Ο Άρης στον Υδροχόο βγάζει προς τα έξω μια επιθετική πλευρά μας που δεν ξέραμε πως έχουμε. Ευτυχώς, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί και βάζει λίγο φρένο στα νεύρα αν κι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω προτιμά να μας ζορίζει παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή μας.

 

Κριός

Μια χαοτική βδομάδα ξεκινάει για σένα, Κριέ μου. Οι υποχρεώσεις πολλές κι οι απαιτήσεις περισσότερες με αποτέλεσμα να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό βέβαια, όσο το ότι καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου κι ενώ ξεκινάς δυναμικά, κάπου στη μέση κουράζεσαι και χάνεις τον μπούσουλα. Η ανάγκη σου να τελειώνεις με τόσα πολλά ανούσια πράγματα, σε σπρώχνει στο να πάρεις λάθος αποφάσεις. Και φυσικά το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα θα είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο… Εντάξει, το έχεις ξαναδεί το εργάκι, αλλά μήπως αυτή τη φορά να χάσεις τη συγκεκριμένη προβολή;

 

Ταύρος

Αν καταφέρεις να ελέγξεις αυτές τις ξαφνικές εκρήξεις σου, Ταύρε μου, τότε ίσως και να είσαι απ’ τους ευνοημένους της βδομάδας. Λέω, όμως, αν καταφέρεις να μην εκραγείς σαν τον Βεζούβιο. Γιατί εσύ δε θες και πολύ. Κάτι να μην πάει όπως το θες και χάνεις την υπομονή σου στο άψε-σβήσε. Και θα είναι κρίμα αυτή τη βδομάδα να μην εκμεταλλευτείς τις καλές επιδράσεις των άστρων που μιλάνε για εξέλιξη στα επαγγελματικά με τη βοήθεια ενός απροσδόκητου συμμάχου. Μιλάμε για αρκετά βήματα μπρος. Θα αφήσεις την κακοδιαθεσία σου να στο χαλάσει; Όχι ελπίζω!

 

Δίδυμος

Μια εντελώς τρελή βδομάδα σε περιμένει, Διδυμάκι μου, τρελή εξαιτίας της έλλειψης επικοινωνίας που θα υπάρξει με τον περίγυρό σου. Τώρα αν σου πω πως θα είναι εντελώς δικό σου λάθος όλη αυτή η τρέλα, θα σου πω ψέματα γιατί για πρώτη φορά ίσως, προσπαθείς με νύχια και με δόντια να βάλεις σε μια σειρά όλους τους τομείς στη ζωή σου που σε απασχολούν- ξεκινώντας με τα οικονομικά σου βέβαια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα στο κάνουν εύκολο οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστρέφεσαι. Είτε είναι γονείς, οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι, οι απαιτήσεις τους από σένα θα είναι ικανές να σε τρελάνουν. Υπομονή.

 

Καρκίνος

Ένας είναι ο στόχος σου και αυτή τη βδομάδα, Καρκίνε μου, να βγάλεις αυτό το αγκάθι στο πλευρό σου που λέγεται επαγγελματική εξέλιξη. Το έχεις τρέξει πολύ το θέμα, αφού διψάς για ένα κομμάτι επιτυχίας και καθιέρωσης, αλλά μάλλον αυτή τη βδομάδα το πλανητικό σκηνικό θα σου βάλει φρένο. Για καλό σου βέβαια, για να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα και να αναθεωρήσεις το σχέδιο δράσης σου. Πάντως, μην αφήσεις την τρέλα της εβδομάδας να σε αποσυντονίσει απ’ τον στόχο. Κράτα γερά, και θα ανταμειφθείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

 

Λέων

Εύκολη θα είναι η βδομάδα για σένα, Λιοντάρι μου. Επιτέλους θα μπορέσεις να ανασάνεις λιγάκι αφού τον τελευταίο καιρό τα επαγγελματικά σου σε απασχόλησαν πολύ και σου τράβηξαν όλη την προσοχή. Τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους κόπους των περασμένων μηνών αφού ό,τι κι αν κάνεις από δω και μπρος, θα γίνεται με σχετική ευκολία και με όσο λιγότερο πονοκέφαλο. Πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά και με τα άτομα που αγαπάς. Το μόνο που θα σου πρότεινα να προσέξεις είναι τα ρίσκα. Όσο κι αν σου αρέσουν, καλό θα ήταν αυτόν τον καιρό να τα αποφεύγεις.

 

Παρθένος

Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα είναι έντονο για σένα αυτή τη βδομάδα, Παρθένε μου. Όχι ότι φεύγει ποτέ, απλά τώρα θα το νιώσεις έντονα στο πετσί σου αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα σωρό αλλαγές που δεν πρόκειται να σε ευχαριστήσουν με τίποτα. Η αλήθεια είναι πως σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων κι αυτή τη φορά θα τον χάσεις, αφού είναι πολλά πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Αν καταφέρεις να ηρεμήσεις, ίσως τότε δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζεις. Αυτές οι εξελίξεις είναι καλές για το μέλλον σου, άφησε τες να σε αποσυντονίσουν, δεν έγινε και τίποτα. Μερικές φορές πρέπει να χάσεις ολοκληρωτικά τον έλεγχο για να τον επανακτήσεις και να κινηθείς πιο μεθοδικά.

