Η Δευτέρα μας βρίσκει ισχυρούς αλλά και προσγειωμένους, ικανούς για να πετύχουμε σημαντικούς μακροπρόθεσμους στόχους! Η επιρροή από το χθεσινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, συνεχίζει να ευνοεί Ζώδια και Ωροσκόπους της Φωτιάς και του Αέρα!

 

Κριός

Να θυμάσαι πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες προθέσεις απέναντί σου και καλό θα είναι να είσαι πιο εγκρατής σε περιβάλλοντα όχι τόσο φιλικά όσο είχες συνηθίσει στο παρελθόν. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Ταύρος

Τώρα που ο χρόνος σε απομακρύνει από τα γεγονότα, θα μπορέσεις να δεις πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Μην επαναλάβεις τα ίδια στο μέλλον, λοιπόν. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, σκέψου με ηρεμία και οργάνωσε προσεκτικά τον τρόπο δράσης σου για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποιους προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.’

 

Καρκίνος

Η ευκολία που παρέχουν τώρα οι πλανήτες στο ζώδιό σου μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια αν δεν δράσεις με εύστοχο τρόπο. Οι καταστάσεις θα σε φορτίσουν και θα δυσκολευτείς πολύ να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

 

Λέων

Το ερχόμενο διάστημα πολλές ανατροπές στην καθημερινότητα προβλέπονται για το ζώδιό σου. Αρκετές ευκαιρίες για δράση θα σε βυθίσουν σε σκέψεις για την κατεύθυνση που θα πρέπει να πάρεις. Στα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Εκμεταλλεύσου λοιπόν και σήμερα αυτά τα χαρίσματα, για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου.

 

Παρθένος

Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς όπου χρειάζεται, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Αναγνώριση και ανταμοιβές σε υλικό και ηθικό επίπεδο προβλέπονται για το ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

 

Ζυγός

Βάλε τάξη στα πράγματα και μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει, εκμεταλλευόμενος την καλή σου ψυχή. Σύντομα η ισορροπία θα αποκατασταθεί σε όλα τα επίπεδα, για το ζώδιό σου. Εξ αιτίας άλλων θεμάτων που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις αρκετή στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς καταλλήλως, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

 

Σκορπιός

Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει όσα χρειάζεται, ούτως ώστε να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε κινδυνολογίες και υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσχημες σκέψεις με τις οποίες σύντομα θα γελάς. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Εξήγησε με ευγένεια τις συνθήκες που βιώνεις τελευταία και μην αφήνεις να πλανάται η σκέψη ότι τους απαξιώνεις – κάτι που άλλωστε σε αδικεί. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Τώρα οι πλανήτες φέρνουν μια δεύτερη αλλά πιο σημαντική παρτίδα ευκαιριών δράσης για το ζώδιό σου, που αυτή τη φορά δεν επιτρέπεται να προσπεράσεις, καθώς θα αργήσει να έρθει παρόμοια περίοδος. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

 

Υδροχόος

Μην εντυπωσιαστείς και μην παρασυρθείς από κανέναν. Η ζωή σού ανήκει και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά για να σιγουρευτείς τι θέλεις πραγματικά. Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

 

Ιχθύς

Ο δρόμος της ικανοποίησης είναι καλά οργανωμένος και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις. Χαλάρωσε και περίμενε τα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, ειδάλλως θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

 

Πηγή