Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις, και η μέρα κρύβει εκπλήξεις που θα φέρουν ενθουσιασμό, γέλιο, χαρά αλλά και αυθορμητισμό. Η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες,  για συναντήσεις με φίλους αλλά ακόμα και για μετακινήσεις! Μην μείνετε μέσα….

 

Κριός

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να προχωρήσεις δυναμικά στην ολοκλήρωσή τους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί τα αισθηματικά σου και θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου προκειμένου να πραγματοποιήσεις μια συζήτηση που αποφεύγεις εδώ και καιρό. Η απόφαση που θα πάρεις θα είναι καθοριστική για ολόκληρη την πορεία της ζωής σου από εδώ και πέρα. Στα αισθηματικά σου, οι αδιευκρίνιστες -πολλές φορές- σκέψεις που έχει ο σύντροφός σου, γίνονται αιτία να σου γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά για εκείνον.

 

Δίδυμος

Καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς νέες προτάσεις θα σε βάλουν σε σκέψεις για το αν θα πρέπει να αλλάξεις πορεία. Σκέψου αρκετά και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να συζητήσεις για όποιο θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο.

 

Καρκίνος

Η ρύθμιση του προγράμματός σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες δράσεις που σε κουράζουν και αποσπούν την προσοχή σου από τον στόχο. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφράσεις τον ερωτισμό σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

 

Λέων

Αντιπαραθέσεις θα προκύψουν τώρα μέσα στην οικογένεια, εξ αιτίας ανούσιων θεμάτων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και περίμενε την ερχόμενη περίοδο που θα είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιό σου, σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα, ώστε να μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις που είχες μέχρι τώρα για τα αισθηματικά σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου.

 

Ζυγός

Μία προκλητική πλανητική συγκυρία πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω, αγαπητέ Ζυγέ, μέσα στην οικογένεια και η μόνη λύση είναι να συμβιβαστείς, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Η παρορμητική συμπεριφορά σου όμως, μερικές φορές σε κάνει να το χάνεις.

 

Σκορπιός

Η καλή σου πρόθεση να διατηρείς τις ισορροπίες μέσα στο συγγενικό σου περιβάλλον ερμηνεύεται ως αδυναμία, αγαπητέ Σκορπιέ, και εισπράττεις αδιαφορία από κάποιους. Βάλε τα πράγματα σε τάξη και εξήγησε τη στάση σου. Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά στα αισθηματικά σου, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου. Στο χέρι σου είναι να γίνουν όλα πιο όμορφα.

 

Τοξότης

Δραστηριότητες και κοινωνικές δράσεις ευνοούνται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Οργάνωσε καλύτερα τη διαχείριση των οικονομικών σου και σκέψου κάποιες καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Το ταίρι σου μπορεί να έχει αντιρρήσεις για κάποια πράγματα και αυτό είναι δικαίωμά του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και φρόντισε να του εξηγήσεις.

 

Αιγόκερως

Οι απόψεις που υποστηρίζεις εδώ και χρόνια φαίνεται να καταρρέουν, αγαπητέ Αιγόκερε, και τη θέση τους παίρνει μία νέα αντιμετώπιση των καταστάσεων που θα τακτοποιήσει αρκετά ζητήματα με επιτυχία. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τη διάθεσή σου για ολική ανανέωση. Σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.

 

Υδροχόος

Η αισιοδοξία του ζωδίου σου θα βοηθήσει να δεις την αλήθεια πιο θετικά και να δώσεις καλύτερες λύσεις. Φόβοι και ανασφάλειες του παρελθόντος τώρα θα παραμεριστούν και θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις με ευκολία τα νέα δεδομένα που θα σε οδηγήσουν σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, τα θεμέλια που έχεις βάλει στη σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Η θέση των πλανητών τώρα επιβάλλει στο ζώδιό σου να πάρεις αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία σου. Μην το αναβάλεις άλλο, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος προκειμένου να οργανώσεις τον τρόπο που θα ολοκληρώσεις τις επιδιώξεις σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η υπευθυνότητα που δείχνεις σε πολλά θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι, σήμερα θα προκαλέσει τον θαυμασμό του συντρόφου σου.

 

Πηγή