Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα γίνει μία μάχη μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού, αφού τα πρέπει θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στα θέλω μας.

 

Κριός

Με τρελό κέφι και χαμόγελο σε βρίσκει η τελευταία βδομάδα του χρόνου, Κριέ μου. Αποφασίζεις να βάλεις στην άκρη όλα τα προβλήματα και να υιοθετήσεις το «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε» και καλά κάνεις. Η χρονιά που πέρασε είχε πολλά σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό προτιμάς τώρα που τα άστρα σε ευνοούν, να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου και με κοινούς φίλους. Και καλά θα κάνεις!

Ακόμα κι αν είσαι ελεύθερο πουλί, για πρώτη φορά δε σε νοιάζει και τόσο πολύ. Ζήτω η ελευθερία!

Pillowfight: Αιγόκερως

Goodnight: Παρθένος

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, άφησε πίσω τον αρνητισμό και σταμάτα να κατακρίνεις τα πάντα και τους πάντες. Τέτοια ξινίλα από σένα καιρό είχα να δω. Αντί να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου και να περάσετε την τελευταία σας βδομάδα κάνοντας σχέδια για το νέο έτος, εσύ μουτρώνεις και νευριάζεις για όλα εκείνα που δεν κατάφερες να κάνεις τη χρονιά που πέρασε. Ε, και; Να χαίρεσαι που έχεις άλλη μία χρονιά μπροστά σου κι ένα σύντροφο που σε ανέχεται!

Εσύ που είσαι μόνος και περιμένεις την επιστροφή του ασώτου, θα περιμένεις για πολύ. Άντε βγες παιδί μου και ξέχνα ό,τι χάθηκε, θα βρεις νέα πιο όμορφα πράγματα!

Pillowfight: Ιχθύες

Goodnight: Ζυγός

 

Δίδυμος

Για την πιο ερωτική Πρωτοχρονιά σου ετοιμάσου να ζήσεις Διδυμάκι μου, Με τον Ουρανό να μπαίνει σε ορθή πορεία απ’ την Πέμπτη κι έπειτα, το ερωτικό σου κοντέρ πιάνει κόκκινο και μπορεί να τρελάνει εσένα, αλλά και τον σύντροφό σου. Σίγουρα δε θα περάσεις βαρετά, αυτό είναι εγγυημένο. Με διάθεση στα ύψη κι όρεξη για εξορμήσεις σε βρίσκει ο νέος χρόνος και με αισιοδοξία πως θα βγάλεις από πάνω σου τη μιζέρια του 2016. Εύγε!

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, καλά θα κάνεις αντί να κολλάς στο παρελθόν, να κοιτάς πώς θα κάνεις το μέλλον σου πιο ενδιαφέρον.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Σκορπιός

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, η τελευταία εβδομάδα του 2016 θα φύγει θεαματικά για σένα. Από ποια άποψη; Λοιπόν, θα περάσεις τεράστια δοκιμασία που θα καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης του. Απ’ το πουθενά θα μπει το μυστήριο στη ζωή σου, κάτι φυσικά που θα σε εξιτάρει, και που θα σε βάλει σε τρομερό πειρασμό. Ποιο δρόμο θα διαλέξεις; Εκείνον της αμαρτίας που μπορεί να φέρει τον χωρισμό, αλλά θα σε κάνει να νιώσεις επιθυμητός ή εκείνον της αρετής που θα σε αφήσει στα σίγουρα και τα γνωστά; Ιδού η απορία.

Είσαι μόνος; Μην κολλάς σε τίποτα. Όρμα, ζήσε κι ευχαριστήσου το φλερτ και τον έρωτα.

Pillowfight: Ζυγός

Goodnight: Υδροχόος

 

Λέων

Λιονταράκι μου, αποφασιστικό σε βρίσκει αυτή η βδομάδα. Θες οπωσδήποτε να κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να εξομαλύνεις καταστάσεις και να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τυχόν άσχημες καταστάσεις που μπορεί να σας έχουν στεναχωρήσει. Όταν αγαπάς πραγματικά, δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, κι αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του να υποδεχτείς με αγαπησιάρικο mood το νέο έτος.

Αν όμως είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως η τύχη και τα άστρα έχουν βαλθεί να σου βρουν σύντροφο για το ρεβεγιόν!

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Κριός

 

Παρθένος

Ο καλύτερος τρόπος, Παρθενάκι μου, για να υποδεχτείς το νέο έτος είναι να ξεκαθαρίσεις όλα εκείνα που σε πληγώνουν στη σχέση σου. Μόνο αν πεις όλα όσα σε ενοχλούν θα μπορέσεις να ηρεμήσεις λιγάκι και να ευχαριστηθείς την κατά τ’ άλλα ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπάρχει και δεν αφήνεσαι να απολαύσεις. Το νου σου όμως, επειδή εσύ αγαπάς να γίνεσαι επικριτικός, πρόσεξε το ύφος και τα λόγια σου. Ο σύντροφός σου έχει αισθήματα και μπορεί να πικραθεί…

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, σταμάτα να τον ψάχνεις κι επικεντρώσου σε εκείνα τα άτομα που έχεις αγνοήσει εδώ και καιρό. Πέρνα καλά με φίλους… δε θα το μετανιώσεις.

Pillowfight: Υδροχόος

Goodnight: Καρκίνος

 

Ζυγός

Ψύχρα κάνει, Ζυγέ μου, γιατί; Γιατί λειτουργείς σαν παγόβουνο απέναντι στο σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς λόγο; Ρισκάρεις να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου κι αναρωτιέμαι αν είσαι έτοιμος για τρομερές αναταράξεις. Πρόσεξε καλά τις επιλογές σου, το πώς συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου, γιατί φοβάμαι θα το μετανιώσεις. Αν έχεις κάτι να του πεις, πες το αντί να το αφήνεις να μπαίνει ανάμεσά σας. Αν πάλι δεν ξέρεις γιατί είσαι έτσι, τότε τι να πω… περαστικά σου!

Αν είσαι μόνος, ο έρωτας θέλει υπομονή… είναι σαν τον πόλεμο, ετοίμασε πλάνο επίθεσης και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για την κάνεις.

Pillowfight: Ιχθύες

Goodnight: Ταύρος

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, χαμογελάς και σου πάει. Και γιατί να μη χαμογελάς άλλωστε αφού η τελευταία εβδομάδα του έτους σε βρίσκει σε μια ατμόσφαιρα που μυρίζει αγάπη και συντροφικότητα. Επιτέλους νιώθεις ότι μπορείς να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να αφήσεις λίγο τις έννοιες στην άκρη. Εκμεταλλεύσου αυτή την αισιοδοξία που σε περιτριγυρίζει και προσπάθησε να την καλλιεργήσεις ώστε να διαιωνιστεί και να σε ακολουθήσει ως το νέο έτος που θα ξεκινήσει ελπιδοφόρα στα ερωτικά σου.

Εσύ που είσαι μόνος, τώρα μπαίνουν βάσεις για μια γνωριμία με ουσία.

Pillowfight: Ιχθύες

Goodnight: Δίδυμος

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, νιώθεις τυχερός, νιώθεις να αγαπιέσαι κι αισθάνεσαι τον ερωτισμό σου να φτάνει στα ύψη. Τέλεια όλα αυτά, έτσι πρέπει να σε βρει ο νέος χρόνος, αλλά επειδή εσύ όταν ενθουσιάζεσαι λιγάκι παραπάνω ξεφεύγεις για τα καλά, βάλε και λίγο φρένο. Η πολλή υπερβολή πολλές φορές αφήνει τις λάθος εντυπώσεις, το ξέρεις πολύ καλά αυτό και φέρνει και γκρίνιες που χαλάνε τη διάθεση. Οπότε ναι μεν, αλλά με μέτρο για να γελάς όταν αλλάζει ο χρόνος!

Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμα επιτέλους βρίσκεις εκείνο το μοναδικό πλάσμα με το οποίο ταυτίζεσαι συναισθηματικά. Καιρός ήταν!

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Καρκίνος

 

Αιγόκερως

Καλέ μου Αιγόκερε, δεν ξέρω τι ακριβώς σε έχει πιάσει, αλλά τα νεύρα σου είναι ασυγκράτητα αυτή την εβδομάδα. Μάλλον επειδή θες αυτό το έτος να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην ξανάρθει ποτέ. Μαζί σου, κι εγώ το θέλω, αλλά αντί να κατηγορείς τον άνθρωπό σου για τα δεινά του 2016, μήπως να ηρεμούσες λιγάκι; Αυτή η κατά μέτωπο επίθεση που κάνεις κάθε φορά που δε σου αρέσει κάτι, είναι λιγάκι τρομαχτική και δεν είναι τρόπος αυτός να υποδεχτείς το 2017.

Εσύ που είσαι μόνος, μάλλον πρώτα πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου για το τι θες πραγματικά, και μετά να ψάξεις να το βρεις.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Ταύρος

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σοβαρά τα πράγματα για σένα. Πρέπει οπωσδήποτε πριν μπει η νέα χρονιά, να έχεις ξεκαθαρίσει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη σχέση σου από συνήθεια και μόνο. Μπορεί να αισθανθείς πως σου αξίζουν περισσότερα απ’ όσα λαμβάνεις. Όπως και να έχει, καλό θα ήταν να μην αφήσεις υποθέσεις ανοιχτές πριν αλλάξει η χρονιά και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που θα βελτιώσουν την ερωτική σου κατάσταση.

Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου να περάσεις καλά και να βάλεις στη ζωή σου νέα άτομα που μπορεί μελλοντικά να σε ξαφνιάσουν ερωτικά.

Pillowfight: Δίδυμος

Goodnight:  Κριός

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, κι εσύ καλείσαι να κλείσεις ανοιχτές πληγές πριν αλλάξει το έτος. Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που νιώθεις πως δε βγάζει πουθενά. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου και τη σχέση σου που ταλαντεύεται επικίνδυνα πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Είναι μια άσχημη κατάσταση, αλλά πρέπει να λάβεις μέτρα γιατί η συναισθηματική αβεβαιότητα που σου προκαλεί η σχέση σου, σε έχει ρίξει πολύ. Και δεν είναι τρόπος αυτός να υποδεχτείς το 2017!

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, καλό θα ήταν να κάνεις ένα διάλειμμα και να τραγουδήσεις με πάθος «μα ναι, περνώ και μόνος μου καλά».

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Παρθένος

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη