Η μέρα σήμερα είναι γεμάτη υπερβολή και λόγια που έχουν έντονο το στοιχείο του ενθουσιασμού!  Οι συζητήσεις μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχο, δεδομένου ότι η επιπολαιότητα θα είναι κυρίαρχη! Για μία ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου πρέπει να είναι προσεχτικοί.

 

Κριός

Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιότερα γεγονότα στα αισθηματικά σου, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρεις τον σύντροφό σου και δεν τον αφήνεις να εκφραστεί όπως θέλει. Εσένα που δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από τον Αιγόκερω συνεχίζει να σε ευνοεί για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Ταύρος

Είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να βάλεις ένα πλάνο που θα φέρει ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ευχάριστα απρόοπτα θα ακολουθήσουν και θα αλλάξουν το σκηνικό, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του.

 

Δίδυμος

Σήμερα μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει πώς βλέπεις εσύ κάποια πράγματα στη σχέση, γιατί ακόμη δεν του έχεις πει τι ακριβώς ζητάς. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, ώστε να προκύψουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Καρκίνος

Η απογοήτευση που πέρασες ήταν προσωρινή. Τώρα πια νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε κάνουν να ξεχάσεις και να προχωρήσεις. Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κάνεις παράπονα στον σύντροφό σου, γιατί και εκείνος την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένος από άλλες καταστάσεις. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

 

Λέων

Προσπάθησε να εκτιμήσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός εαυτού, όταν διαπιστώσεις πως εξαπατήθηκες από κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν αυτή σου τη στάση. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στον αισθηματικό σου τομέα που σε αγχώνουν αρκετά. Να είσαι βέβαιος, όμως, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Παρθένος

Ένα ξαφνικό γεγονός προβλέπεται για το ζώδιό σου, το οποίο πρόκειται να ανατρέψει την καθημερινότητά σου, με τρόπο που αρχικά θα φαίνεται δυσάρεστος, αλλά σύντομα θα αποδειχθεί αρκετά ευχάριστος. Αισθηματικά, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να πάει ακόμη καλύτερα φρόντισε όλα αυτά που θέλεις, να τα πεις και στο ταίρι σου.

 

Ζυγός

Μερικές φορές λίγη απόσταση τους προφυλάσσει όλους από κακές ισορροπίες. Παράλληλα μπορείς να εκφράσεις άνετα τα συναισθήματά σου. Η καλοσύνη και η ανεκτικότητά σου έχουν παρεξηγηθεί και θα πρέπει να επαναφέρεις τα απαραίτητα όρια. Μην το καθυστερείς άλλο. Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις και άλλα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

 

Σκορπιός

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Σκορπιέ, να απομακρύνεις από την καθημερινότητα σου υπονομευτικά άτομα, θα δεις ως διά μαγείας όχι μόνο να λύνονται τα προβλήματα, αλλά και τη ζωή σου να βελτιώνεται ακόμα και σε τομείς που τους θεωρούσες ακινητοποιημένους εδώ και καιρό. Μην φοβηθείς να ανατρέψεις όσα σε δυσαρεστούν. Σήμερα στα αισθηματικά σου θα επικρατεί ρομαντισμός και τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, απόφυγε να μιλήσεις στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

 

Τοξότης

Ξεκαθάρισε οριστικά τα πράγματα πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, γιατί μετά η λύση θα είναι επίπονη για όλους σας. Ο Άρης από τον Κριό σε ωθεί μερικές φορές να λες λόγια που στενοχωρούν το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί ηρεμία και τεράστια ψυχραιμία ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι με το μέρος σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μην ταραχθείς και μην κινηθείς σπασμωδικά. Σήμερα μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις πού ήταν παλιότερα η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Αισθηματικά, βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο για να φτάσεις στην ευτυχία.

 

Υδροχόος

Μην ξεχνάς, αγαπητέ Υδροχόε, πως η ευγένεια και η καλοσύνη έχουν όρια, τα οποία κάποιοι παρεξηγούν, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Μην το επιτρέψεις αυτό. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και ο σύντροφός σου είναι απολύτως ειλικρινής μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Οι πλανήτες φροντίζουν να χαρίσουν ευκολίες στο ζώδιό σου, τις οποίες χρειάζεσαι προκειμένου να οργανώσεις το πρόγραμμά σου πιο ευχάριστα και με λιγότερο κόπο, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασες. Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου την αγάπη και τον έρωτά σου. Μην διστάσεις καθόλου… εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή