paneraki673

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα μας γεμίζει συναίσθημα, ρομαντισμό, αλλά και θέληση για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Απολαμβάνουμε τη μέρα, αλλά προσέχουμε υπερβολές σε διατροφή και ξόδεμα.

 

Κριός

Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και βάλε προτεραιότητες στα ζητήματα που σε απασχολούν. Στον αισθηματικό τομέα, εξωτερίκευσε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Ταύρος

Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα και μην παρασυρθείς από τις συμπεριφορές και τις πλάγιες προσεγγίσεις κάποιων Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις μια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου ώστε να βελτιωθεί κάπως η ψυχολογία σου.

 

Δίδυμος

Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις στη σχέση σου που έχουν περάσει. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, θα έρθουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Καρκίνος

Εξήγησε πως η συνέπεια είναι απαραίτητη και με ηρεμία και καλοσύνη θα καταφέρεις πολλά. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει.

 

Λέων

Φρόντισε να αντιληφθείς σύντομα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνέπειες θα είναι καθοριστικές. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

 

Παρθένος

Θα καταφέρεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε προοπτική. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

 

Ζυγός

Ήρθε η ώρα, αγαπητέ Ζυγέ, να δεχτείς βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη στη μεγάλη κατανόηση που θα δείξει το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. Σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στα αισθηματικά σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα.

 

Τοξότης

Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτό σου, ώστε να δημιουργήσεις ό,τι επιθυμείς. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και μίλα του για όσα σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις και να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.

 

Υδροχόος

Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας τον δυναμισμό σου. Κ Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου, ώστε το ταίρι σου να περάσει πολύ όμορφα μαζί σου.

 

 

Ιχθύς

Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε καλή πορεία. Αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, οι πλανήτες σού δίνουν ό,τι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!