paneraki685

Οι ξαφνικές αναποδιές και τα νεύρα, συνεχίζονται και σήμερα αφού η επιρροή του δυσαρμονικού Τετραγώνου Ήλου-Ουρανού εξακολουθεί να μας ξαφνιάζει δυσάρεστα. Ωστόσο το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μας δίνει την δύναμη, να αντέξουμε τις κακοτοπιές και να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε!

 

Κριός

Η ανάγκη να συμβιβαστείς είναι ακόμα μεγάλη αλλά όχι καθοριστική για την πορεία των καταστάσεων. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές στον αισθηματικό σου τομέα, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις πρακτικές εκκρεμότητες να σε κρατήσουν πίσω ως προς τις επιδιώξεις σου. Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στα αισθηματικά σου, γιατί κάποια στιγμή η κατάσταση της σχέσης σου θα φτάσει στα άκρα και δεν θα μπορεί να επανέλθει.

 

Δίδυμος

Τώρα είναι ευκαιρία για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση στόχων. Βάλε τις απαραίτητες προτεραιότητες ούτως ώστε να τους πραγματοποιήσεις. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Καρκίνος

Δείξε αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες.

 

Λέων

Η συναισθηματική και σωματική σου κούραση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις να δρομολογηθούν. Στον αισθηματικό τομέα, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι αρκετά ανοιχτό.

 

Παρθένος

Τώρα είναι ευκαιρία να δρομολογήσεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις σε έναν καινούργιο τρόπο δράσης, που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα της σχέσης σου. Καλύτερα να περάσεις τη μέρα σου ρομαντικά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής από τον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες επιρροές του στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Το ένστικτό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες που θα σου στήσουν υποτιθέμενοι φίλοι. Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που ίσως έχεις και σε κάνουν να έχεις αρνητική συμπεριφορά απέναντι σε ό,τι λέει το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Δείξε προσοχή σε προτάσεις, ώστε να μην απορρίψεις μια σημαντική ευκαιρία. Εξέτασέ τα όλα πολύ προσεκτικά πριν αποφασίσεις. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να μην κουραστείς υπερβολικά και ιεράρχησε τις ανάγκες που απαιτούν τη φροντίδα σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις.

 

Υδροχόος

Η αλλαγή θα έρθει ως αποτέλεσμα σοβαρών και μεθοδικών κινήσεων, μέσα στον απαραίτητο χρόνο. Στα αισθηματικά σου, τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Ιχθύς

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η αυτοαπομόνωση θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, και σου ‘φωνάζει’ ότι έφτασε ο καιρός για μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!