθούν κάθε τολμηρή απόφαση του ζωδίου σου. Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στον αισθηματικό τομέα και στο ταίρι σου και μην απορροφηθείς τόσο πολύ με τις άλλες δραστηριότητες που έχεις.

 

Ιχθύς

Μην υπερβάλεις με υποχρεώσεις και δυναμικές λύσεις τώρα. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και όλα θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

 

Πηγή