 

Ζυγός

Μπορεί ακόμα να έχεις ένα μικρό θέμα στην επικοινωνία σου, Ζυγέ μου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχεις και μια καλή εβδομάδα. Αρχικά, επικεντρώνεσαι σε έναν τομέα που σε πονά, τα χρήματα. Βρίσκεις λύσεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου και καταφέρνεις να κλείσεις συμφωνίες γιατί χρησιμοποιείς την καπατσοσύνη σου όσο δυνατόν περισσότερο. Αποφεύγεις άσκοπες συζητήσεις και μετακινήσεις και για πρώτη φορά επικεντρώνεσαι στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να αφήνεις τα ασήμαντα να κυβερνούν το μυαλό σου. Πιο επικεντρωμένο στο στόχο, δε σε έχω δει ποτέ μου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, πρέπει να κάνεις κάτι για σένα αυτή τη βδομάδα, κάτι που θα πάρει το άγχος μακριά γιατί δε σε βλέπω καλά. Η καθημερινότητα και τα προβλήματά της έχουν μπει βαθιά στο πετσί σου με αποτέλεσμα να όλη αυτή η νευρικότητα και το άγχος να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία σου. Δε θες να σωριαστείς, για να το αποφύγεις ίσως θα έπρεπε να καθίσεις λίγο μόνος και να αξιολογήσεις τις καταστάσεις στις οποίες είσαι μπλεγμένος, για να βρεις την άκρη του νήματος, επιβάλλεται να ξεσπάσεις κάπου- πρόσεχε όμως μην ξεσπάσεις εκεί που δεν πρέπει- γιατί θα εκραγείς και δε θα είναι ωραίο το θέαμα.

 

Τοξότης

Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιό σου, δε θα μπορούσες παρά να έχεις μια υπέροχη και ζεστή εβδομάδα, Τοξότη μου. Λάμπεις, κερδίζεις τις εντυπώσεις και τον κόσμο όλο με την ευχάριστη προσωπικότητά σου και χτίζεις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρξουν και καθυστερήσεις. Εννοείται πως δεν πρέπει να τις αφήσεις να σου χαλάσουν το πάρτι. Εντάξει, ίσως να χρειάζεται και λίγο φρένο σε όλη αυτή την τρέλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο. Όπως και να έχει. Σίγουρα θα γοητεύσεις πολλούς τη βδομάδα αυτή και αυτό μόνο καλά αποτελέσματα θα φέρει.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να διανύεις μία κουραστική περίοδο, με πολλή δουλειά και με άγχος πως ίσως οι προσπάθειες σου να μην επιφέρουν το αποτέλεσμα που θα ήθελες, αλλά Αιγοκεράκι μου, θα έχεις μια σχετικά καλή εβδομάδα. Το άγχος είναι εκεί, μόνιμος φίλος, μόνο που αυτή τη φορά στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει κι ένας μικρός ήλιος αισιοδοξίας πως όλα θα πάνε καλά. Έχεις κοπιάσει, αυτό είναι γεγονός, αλλά ήρθε ο καιρός να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Λίγο αργότερα ίσως απ’ ό,τι υπολόγιζες, αλλά δεν παύει να έρχεται πιο κοντά η επιτυχία. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταφάει. Κάνε λιγάκι υπομονή ακόμα.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, ζεις σε μια σαπουνόπερα τις τελευταίες μέρες και τα επεισόδια της θα συνεχιστούν κι αυτή τη βδομάδα. Κοινώς, οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Ενώ εσύ θα προσπαθείς να διορθώσεις καταστάσεις, οι γύρω σου θα προσπαθούν να σου δημιουργούν νέα προβλήματα γιατί προφανώς τη βρίσκουν με το να σε βλέπουν να τυραννιέσαι. Μην τους αφήσεις, αλλά πρόσεχε πώς θα αντιδράσεις. Δε χρειάζεται να γίνεις εριστικός και νευρικός. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την αστείρευτη πονηριά σου για να δώσεις σε όσους παίζουν μαζί σου ένα γερό μάθημα.

 

Ιχθύες

Έχεις επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, Ψαράκι μου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε τάξη καθετί άτακτο στη ζωή σου. Βλέπεις τη ζωή σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και να γίνεται λίγο πιο στρωτή, με αποτέλεσμα να βρίσκεις το θάρρος να κάνεις μερικά βήματα μπρος χωρίς να φοβάσαι πως θα σκοντάψεις και θα φας τα μούτρα σου. Απόφυγε τριβές με άτομα που κατά κύριο λόγο αγαπούν να σε τσιγκλάνε και συνέχισε με πρόγραμμα να λύνεις ένα προς ένα τα προβλήματά σου. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη