Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που εκτός από δύναμη θα χαρίσει και άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Προσπάθησε να διατηρήσεις την αντικειμενική σου κρίση και μην ονειροπολείς, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Τα αισθηματικά θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

 

Ταύρος

Μην στηριχτείς όμως σε αυτή τη βοήθεια – άνοιξε τα φτερά σου για να πετάξεις όπου σε οδηγεί το ένστικτό σου. Η επιτυχία έρχεται σύντομα για το ζώδιό σου. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να περνάτε κι οι δυο πολύ όμορφα στη σχέση σας.

 

Δίδυμος

Φρόντισε το ερχόμενο διάστημα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει από το παρελθόν, καθώς το νέο κύμα απαιτήσεων που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι τόσο δυνατό, που δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια να ασχοληθείς με προηγούμενες υποθέσεις. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Καρκίνος

Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην απελπίζεσαι με το παραμικρό ασήμαντο εμπόδιο που παρουσιάζεται. Οι υπάρχουσες συνθήκες είναι δύσκολο να αλλάξουν και θα πρέπει να το αποδεχτείς αυτό. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στενοχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Λέων

Μην αφεθείς όμως να φτάσεις στα όριά σου και βάλε σε τάξη τις άμεσες προτεραιότητες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυστυχώς – κάνε υπομονή και όλα θα βελτιωθούν. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν διώξεις κάποιες ανασφάλειες που πιθανόν έχεις.

 

Παρθένος

Απελευθέρωσε την έμπνευση που διαθέτεις και δράσε με αφοσίωση και συνέπεια, ούτως ώστε να πετύχεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλές επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, ειδικά τώρα που η περίοδος δεν ευνοεί τέτοιες δραστηριότητες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Νέες ευθύνες πρόκειται να σου ανατεθούν σύντομα και αρχικά θα δυσανασχετήσεις. Πολύ γρήγορα όμως θα αντιληφθείς πως όλα οδηγούν σε βελτίωση σημαντικών τομέων της ζωής σου, που δυστυχώς παραμένουν σε ακινησία εδώ και καιρό. Αισθηματικά, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

 

Τοξότης

Οι ορίζοντες που θα ανοιχτούν για το ζώδιό σου, μέσα από τις προτάσεις που θα δεχτείς, θα είναι μεγάλοι. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου προβλέπονται στα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Αιγόκερως

Μην βιαστείς να μιλήσεις σε όλους για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου – κράτα τα για τον εαυτό σου, μέχρι να οριστικοποιηθούν ευνοϊκά οι καταστάσεις. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα αισθηματικά θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

 

Υδροχόος

Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες στον τομέα της οικογένειας, γι’ αυτό φρόντισε να δείξεις διακριτικότητα σε όσα δεν σε αφορούν άμεσα και να αφήσεις το προβάδισμα στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις.

 

Ιχθύς

Προσπάθησε να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις που θα προκύψουν και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά ως προς την έκβαση των υποθέσεών σου – η οποία θα είναι η καλύτερη. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

 

Πηγή