Άρης κι Αφροδίτη στέλνουν την επίδρασή τους απ’ το ζώδιο του Ιχθύ. Και φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση η εβδομάδα να κυλήσει ομαλά. Έρωτα ή πόλεμο, τι ζητάς απ’ τα δυο; Ιδού η απορία!

 

Κριός

Γλυκέ μου Κριέ, η εβδομάδα για σένα θα είναι λιγάκι τύπου «σου φέρνουν μια τεράστια τούρτα όλη δική σου, κι από μέσα πετάγεται η έκπληξη που μπορεί να σου προκαλέσει και καρδιακό». Για να στο κάνω λιανά, γλυκά θα ξεκινήσει η εβδομάδα, αλλά τα προβλήματα δε θα αργήσουν να φανούν κι όλα θα πηγάζουν απ’ την οικογένεια. Πολλές κι οι αλλαγές που θα έρθουν, τις οποίες αυτή τη φορά δε θες και δεν καλωσορίζεις γιατί κάνουν άνω-κάτω τη ζωή σου. Τι να πω τώρα, υπομονή; Δεν το ‘χεις και πολύ. Απλά προσπάθησε να μη δείρεις κανέναν και θα είσαι καλά.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου όμορφο, αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι αυτή την εβδομάδα, είναι να εστιάζεις στο δάσος και να μην κοιτάς το δάχτυλο που σου το δείχνει. Πρέπει να δεις καθαρά τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου να μην εστιάζεις στις μικρολεπτομέρειες που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Και προς Θεού, εσύ πάνω απ’ όλα δε θα έπρεπε να μιλάς για τελειότητες. Είναι να μη σε πιάσει αυτή η επιμονή σου, τότε γίνεσαι επικριτικός κι αχώνευτος, δε θες να βγάλεις αυτό το πρόσωπο αυτή τη βδομάδα, trust me, γι’ αυτό συμμαζέψου!

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, πιο μπερδεμένο από ποτέ σε βρίσκει αυτή η βδομάδα αφού μέσα σου επικρατεί ένας πανικός που δεν μπορείς να τιθασέψεις με τίποτα. Βρίσκεσαι σε μια διαρκή μάχη όχι μόνο με τους γύρω σου, αλλά κυρίως με τον ίδιο σου τον εαυτό αφού τα θέλω έρχονται σε κόντρα με τα πρέπει και σου γεννούν νέα ερωτήματα… Ναι μεν θέλω, αλλά πραγματικά τώρα, πρέπει να θέλω; Εντάξει, εντάξει ξέρω πως δε βοηθάω. Ένα θα σου πω… ποτέ μην πας κόντρα σε πράγματα που σε παθιάζουν γιατί θα καταλήξουν να σε κατασπαράξουν. Αυτά… May the force be with you.

 

Καρκίνος

Καλέ μου Καρκίνε, επιτέλους θα χαμογελάσει λιγάκι το χειλάκι σου αφού αυτή τη βδομάδα θα μπορέσεις να πάρεις μια βαθιά ανάσα ηρεμίας, εξαιτίας των θετικών εξελίξεων στη ζωή σου, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Ό,τι είχε μείνει στάσιμο τον τελευταίο καιρό και σε πονούσε, επιτέλους παίρνει μπρος και σου δένει μια ώθηση προς καλύτερες μέρες. Με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες στο φουλ, καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις για ένα μέλλον που σίγουρα θα είναι πιο φωτεινό. Αν μη τι άλλο, είναι καιρός να δεις κι εσύ μια άσπρη μέρα που δε θα έχει σχέση με χιόνι!

