Η τελευταία ημέρα του Φλεβάρη, εξακολουθεί να επηρεάζεται από τις δύσκολες όψεις του Άρη με τον Ουρανό και τον Δία ! Είναι μία στιγμή που πρέπει να συγκρατήσουμε τα νεύρα, την βιασύνη και την επιθετικότητα,  κατευνάζοντας την παρορμητικότητά μας προκειμένου να αποφύγουμε τους μπελάδες. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Όλα θα αποφευχθούν με εξαιρετική μαεστρία και θα αφήσεις τους άλλους να αναρωτιούνται αν έγινε κάποιο λάθος. Προστάτεψε τον εαυτό σου σιωπώντας. Στα αισθηματικά σου, το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.

 

Ταύρος

Η ψυχραιμία και ο καλός προγραμματισμός ευνοούνται για το ζώδιό σου και οδηγούν σε επιτυχία. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τη σχέση σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Δίδυμος

Συγκράτησε τις δυνάμεις σου, προγραμμάτισε με σύνεση την καθημερινότητά σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Καρκίνος

Βάλε σε τάξη τα πράγματα και θέσε μικρούς στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Σήμερα στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.

 

Λέων

Βάλε τα όριά σου με μία συζήτηση που θα καθορίσει νέες ισορροπίες και εξασφάλισε τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο για να ξεκουραστείς. Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές, αισθηματικά, ώστε η σχέση σου να πάει πολύ καλά. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Παρθένος

Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ώστε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υπάρχουσες συνθήκες. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν – εκμεταλλεύσου το για να φέρεις την κατάσταση στα επίπεδα που επιθυμείς Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αν και ο Άρης στον Κριό φέρνει μερικές φορές εκνευρισμό. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Συγκεντρώσου στην οργάνωση του προγράμματός σου και μην αποσπάσαι από συζητήσεις και κακεντρεχή σχόλια που μπαίνουν εμπόδια στον δρόμο σου. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να συζητήσεις αρκετά με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Τοξότης

Μην μπεις στη διαδικασία να απολογηθείς σε άτομα που σου κάνουν τον φίλο από προσωπικό συμφέρον Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που πιθανόν υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Οι πλανήτες σού χαρίζουν την εύνοιά τους, διευκολύνοντας την τακτοποίηση ζητημάτων. Δείξε σοβαρότητα στην αξιολόγηση των καταστάσεων. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

 

Υδροχόος

Μην κοιτάς πίσω σου – το μέλλον πρόκειται να χαρίσει στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που θα ισοπεδώσουν κάθε εμπόδιο. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά.

 

Ιχθύς

Οι καταστάσεις που πέρασες, αγαπητέ Ιχθύ, είναι ακόμα επίπονες, καθώς άφησαν συνέπειες που δυσκολεύεσαι να διορθώσεις Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Πηγή