polinari730

Μια ζωή με άγχος!  Να ενηλικιωθείς  να καταλάβεις την ουσία. Το νόημα της ζωής, που τελικά δεν το έχεις καταλάβει. Δεν έχεις καταλάβει ότι οι μέρες αυτές, που άλλοτε περνάνε βασανιστικά κι άλλοτε χαρούμενα, είναι η ίδια σου η ζωή. Αυτό το απλό, που δε θέλει φιλοσοφία και κόπο είναι η ζωή.

Σε κάποια στιγμή ανακαλύπτεις και το σεξ και τώρα που γλυκάθηκες, ξαφνικά η ζωή αποκτάει νόημα. Αν μη τι άλλο το τελευταίο που θέλεις είναι να έχεις άγχος για την όλη διαδικασία. Είναι απόλαυση, παιδί μου, γιατί να αγχωθείς για κάτι που θέλει χρόνο, ηρεμία και συγκέντρωση στο επιδόρπιο.

Έτσι δε γίνεται με το γλυκό; Τρως πρώτα του σκασμού τη μακαρονάδα με τον κιμά και μετά χαλαρώνεις να απολαύσεις το cheesecake. Δεν έχει νόημα το σεξ αν είναι διάρκειας κάτω από τρεις ώρες. Αν δεν απλώσεις το μέλι, το σιρόπι ή το παγωτό, αν δεν τον δέσεις τον άλλον κι αν δεν του κάνεις τον εγκέφαλο βόμβα απ’ τις ερωτικές δονήσεις, κάτσε στα αβγά σου!

Θέλει φαντασία, αλλά αν ο άλλος το έχει να σου εξάπτει τη φαντασία είναι σκέτη  ευτυχία! Άφησε τον να ψηθεί, να τυραννηθεί, αλλά φρόντισε να είναι μια έντονη φορά με υψηλά ντεσιμπέλ καύλας και τότε βούτα στα βαθιά να γίνει κόλαση.

Τώρα αν δεν έχει φαντασία, άσ’ το, δεν είναι για σένα ο συγκεκριμένος, ανήκει αλλού.  Ψάξε να βρεις κι εσύ το δικό σου, σε κάποιον μέσα στο πλήθος. Είναι κάπου εκεί και χάνει τον χρόνο του. Μην κάθεσαι, έφυγες να τον βρεις για να κάνεις πράξη τις φαντασιώσεις σου.

Μην ανησυχείς γι’ αυτό, όταν βρεθεί ο κατάλληλος, θα κάνεις πολλά ακροβατικά για ώρες. Θα τον έχεις από κάτω, από πάνω, δεξιά κι αριστερά μέχρι τελικής πτώσεως. Θα στο βγάλει απ’ το πρώτο βλέμμα. Μη σου τύχει, δε, όταν τον γνωρίσεις πρώτη μέρα να πατέ για φαγητό. Μπουκιά δε θα πάει κάτω με όλα αυτά που θα φαντασιώνεσαι. Μεταξύ μας, κάτι άλλο θα λιμπίζεσαι να φας.

Υπομονή και θα σου δοθεί ο χρόνος, ατελείωτος χρόνος, να τον μελετήσεις, αυτόν και το σώμα του. Αν έχει μαυρίσει κιόλας; Ποιος αντιστέκεται στη σοκολάτα; Θυμίζει αυτά τα γλειφιτζούρια που έδειχνε σε μια ταινία φαντασίας. Έγλυφες, λέει, ατελείωτες ώρες και δεν τελείωναν ποτέ. Έτσι κι αυτό θέλει χρόνο, ηρεμία, αντοχή κι υπομονή. Τώρα αν ο άλλος είναι βιαστικός, στείλ’ τον από ‘κει που ήρθε να τελειώνουμε.

Πριν το κάνεις αυτό, εξήγησέ του ότι σου αρέσει η ποιότητα. Να απολαύσεις το κορμί του σπιθαμή προς σπιθαμή και να το εξερευνήσεις.  Να παίξεις με τη διάθεσή του και να είσαι σε εγρήγορση ώστε το volume να μην πέσει ούτε στιγμή. Να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές. Να είσαι αερικό πάνω στο σώμα του και να κάνεις την απόλαυση να διαρκέσει. Στην πορεία κι ο άλλος θα πάρει μπρος κι εκεί να δεις πόσο θα γουστάρεις.

Όχι άλλο άγχος, δε γίνεται σε όλη μας τη ζωή να τρέχουμε σαν τρελοί. Βιαζόμαστε ως και στο σεξ και πηδιόμαστε μοναχά σαν τα κουνέλια. Μάθε να το  απολαμβάνεις ή άσ’ το άθλημα γι’ αυτούς που ξέρουν να το εκτιμούν και πάνε για πρωταθλητισμό.

Δε λέει να πετάς το κορμί σου για ένα στα γρήγορα. Κράτα το για κάποιον πολύτιμο, που λαχταράει η καρδιά σου και ξέρει πώς να ξεδιψάσει το κορμί σου. Κι ας είναι και βλάκας, μας κάνει. Αυτόν θέλουμε, τι να κάνουμε τώρα;

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Τσότσου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!