Παρόλο που είναι Κυριακή, εμείς μάλλον επιλέγουμε την σοβαρότητα και την λογική, αλλά μόνο για το καλό μας! Το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, μας δίνει την ήρεμη και προσγειωμένη δύναμη που χρειαζόμαστε , ειδικά αν ανήκουμε σε Ζώδια της Φωτιάς ή του Αέρα!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Αν κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Η κούραση και η απογοήτευση που ένιωσες τώρα αποχωρούν οριστικά και δίνουν τη θέση τους σε νέες ουσιαστικές ευκαιρίες, οδηγώντας σε αργά και σταδιακά στην ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου. Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.

 

Δίδυμος

Μην αφήσεις τον φόβο της εξαπάτησης να σε επηρεάσει και να σταματήσει τη ροή των γεγονότων. Σύντομα οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν με ευκολία και θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου, που είναι σίγουρο ότι θα του δώσουν μεγάλη χαρά.

 

Καρκίνος

Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά συζητήσεις και πληροφορίες οι οποίες μπορεί να κρύβουν άσχημες προθέσεις. Μην βιαστείς να τις επεξεργαστείς και να βγάλεις συμπεράσματα, πριν συλλέξεις όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Σήμερα στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

 

Λέων

Η σκέψη πως δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο φαίνονται, θα επιδράσει καθοριστικά στην εξέλιξή σου, μακροπρόθεσμα. Ασχολήσου με δημιουργικές δράσεις και περίμενε τα αποτελέσματα. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Παρθένος

Ο χρόνος, όμως τελικά θα σε δικαιώσει και θα αποδείξει τις πραγματικές σου προθέσεις. Μην θυμώνεις και μην ασχολείσαι με τη στάση των άλλων. Εσύ φέρσου όπως ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

 

Ζυγός

Μία μετακίνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσεις σημαντικά πρόσωπα, θα γίνει, αγαπητέ Ζυγέ, αφορμή να αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου για τη ζωή. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

 

Σκορπιός

Μία εξαιρετική φιλία θα αναδυθεί μέσα από αυτή τη σχέση και θα κερδίσεις έναν σύμμαχο ζωής. Οι καταστάσεις προβλέπονται εντυπωσιακές για το ζώδιό σου, ενώ θα ακολουθήσουν και σημαντικές προτάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

 

Τοξότης

Το ερχόμενο διάστημα προμηνύεται ευχάριστο για το ζώδιό σου. Μην διστάσεις να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε μαζί τη μέρα σας χαλαρά και ερωτικά.

 

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Αφέσου ελεύθερος να ακολουθήσεις το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει πραγματικά. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να μπεις σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

 

Υδροχόος

Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην συζητήσεις το θέμα με άτομα που δεν τα αφορά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα λόγια σου – κάτι που μπορείς να αποφύγεις σιωπώντας. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.

 

Ιχθύς

Μην βιαστείς να κάνεις διαπιστώσεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις και δείξε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητά τους. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Πηγή