Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Σπουδάζεις στο ΤΕΙ της Θήβας. Σε βλέπω κάθε Παρασκευή πρωί, παίρνεις το ΚΤΕΛ απ’ τη γέφυρα Καλυφτάκη. Με έχεις δει κι εσύ, είμαι πρώτο έτος. Θέλω να μάθω το όνομά σου. Ψηλός, μελαχρινός, με πράσινα μάτια κι έρχεσαι με μια τσάντα nike.

 

2.

11/11/2016 9:15 σταθμός Μοναστηράκι προς Αγία Μαρίνα σε είδα. Ήσουν με έναν φίλο σου, ήμουν σίγουρη πως κάπου σε έχω ξαναδεί και σε κοιτούσα… Έχεις πράσινα ματιά και καστανόξανθα μαλλιά. Έχεις και σκουλαρίκι. Μπήκαμε στο μετρό και κοιταχτήκαμε για κάποια δευτερόλεπτα και χαμογελάσαμε… Κατεβήκαμε Αιγάλεω, αλλά στις σκάλες σε έχασα. Πού θα σε ξαναπετύχω;

 

3.

Παρασκευή γύρω στις 2 το μεσημέρι στη νέα παραλία στις ομπρέλες. Έκανες πλάκα με μια φίλη σου και προσπαθούσες να τις φτάσεις. Σου είπα πόσο αστεία είσαι όταν τεντώνεσαι για να τις φτάσεις. Μου γέλασες κι από τότε δεν μπορώ να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου. Δε ρώτησα ο βλάκας ούτε καν το όνομά σου. Θέλω να σε ξαναδώ…

4.

Εμφανίστηκες ξανά στη ζωή μου μετά από ένα χρόνο περίπου. Μου μίλησες γι’ απωθημένα κι εγώ ενέδωσα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Από τότε χάθηκες και δεν έχεις καμιά επαφή. Σε ψάχνω ακόμα γαμώτο!

5.

Τετάρτη 09/11/2016, ώρα 17:00 περίπου. Στο λεωφορείο από Πειραιά για Βούλα, ανέβηκες κάπου στο Μοσχάτο. Έκατσες δίπλα μου κι εγώ σου χαμογέλασα. Φορούσες μεγάλα ακουστικά και μπορούσα ν’ ακούσω τη μουσική που άκουγες. Μου ζήτησες οδηγίες αλλά δεν ήξερα να σου απαντήσω. Έχεις την πιο ωραία φωνή που έχω ακούσει. Είμαι η κοκκινομάλλα με το λευκό πουλόβερ. Κι αυτή την Τετάρτη την ίδια ώρα στο ίδιο λεωφορείο. Θα είμαι εκεί.

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!