Η Αφροδίτη από χθες βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη και ο Έρωτας γίνεται αισιόδοξος, γενναιόδωρος συναισθηματικά, περιπετειώδης και ανοίγει ορίζοντες! Ιδιαίτερα ευνοημένοι τις επόμενες ημέρες θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

Κριός

Πολλά μπερδέματα, Κριέ μου, φαίνονται στο ωροσκόπιό σου, τα οποία σου χαλούν τη διάθεση τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει κι αυτό θα χρειαστεί δυναμική στάση από σένα για να πραγματοποιηθεί. Ευτυχώς, οι προσπάθειες του παρελθόντος οδηγούν σε απτά αποτελέσματα τώρα, τα οποία είναι μόνο η αρχή μίας σειράς εξελίξεων. Συγκέντρωση και θετική ενέργεια βοηθούν πολύ.

Ταύρος

Ευθύνες, Ταύρε, βαραίνουν τους ώμους σου και η επαγγελματική και κοινωνική σου δραστηριότητα έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα. Θέσε, λοιπόν, τώρα τις προτεραιότητές σου και προγραμμάτισε ακριβώς τι θα κάνεις, διότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες και απαιτούν μεγάλη οργάνωση. Οι προοπτικές στο ζώδιό σου πάντως είναι απόλυτα θετικές.

Δίδυμος

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, Δίδυμε, και οι αλλαγές σε οδηγούν να ακολουθήσεις κανόνες που δε σε βρίσκουν σε ετοιμότητα. Κάποιες υπερβολές σήμερα, μπορούν να αποφευχθούν, αν σκεφτείς σοβαρά και με ψυχραιμία. Εκκρεμότητες με νομικά και κληρονομικά ζητήματα τακτοποιούνται με επιτυχία. Λαμβάνεις ξαφνικά κάποιο δώρο.

Καρκίνος

Η μεγάλη σου ανάγκη για αναγνώριση, Καρκίνε, σε οδηγεί σε ακατάπαυστο ανταγωνισμό που σε έχει κουράσει. Ας αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν σοβαρό σκοπό και προσπάθησε να παραμείνεις ο εαυτός σου, προχωρώντας στους πραγματικούς σου στόχους. Μην υιοθετείς αυστηρό ύφος για να υπερασπιστείς τις αξίες σου.

Λέων

Σκαμπανεβάσματα, Λέων μου, παρεμποδίζουν την πορεία σου και δυσκολεύεσαι στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Πεποιθήσεις του παρελθόντος επιβάλλεται τώρα να αναθεωρηθούν, προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος που σου δημιουργούν και να καταφέρεις να κινηθείς προς την επιτυχία. Τα άστρα ευνοούν τις αλλαγές.

Παρθένος

Συνεχόμενες αναβολές, Παρθένε, δημιουργούν ανησυχία και ένταση. Η διάθεσή σου να ανακαλύψεις τι συμβαίνει είναι έντονη και σε οδηγεί σε αποκαλύψεις. Η παρατήρηση οδηγεί στη συγκέντρωση πληροφοριών, που λύνουν απορίες και αποτελούν βοηθητικά στοιχεία για την εξέλιξη των υποθέσεων.

Ζυγός

Η θετική σου διάθεση για εξέλιξη και πρόοδο, Ζυγέ μου, αυξάνει τη συγκέντρωση και αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σου. Πολλά συνεχίζουν να σε απασχολούν, αλλά καταφέρνεις να τα βάλεις σε τάξη, ώστε να μην εμποδίζουν καμία ροή δράσης. Επικεντρώσου στα «θέλω» σου καθώς στο ωροσκόπιό σου φαίνεται ένα μικρό μπλέξιμο στην οικογένεια, που θα σε αναστατώσει προσωρινά.

Σκορπιός

Αίσθημα καταπίεσης και συμβιβασμού, Σκορπιέ, χαρακτηρίζει το σκηνικό τώρα κι οι υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να συνεργαστείς κάτω από συνθήκες που δεν σου είναι αποδεκτές, οπότε κι εσύ διαφοροποιείς τη στάση σου. Πολλές εκκρεμότητες όμως προβλέπεται να τακτοποιηθούν με τις θυσίες που κάνεις και να δικαιώνεται η υποχώρησή σου.

Τοξότης

Οι διαπραγματεύσεις, Τοξότη, χαρακτηρίζουν το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για να πετύχεις. Το περιθώριο στενεύει, η συγκέντρωση αυξάνεται και η ικανοποίηση τελικά είναι στο φόρτε της. Προγραμματισμός και ψυχραιμία ανταμείβονται σε όλα τα επίπεδα.

Αιγόκερως

Τεράστιες υποχρεώσεις, Αιγόκερε, έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν άμεση κάλυψη. Ένα ταξίδι περιμένει, κάποια αποτελέσματα εξετάσεων, η οικογένεια παρουσιάζει ασυνεννοησία, όλα σε αγχώνουν, αλλά και όλα θα πάνε καλά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου σήμερα και χαλάρωσε. Οι πλανήτες προσφέρουν ευκολίες.

Υδροχόος

Η βαρεμάρα (ναι, η βαρεμάρα) του παρελθόντος, Υδροχόε, έχει δώσει οριστικά τη θέση της σε πλούσια δράση. Ο αγώνας σου για αναγνώριση δικαιώνεται και προκύπτουν ηθικές ανταμοιβές. Ο κοινωνικός περίγυρος σου προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Οι καταστάσεις φυσικά δεν είναι τόσο εύκολες, αλλά το παραμικρό δε θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις.

Ιχθύς

Τα προβλήματά σου, Ιχθύ, σε κατατρέχουν από παντού και η ανάγκη σου να ξεφύγεις σε οδηγεί σε αποφυγή της πραγματικότητας. Έτσι, είναι. Μια άλλη ανάγκη, για απομόνωση, σε βοηθάει στη διευθέτηση των καταστάσεων. Συγκεντρώσου στο παρόν και ταξινόμησε τις προτεραιότητές σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Πηγή