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ο τομέας «σχέσεις» θα σε απασχολήσει αυτή τη βδομάδα αφού θα έρθεις αντιμέτωπος με απογοητεύσεις που θα σου δημιουργήσουν άτομα τα οποία είχες πολύ ψηλά. Γενικά, είσαι από εκείνους που δίνεις τα πάντα, αλλά τον τελευταίο καιρό σαν να αναρωτιέσαι κατά πόσο αξίζει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε όσους δίνεσαι. Αρχικά καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από ευέξαπτους ανθρώπους που σε ταράζουν κι επίσης, κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα μέσα σου πρώτα πριν το κάνεις με εκείνους που σε πληγώνουν. Αλλά κυρίως, μη μείνεις αμέτοχος. Όσο τους αφήνεις, τόσο περισσότερο θα σε πληγώνουν.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να προσέξεις λιγάκι τον εαυτό σου. Τρέχεις και δε φτάνεις, αλλά το πρόβλημα είναι πως τελικά δε βγάζεις τίποτα απ’ το τόσο τρέξιμο και την τόση δουλειά. Είναι σαν να κάνεις ατέλειωτους κύκλους γύρω από τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Αντί να εκνευρίζεσαι και να λειτουργείς σαν να είσαι μονίμως στην τσίτα, γιατί δεν παίρνεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να οργανωθείς; Φρόντισε λιγάκι παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να μπεις σε ένα πρόγραμμα για να μπορέσουν οι προσπάθειές σου να έχουν αποτέλεσμα. Διαφορετικά, έτσι θα τρέχεις, χωρίς λόγο, για καιρό.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, παρεξηγημένος θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα, κάτι που θα σε βάλει σκέψεις για το πώς πρέπει να αντιδράς από εδώ και μπρος. Είσαι αυθόρμητος, αλλά δεν μπορούν πολλοί να το δεχτούν αυτό με αποτέλεσμα να παρεξηγούνται οι αντιδράσεις σου σε σημείο που σου δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο με τον περίγυρό σου, αλλά και στον εσωτερικό σου κόσμο. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς πάνω απ’ όλα είναι αν πρέπει να αλλάξεις εσύ συμπεριφορά ή αν απλά από εδώ κι μπρος θα πρέπει να μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Έτσι είσαι, γιατί να αλλάξεις; Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, πίεση οικονομική θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα που θα έρθει. Αυτό είναι και το μόνιμο άγχος σου τον τελευταίο καιρό, αλλά ίσως τώρα να νιώσεις την πίεση λιγάκι παραπάνω εξαιτίας νέων προβλημάτων που μπορεί να εμφανιστούν. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες με ψυχραιμία. Δεν είναι πως δεν έχεις ζοριστεί ξανά, απλά έχεις κουραστεί να ζορίζεσαι. Προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό καθαρό μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, έτσι ώστε προς το τέλος να μπορέσεις να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Stay focused, κρίση είναι, θα περάσει.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η βδομάδα σου θα είναι μοιρασμένη μεταξύ του άγχους και της ανακούφισης. Το πρώτο μισό θα νιώσεις τρομερή πίεση από πολλούς τομείς της ζωής σου ταυτόχρονα και θα αισθανθείς πως ίσως σε κλείνουν σε καλούπια στα οποία δε χωράς με το ζόρι. Σίγουρα θα έρθεις σε απόγνωση πολλές φορές. Ίσως θα πρέπει να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας ως την Πέμπτη που τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν λιγάκι. Από εκεί κι έπειτα θα δεις πως οι κόποι σου δεν έχουν πάει χαμένοι, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να δίνουν καρπούς. Όλα θέμα υπομονής είναι!

 

Αιγόκερως

Καλό μου Αιγοκεράκι, νομίζω σου αρέσει να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. Βάζεις υψηλούς στόχους τους οποίους δεν μπορείς να φτάσεις όχι από θέμα ανικανότητας… θα στο πω αλλιώς, πώς θα πας στο φεγγάρι χωρίς εκπαίδευση αστροναύτη; Το ‘πιασες; Χαμήλωσε λιγάκι τα στάνταρτ σου γιατί σε βλέπω να παθαίνεις τίποτα απ’ το άγχος που προκαλείς στον εαυτό σου. Όλοι ξέρουμε πως είσαι εργατικός, δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Ευτυχώς που τουλάχιστον έχεις και κάποιους ανθρώπους στο πλευρό σου που σου υπενθυμίζουν πού και πού πως you’re only human.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σαν να έχεις επωμιστεί πολλές υποχρεώσεις και στο τέλος σε βλέπω να εξουθενώνεσαι πριν καλά-καλά μπει ο ήλιος στο ζώδιό σου. Ξεσαμαρώσου στην αρχή της εβδομάδας και ξεκίνα να μετράς τι μπορείς να κουβαλήσεις και τα υπόλοιπα δωσ’ τα εκεί που πρέπει. Δεν είσαι εσύ το παιδί για όλες τις δουλειές, σωστά; Είναι κατανοητό το ότι προσπαθείς να αναρριχηθείς επαγγελματικά, αλλά πρέπει όλα να γίνονται με μέτρο. Προς το τέλος της βδομάδας, με τον ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου, το θολό τοπίο ξεκαθαρίζει επιτέλους. Υπομονή ως τότε!

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, προσοχή στους καλοθελητές αυτή τη βδομάδα και σε εκείνους του παράξενους ανθρώπους που κάποτε δε σου έλεγαν ούτε καλημέρα. Θα πρέπει να σε πονηρέψει λιγάκι το ότι σε θυμήθηκαν ξαφνικά και σε πλησιάζουν, έχουν σίγουρα τους σκοπούς τους και δεν είναι καθόλου καλοί. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος σου τι θα κάνεις με αυτούς, καλό θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο έμπιστο άτομο με εγκεφαλική διαύγεια, γιατί φοβάμαι πως από την πολύ σου καλοσύνη… θα βρεθείς από τα ψηλά στα χαμηλά. Προσοχή ποιον εμπιστεύεσαι. Πολλή προσοχή!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη