paneraki645

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δυναμισμό, πάθος αλλά και…χρήμα! Η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, κυρίως του 2ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Αισθάνεσαι την ανάγκη για μια ζωή στρωτή και ήρεμη, όπου να έχεις τον έλεγχο, και κάνεις το παν για να το πετύχεις. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα κάνεις κάποιες κινήσεις και με την καλή διάθεση που έχεις θα αλλάξουν πολλά πράγματα και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

 

Ταύρος

Είσαι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα. Σήμερα θα διαθέτεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ενώ καμιά πρόκληση και εμπόδιο δεν στέκονται στον δρόμο σου. Φρόντισε να δείξεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

 

Δίδυμος

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι τώρα με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς και με τον ερωτισμό που έχεις σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Καρκίνος

Σκέφτεσαι τα πράγματα σε βάθος, δεν αφήνεις να σου διαφεύγουν οι λεπτομέρειες. Χάρη στην καλή πληροφόρησή σου, βρίσκεις πάντα τον σωστό τρόπο δράσης. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

 

Λέων

Πρέπει να προσέξεις τη μανία σου να έχεις πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε νευρικότητα και να σε απομονώσει από τους άλλους που δεν θα αντέχουν τόση ένταση. Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και χαλαρά ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έρθουν.

 

Παρθένος

Έχεις μια φυσική γοητεία και κομψότητα που ελκύει κοντά σου πολλούς ανθρώπους. Μπορείς να μετατρέπεις σε υπέρτατη εμπειρία αισθητικής ακόμα και την πιο πεζή καθημερινότητα. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Ζυγός

Συχνά γίνεσαι αντιφατικός και αναποφάσιστος. Αυτό δεν οφείλεται τόσο σε αδυναμία, όσο στην ικανότητα σου να βλέπεις καθαρά όλες τις πλευρές ενός ζητήματος και έτσι να δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου σε ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις το χαρακτηριστικό ότι κανένα εμπόδιο δεν θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις. Διαθέτεις μια εξαιρετική αντοχή στις δυσκολίες, που συχνά εμφανίζονται στη ζωή σου χωρίς να φταις. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.

 

Τοξότης

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο. Εσύ που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Ψάχνεις διαρκώς το τι βρίσκεται στον πυρήνα της πραγματικότητας και δύσκολα παραπλανιέσαι από οτιδήποτε φαινομενικό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

 

Υδροχόος

Έχεις ταλέντο να κάνεις τους ανθρώπους να σου ανοίγονται, αλλά και μια τάση να τους χειραγωγείς, ωστόσο μένεις πάντα ειλικρινής και έντιμος. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Ιχθύς

Είσαι χαρακτήρας εξωστρεφής και δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον και προθυμία να βοηθήσεις τους άλλους, παρόλο που συχνά τους τσαντίζεις με την ωμή ειλικρίνεια σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ακόμη πιο ιδανική την σχέση σου από ότι είναι.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!