polinari569

Από χθες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα social media είναι οι φωτογραφίες που κάποιοι παράφρονες ασυνείδητοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Γυμνές φωτογραφίες γυναικών που στάλθηκαν σε sexting συνομιλίες. Το sexting όσο υπεργαμάτο κι αν φαντάζει, όσο κι αν έχει μπει εντελώς στην καθημερινότητα αρκετών, όσο ακίνδυνο κι αν φαίνεται, δεν είναι. Έχει τους 15+1 χρυσούς κανόνες του. Διαφωτίσου πριν πατήσεις το επόμενο send.

 

1. Φρόντισε να έχεις μπαταρία ή τον φορτιστή εύκαιρο. Χωρίς όπλα δεν πάμε στον πόλεμο.

2. Η σωστή γωνία λήψης είναι πάντα η από πάνω.

3. Ποτέ και για κανένα λόγο δε στέλνεις φωτογραφία προσώπου ή οποιουδήποτε σημείου του σώματός σου σε κάνει να ξεχωρίζεις έντονα. Ναι, ακόμα κι αν είναι ό,τι πιο σέξι επάνω σου. Ποτέ και για κανένα λόγο!

4. Μην ντρέπεσαι για τον εαυτό σου.

5. Μην ξεχνάς την αποθέωση του άλλου! Αποθεώνοντας θα αποθεωθείς κι άρα θα ανανεωθείς!

6. Μην της ζητάς γυμνές φωτογραφίες αν ο παρλαγάτσος σου είναι σαν αναπτήρας απ’ το Hondos Center. Γιατί, ξέρεις, μετά θα ζητήσει κι αυτή…

7. Να στέλνεις σύντομες προτάσεις για το τι θέλεις να σου κάνουν ή να τους κάνεις γιατί αν το πολυαναλύσεις, κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλουν να σου κάνουν τίποτα. Α! Και χρησιμοποίησε προστακτική: «Έλα! Κάνε! Τώρα!»

8. Τα χείλη ποτέ κλειστά, ποτέ κι ορθάνοιχτα, μοισάνοιχτα.

9. Ρίξε την ατάκα χωρίς να την πολυσκέφτεσαι. Αν κάτσεις να της δώσεις σημασία, μια ενοχή θα φυσήξει κι ένα backspace θα αρχίσει να παίζει πιάνο.

10. Μη στέλνεις το ματζαφλάρι σου έτσι απ’ το πουθενά. Θέλει πάθος κι αυθορμητισμό, αλλά θέλει και μια ατμόσφαιρα το όλο στόρι.

11. Αν τύχει και βρεθούμε από κοντά με τον άλλον του ζητάμε να διαγράψει τις φωτογραφίες μας απ’ το κινητό του. Καραδοκούν κίνδυνοι. Ιδανικά χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες εφαρμογές ή τις κρυφές συνομιλίες του fb.

12. Τιπ για τους μακροχρόνια δεσμευμένους: Μην το κάνεις μία φορά, γιατί κάπου το διάβασες, κάπου άκουσες πως «λειτουργεί» κι άλλα τέτοια. Αν θες να βελτιώσει τα πράγματα στο κρεβάτι σου τα «βρόμικα μηνύματα» πρέπει να έρχονται συχνά, σε καθημερινή βάση και κυρίως όταν δεν το περιμένουμε!

13. Επιβάλλεται σε σχέσεις από απόσταση!

14. Το sexting δεν ενδείκνυται για όλους. Κάποιοι ντρέπονται, κάποιοι το βαριούνται, κάποιοι το θεωρούν ανούσιο και προτιμούν το εξ επαφής. Αν βλέπετε πως ο συνομιλητής είναι αρνητικός ή διστακτικός, μην τον πρήζετε. Αυτός νιώθει άβολα κι εσείς γίνεστε φορτικοί.

15. Καλό το σέξτινγκ, όμως σαν το live sex δεν έχει!

15+1. Κι εν τέλει, εγώ που έστειλα φωτογραφίες απ’ τη βάφτιση μιας ανιψιάς μου στους γονείς μου, που είναι διακοπές, θεωρείται sexting; Πείτε «ναι» για να λέω ότι το έχω κάνει.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!