Ο Έρωτας αρχίζει να… παρτάρει από σήμερα! Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και όλοι ερωτευόμαστε! Φυσικά οι πιο ευνοημένοι θα είναι το επόμενο διάστημα, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι!

Κριός

 Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος που θα δεις πολλές καταστάσεις να μπαίνουν σε μια σειρά. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου.

Ταύρος  

Οι συνθήκες στην σχέση σου είναι κατάλληλες ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ανησυχείς γιατί η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Λέοντα σου ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Δίδυμοι

Μην κινηθείς καθόλου βιαστικά γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις και θα στενοχωρηθείς. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σου με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν.

Καρκίνος

Μην ανησυχείς κι όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Μίλησε με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν μέσα στην σχέση σου και μην αφήνεις τις απορίες να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Λέων

Η καλή σου διάθεση σήμερα θα ανεβάσει την κοινωνικότητα σου και μπορείς να κάνεις και πολλές δημόσιες σχέσεις. Πολλές αρνητικές καταστάσεις θα τις λύσεις με την πολύ θετικότητα που θα έχεις. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδια και μην ανησυχείς για τίποτε γιατί η επιτυχία είναι δική σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου.

Ζυγός

Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και την σχέση σου και μετά μπορείς να μιλήσεις για την πορεία.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Λέοντα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Τοξότης

Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις το πλάνο σου για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους.

Αιγόκερως

Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν υπάρχει ταίρι η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Λέοντα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά φρόντισε να μην σε πτοήσουν καθόλου. Η σχέση σου έχει ισορροπήσει και νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της.

 

Πηγή