paneraki684

Σήμερα προσέχουμε για να έχουμε! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αναπάντεχα δυσάρεστα γεγονότα, οξυθυμία και επαναστάσεις χωρίς αιτία! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οφείλουν να προετοιμαστούν και συγκρατηθούν!

 

Κριός

Η στιγμή που θα εκραγείς, αγαπητέ Κριέ, πλησιάζει και δυστυχώς δεν το έχει αντιληφθεί κανείς ακόμα. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίσεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα.

 

Ταύρος

Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σε στηρίξει και μαζί του θα καταφέρεις να δεις όσα φοβάσαι εδώ και χρόνια. Η αναστάτωση θα είναι προσωρινή. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα.

 

Δίδυμος

Η διάθεσή σου θα ανανεωθεί και αυτό θα βοηθήσει αρκετά στον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Το τελικό αποτέλεσμα θα σε δικαιώνει. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς.

 

Καρκίνος

Η καλύτερη εκτίμηση θα σε οδηγήσει στη σωστή στάση. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και άσε κατά μέρος τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να απομακρυνθείτε…

 

Λέων

Απόφυγε να γνωστοποιήσεις όσα σου ανατεθούν τώρα. Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους. Σκέψου τι είναι καλύτερο για τη σχέση σου.

 

Παρθένος

Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια πράγματα που λέει το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ζυγός

Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις την απαισιόδοξη φύση σου να σε φτάνει στα άκρα. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να νιώθεις απέναντι σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, ειδάλλως δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Σκορπιός

Κάποιο συναισθηματικό δίλημμα σε ταλαιπωρεί. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις εν αγνοία του. Αν είσαι ελεύθερος, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα εκπέμπεις τόση γοητεία που σίγουρα θα έρθει και η ποθητή γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Κρατήσου σε απόσταση και μην δεχτείς καμία διαπραγμάτευση. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Προσπάθησε να μην κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις προστριβές.

 

Υδροχόος

Θα δεχτείς ικανοποιητική βοήθεια από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

 

Ιχθύς

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αποφεύγοντας συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μπορεί να κάνει τη σχέση σου ιδανική.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!