paneraki609

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

22/12 Αθήνα. Γεια σου Λίλα, ελπίζω να το δεις κάποια στιγμή. Είμαι ο τύπος που ζωγράφισες στα Starbucks. Ευτυχώς έβγαλα τη ζωγραφιά σου φωτογραφία να σε θυμάμαι αν δε σε ξαναδώ. Δε μου έχει ξανασυμβεί πότε κάτι τέτοιο. Φυσικά μετανιώνω που δε ζήτησα κάτι παραπάνω απ’ το όνομά σου πριν φύγεις. To μόνο που ξέρω είναι ότι σπουδάζεις Αγγλία και τη φίλη σου την έλεγαν Αλίκη αν θυμάμαι καλά. Πώς θα σε βρω, μάτια μου;

 

2.

Αθήνα, 22.12.2016 γύρω στις 11.00 το πρωί…Περίμενα το λεωφορείο στη στάση του Ευαγγελισμού, όταν σε είδα να πλησιάζεις. Γύρισα να κοιτάξω σε πόση ώρα ερχόταν το λεωφορείο και τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν. Πήγα και κάθισα στη στάση και μου χαμογέλασες. Μετά από λίγο με πλησίασες και μου ζήτησες να καθίσεις δίπλα μου. Τελικά περίμενες διαφορετικό λεωφορείο από εμένα. Τη στιγμή που έμπαινες στο λεωφορείο, γύρισες, με κοίταξες και μου χαμογέλασες. Περιμένω να σε ξαναδώ!

 

3.

Σε βλέπω κάθε Τετάρτη στο κέντρο που κάνω πρακτική στο διάλειμμα. Θέλω να σε πλησιάσω, αλλά πάντα βρίσκεσαι με άλλα άτομα κι εγώ είμαι πολύ ντροπαλή. Ξέρω μόνο ότι σε λένε Νίκο. Θέλω να σε γνωρίσω!

 

4.

Τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου στο Liv στις Σέρρες. Καθόσουν στο υπερυψωμένο μέρος δίπλα στον Dj κι εγώ ακριβώς από κάτω. Κατάλαβα αμέσως ότι με κοίταξες κι εσύ κατάλαβες ότι ήρθα για σένα. Έκανα τόσα για να σε γνωρίσω και τελικά τα κατάφερα. Φύγαμε μαζί κι αυτό που έγινε δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα όπως ούτε κι εσένα. Μετά από αυτό απλά χάθηκες. Θανάση, σε ψάχνω απεγνωσμένα!

 

5.

Σε είδα στις 28/12 στο Γ10, στους Αγίους Αναργύρους. Ανέβηκα στη στάση που είναι έξω από ένα ψητοπωλείο. Κάθισα μια θέση μπροστά σου. Φόραγα φόρμα, μπλε μπουφάν και μαύρο καπέλο. Είχα και μια τσάντα μαζί μου. Είχες όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο, ίσια μαλλιά και μπορντό μπουφάν. Νομίζω φόραγες ακουστικά.. Θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω. Αν θες κι εσύ, κάνε ένα σχόλιο και θα επικοινωνήσω μαζί σου.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!