polinari71

Τα λόγια αποτελούν το μεγαλύτερο αφροδισιακό κι όποιος φέρει αντίρρηση μάλλον ο καβαλιέρος του ή η ντάμα του δεν ήξεραν να τα χρησιμοποιούν σωστά, με τρόπο γλαφυρό μα κυρίως ερεθιστικό.

Έχετε καιρό να βρεθείτε, τα κορμιά σας πεθύμησαν το ένα το άλλο, κάθε κύτταρό σου τον αναζητά, εικόνες διαπερνούν το μέσα σου και ξαφνικά το τηλέφωνο χτυπά κι είναι εκείνος. Γνωρίζει ότι τα χιλιόμετρα σας χωρίζουν κι αυτό σας δυσκολεύει στο να ενωθείτε και να κάνετε πράξη όλα αυτά που έχετε κατά νου. Όμως δεν τον εμποδίζει απ’ το να σε φαντασιωθεί και να σου σιγοψιθυρίσει στο ακουστικό τι θα ήθελε να σου κάνει, αλλά και τι θα συμβεί μόλις βρεθείτε.

Σου περιγράφει λοιπόν, με κάθε λεπτομέρεια τι είναι σε θέση να σου προσφέρει μόλις σε δει. Απ’ τον τρόπο που θα δροσίσει τα χείλη σου, το πώς θα σε αγγίξει, μέχρι τη στιγμή που θα διεισδύσει μέσα σου και δε θα θέλει να τελειώσει. Η φωνή του σου τρυπάει τη σάρκα και τα υπονοούμενα που αφήνει στη φαντασία σου, σε ξεσηκώνουν και σε οδηγούν σε ένα ταξίδι ηδονής και λαχτάρας.

Ξεκινά με τη φράση «σε θέλω», που είναι αρκετή για να σε διεγείρει. Συνεχίζει λέγοντας ότι θα σε γδύσει και θα σε ψηλαφίσει απ’ τη μία άκρη ως την άλλη, δε θα αφήσει σπιθαμή για σπιθαμή που να μην εξετάσει με τη γλώσσα του κι εκεί αισθάνεσαι το πρώτο τρέμουλο κι ένα γλυκό μούδιασμα.

Έπειτα, σε ενημερώνει ότι αυτή τη φορά θα βρεθείς σε θέση να μην ελέγχεις το κορμί σου, να μην αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει γύρω σου. Ακόμη κι αν έρχεται η συντέλεια του κόσμου, για σένα θα υπάρχετε μονάχα εσείς οι δύο κι η τελετουργία που λαμβάνει χώρα. Θα είσαι αιχμάλωτη στα χέρια του κι αδύναμη να κουνηθείς. Κάποιες κραυγές θα βγαίνουν από μέσα σου μόνο, αδύνατον να τις ελέγξεις.

Εκείνος θα σε καθοδηγεί και εσύ θα πρέπει να υπακούς τις διαταγές του, αλλά θα σου αρέσει, αυτό στο εγγυάται. Άλλοτε θα εισχωρεί μέσα σου αργά και τρυφερά κι άλλοτε πάλι δυνατά και γρήγορα. Κάποια στιγμή θα κάνετε έρωτα απαλά και το επόμενο κιόλας λεπτό θα κάνετε άγριο και λυσσασμένο σεξ.

Σου υπόσχεται να μη βαρεθείς, μονάχα θα κουραστείς, όμως ο εκστασιασμός θα είναι αρκετός για να μη σου επιτρέψει να θες να σταματήσεις. Τα δάχτυλά του θα μπερδευτούν στα μαλλιά σου και τα πόδια σας θα μάχονται σε έναν αγώνα στον οποίο δεν θα υπάρχει ηττημένος. Όταν σου τα ψιθυρίζει αυτά, νιώθεις σχεδόν την ανάσα του στο αυτί σου κι η επιθυμία να γίνουν πράξη όλα τα παραπάνω εκτοξεύεται.

Τέλος, φροντίζει να σου εγγυηθεί πως θα φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση μαζί. Εκείνος θα τελειώσει μέσα σου, το έχει βάλει ως στόχο κι αυτό πολύ σου αρέσει. Αναμένεις  τη στιγμή που οι λέξεις κι οι υποσχέσεις θα πάρουν σάρκα κι οστά, τα κορμιά σας θα χορέψουν τον πιο ερωτικό χορό και θα συμβούν όλα έτσι ακριβώς όπως σου τα περιέγραψε, χωρίς καμία παράλειψη.

Τα λόγια πολλές φορές είναι ικανά να σε οδηγήσουν στον απόλυτο οργασμό. Λίγες μόνο λέξεις και φράσεις, γεμάτες υπονοούμενα, ποτισμένες από ηδονή και προσμονή είναι αρκετές.

Συντάκτης: Κατερίνα Νικολακοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!