polinaki656

Απόψε όταν πέσει η νύχτα, θέλω να έρθεις να με βρεις στην κρεβατοκάμαρα. Να μην πεις τίποτε, απλώς να πετάξεις όλα σου τα ρούχα και να ξαπλώσεις δίπλα μου. Κι αργά να ξεκινήσουμε τ’ αγγίγματα και τα χείλη σου να ενωθούν με τα δικά μου.

Έτσι θα φουντώνει σταδιακά μέσα μας η ερωτική επιθυμία απ’ τα βλέμματα, τα φιλιά και τ’ αγγίγματα, ενώ παράλληλα θ’ ανεβαίνει η θερμοκρασία στο δωμάτιο. Θα ψηλαφώ τις φουσκωμένες φλέβες στα μπράτσα σου και θα ριγώ απ’ τον πόθο.

Θα κοιταζόμαστε βαθιά μες στα μάτια με το μυαλό απόν, αφού το σώμα θα έχει πάρει τα ηνία και το ένστικτο θ’ αναλάβει να μας οδηγήσει στην κορύφωση. Το θερμό κίτρινο φως της κολόνας θα μπαίνει στο δωμάτιο, περνώντας απ’ τις γρίλιες και θα ενισχύει τον ερωτισμό που ήδη θα έχει καταλάβει το χώρο.

Θα είμαστε ασυγκράτητοι· η ερωτική έλξη που θα νιώθουμε θα είναι τόσο δυνατή, που θα μας είναι αδύνατον να κρατηθούμε μακριά ο ένας απ’ τον άλλο. Και τότε η αναμονή της διείσδυσης θα γίνει βασανιστική. Η ζέστη θα είναι πλέον αφόρητη και θα ψάχνω το φιλί σου να με δροσίσει, μα η ανάσα σου θα με καίει πιο πολύ.

Κι όσο θα νιώθω την καυτή σου πνοή στο λαιμό μου, θα εμφανιστεί στο μέτωπό σου η πρώτη σταγόνα ιδρώτα. Όμως θ’ ακολουθήσουν κι άλλες. Το βράδυ μας θα είναι καυτό και τα κορμιά μας θα καίγονται απ’ τον πυρετό.

Όπως θ’ ακουμπάς το ιδρωμένο σου στήθος πάνω στο δικό μου, θ’ αποζητάμε λίγο αέρα, να μπει στο δωμάτιο για να μας δροσίσει και να μετριάσει την κάψα μας. Μα ο ιδρώτας θα κυλάει ανελέητα στο κορμί μας και θα ποτίζει τα σεντόνια.

Θα παραδοθούμε υπνωτισμένοι στη ζάλη του έρωτά μας, ενώ τα δάχτυλά σου θα μπλέκονται στα μαλλιά μου, καθώς τα σώματά μας θα κολλάνε μεταξύ τους. Οι καρδιές μας θα χτυπούν δυνατά κι ο ιδρώτας θα στάζει απ’ τα αναψοκοκκινισμένα πρόσωπά μας.

Οι μηροί μας θα μπλέκονται πάνω στα υγρά σεντόνια, όπως θα κινούμαστε σε μια τέλεια συγχρονισμένη χορογραφία. Την ησυχία της νύχτας θα ταράζουν μόνο οι βαθιοί μας αναστεναγμοί, που θα δίνουν φωνή στη σύνδεσή μας.

Έτσι θέλω να ‘ναι το σημερινό βράδυ μας. Να μας κυριεύσει το πάθος κι η ακατανίκητη έλξη του ενός για τον άλλο. Ν’ αφήσεις τα σημάδια σου πάνω στο γυμνό μου κορμί και τίποτα να μην μπορεί να σβήσει τον πόθο. Να νιώθω το αισθησιακό σου άγγιγμα και να καίγομαι.

Να λαχταρώ να κυλιστώ μαζί σου στο νωπό μας στρώμα, που θα μαρτυρά τις βραδιές που μας δέχτηκε, για να εκτονώσουμε το πάθος μας, περιμένοντας βασανιστικά να φτάσουμε στην έκσταση.

Κι όταν έρθει η στιγμή που όλο μας το σώμα θα τρέμει απ’ τους αφροδίσιους σπασμούς του οργασμού, να με σφίξεις δυνατά, για να απολαύσουμε την εκτόνωση ενωμένοι· σαν ένα.

Κι ύστερα να ξαπλώσεις πάλι στο πλάι μου, όπως όταν ήρθες, όμως ήρεμα πια, αποφορτισμένος απ’ την ερωτική μανία, ως το επόμενο βράδυ. Τα σεντόνια θα περιμένουν υπομονετικά ν’ απορροφήσουν ξανά τον ιδρώτα μας.

Συντάκτης: Μαρία Βαή
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!