Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και από αυτή τη θέση θα βοηθήσει ουσιαστικά στην έκφραση των συναισθημάτων μέσω του λόγου, ενώ παράλληλα θα εντείνει και την δημιουργική σκέψη. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγουμε τους διχασμούς, τα διλήμματα και τις μπερδεμένες καταστάσεις, που  θα προκύψουν αυτό το διάστημα.

 

Κριός

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, θα βιώσεις μία εντελώς ρευστή καθημερινότητα που θα σου δημιουργήσει τεράστιο άγχος για το αύριο. Η ψυχολογία του ζωδίου σου είναι ταραγμένη και οι ισορροπίες σου ανύπαρκτες. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, δρομολόγησε τα σχέδιά σου καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και επιβάλλεται να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Προχώρα με θάρρος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες για τις οποίες πάσχισες πολύ καιρό πριν. Οι νέες βάσεις που θα δημιουργήσεις τώρα, θα στηρίξουν τη μελλοντική σου ανάταση. Πλανητικά, η περίοδος μπορεί να μην είναι καλή για τα αισθηματικά σου, αλλά θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς προσφέρει την εύνοιά της στο ζώδιό σου, αρκεί να μην δείξεις ασέβεια και αδιαφορία απέναντι στις ευκαιρίες που θα σου προσφερθούν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

 

Λέων

Διατήρησε την ψυχραιμία σου όσο το δυνατόν περισσότερο και απόφυγε να εμπλακείς σε συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και ρήξεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες. Οριοθέτησε τις προτεραιότητές σου και η ανανέωση δεν θα αργήσει. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και οι απαιτήσεις που θα έχεις θα φέρουν μεγάλη χαρά και στους δύο.

 

Παρθένος

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς, σηματοδοτεί το άνοιγμα νέων προοπτικών και ευνοϊκότερων συνθηκών για το ζώδιό σου, σε ζητήματα που σε αφορούν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου σε πολύ καλά επίπεδα. Μια μικρή απόδραση θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας.

 

Ζυγός

Με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς, εντάσεις αλλά και θετικές επιρροές και ευχάριστες εξελίξεις πρόκειται να φέρει το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Μην σκεφτείς σήμερα καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Σκέψου αρκετά τι πραγματικά θέλεις και από εκεί και πέρα θα δρομολογήσεις καλύτερα τα πράγματα. Μην βιαστείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε αβέβαια ζητήματα. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις. Στα αισθηματικά σου, μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, πολλά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Τοξότης

Απόφυγε προστριβές και διαφωνίες με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και μην αφήσεις περιθώρια για παρεμβάσεις τρίτων στην προσωπική σου ζωή και στη λήψη αποφάσεων για ζητήματα εντελώς δικά σου. Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις για προβληματικά θέματα του αισθηματικού τομέα, ειδάλλως θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Οργάνωσε την καθημερινότητά σου όσο το δυνατόν καλύτερα και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για ζητήματα για τα οποία δεν γνωρίζεις όλα τα στοιχεία. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα ανεβάσει τόσο πολύ τον ερωτισμό σου ώστε θα ζήσετε μαζί ανεπανάληπτες στιγμές.

 

Υδροχόος

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, η οικογένεια θα σε απασχολήσει, αγαπητέ Υδροχόε, με κάποιο ξαφνικό θέμα που θα προκύψει και θα εκπλαγείς. Δώσε τη βοήθεια που μπορείς χωρίς να αναλάβεις το μερίδιο που αναλογεί σε κάποιον άλλο, εφόσον εκείνος μπορεί να προσφέρει επίσης. Σήμερα φρόντισε να ξεχάσεις τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να εστιάσεις στα αισθηματικά σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Μην εκνευριστείς αν κάτι ασήμαντο γίνει μικρό εμπόδιο στον δρόμο σου. Από σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις και οι προοπτικές θα βελτιώνονται διαρκώς και τίποτα δεν θα μπορεί να το σταματήσει αυτό. Η διάθεσή σου αξίζει να είναι η καλύτερη. Αισθηματικά, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

 

Πηγή