polinari405

Mε την Αφροδίτη να κάνει παιχνίδια απ’ το ζώδιο του Καρκίνου και να σκορπάει τρυφερότητα αλλά και μερικές ανησυχίες και μια στάλα ζήλια για να νοστιμίσει η συνταγή και παρέα με τον Ερμή απ’ την Παρθένο να κάνει την υπόθεση επικοινωνία «επικίνδυνες αποστολές», αν μη τι άλλο κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτή την εβδομάδα για βαρετή!

 

Κριός

Κριέ μου, όχι ότι είσαι εγωκεντρικός –εντάξει, όχι πάντα αλλά τις φάσεις σου τις περνάς κι εσύ, μην το αρνείσαι– αλλά αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε αυτό που έχεις μεγάλη ανάγκη∙ να κανακέψεις τον εαυτό σου, να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να πεις όλα εκείνα τα «θέλω» που καταπιέζεις τόσο καιρό. Θα νιώσεις να ξαλαφρώνεις και το μπόνους είναι πως το ταίρι σου θ’ ανακουφιστεί τόσο που άνοιξες το στόμα σου, που θα σου κάνει όλα τα χατίρια! Αν είσαι μόνος, worry not, μία νέα γνωριμία θα είναι καταλυτική για το ερωτικό σου μέλλον.

Pillowfight: Σκορπιός στα σεντόνια… τι άλλο να θες;

Goodnight: Παρθένος. Βαριέσαι.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, όλα τριγύρω αλλάζουνε. Τέλος, όλα αλλάζουν κι όσο κι αν σε τρομάζουν οι αλλαγές, καλά θα κάνεις να μάθεις να τις δέχεσαι αν θες να επιβιώσεις. Μπορεί ν’ αγαπάς τη σταθερότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το ταίρι σου μπορεί να ανεχτεί όλο τα ίδια βαρετά πράγματα άνευ ουσίας. Κι αν θες να επιβιώσει η σχέση σας, καλά θα κάνεις να προσέξεις τον τομέα επικοινωνία. Αν το χάσεις εκεί το παιχνίδι, χάθηκες! Κι αν είσαι μόνος τότε ετοιμάσου, το παρελθόν έρχεται επίσκεψη σύντομα.

Pillowfight: Παρθένος που πατάει σταθερά.

Goodnight:  Όχι στον ασταθή Υδροχόο.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, στροφή προς τα εναλλακτικά θα κάνεις αυτή την εβδομάδα. Εναλλακτικές διακοπές, εναλλακτικός τρόπος σκέψης και φυσικά εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης της σχέσης σου. Αν έχεις μάθει κάτι είναι πως για να αντέξει μια σχέση χρειάζεται να αλλάζεις τον τρόπο που τη ζεις κι εσύ το κάνεις αφού φροντίζεις να επικεντρωθείς στα καλά και να τα κάνεις καλύτερα, γιατί απλά μπορείς! Αν είσαι απ’ τους ελεύθερους τότε τώρα μπορείς να κάνεις μια γνωριμία που θα βασίζεται αποκλειστικά στο συναισθηματικό δέσιμο. Να δοκιμάζεις και νέα πράγματα, ναι;

Pillowfight: Τοξότης και φύγαμε!

Goodnight: Ιχθύς, κανένα κοινό.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, αυτή η βδομάδα είναι ιδανική για να βρεις ευφάνταστους τρόπους ώστε να έρθεις κοντά με το ταίρι σου.  Χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις για το πόσα θες να μοιραστείς με τον άνθρωπό σου και τι θα κρατήσεις για σένα, ώστε να μπορείς να κινηθείς κι εσύ αναλόγως, χωρίς να καταλήγεις να γίνεσαι νευρόσπασμα και να του τσακίζεις τα δικά του νεύρα. Κι αν είσαι χωρίς σχέση, τότε προετοιμάσου. Η δυσκολία στην επικοινωνία αυτόν τον καιρό, θα σου ταράξει πολύ τα νεύρα.

Pillowfight:  Σκορπιός, μόνο αυτός καταλαβαίνει.

Goodnight:  Μακριά από Ζυγό… δεν πιάνεται από πουθενά.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, καιρός να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου αυτή την εβδομάδα και καλά θα κάνεις να είσαι σίγουρος για όποια απόφαση πάρεις. Κοινώς, περίμενε λιγάκι προς τις 13 του μήνα πριν προτείνεις με ενθουσιασμό στο άλλο σου μισό να μετακομίσει μαζί σου, ή να κάνεις πρόταση γάμου, διότι ως τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πρέπει να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις. Μην κλαις την κακή σου τύχη μετά γιατί δε θα σε παρηγορήσει κανείς! Αν είσαι αδέσμευτος, περίμενε ανατροπή. Το αν θα μπει το πέναλτι εξαρτάται από σένα και μόνο, καλέ μου!

Pillowfight: Υδροχόος, πάθος και τρέλα.

Goodnight: Κριός, δεν το έχετε… δυστυχώς.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Σου ανέφερα πως θα είσαι πιεσμένος απ’ τη δουλειά; Α ναι, και θα έχεις πολλή δουλειά. Τι σημαίνει αυτό; All work and no play να ξέρεις πως μπορεί να επιφέρει μεγάλη καταστροφή στη σχέση σου. Το άλλο σου μισό δεν μπορεί να κάθεται και να περιμένει πότε εσύ θα βρεις χρόνο για να του δώσεις έστω λίγη σημασία. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να περάσεις λίγο ρομαντικά μαζί του γιατί προβλέπω αυτός ο χειμώνας να είναι πολύ κρύος. Αν είσαι από εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα, άσε καλύτερα. Περίμενε λιγάκι ακόμα γιατί δεν το ‘χεις…

Pillowfight: Σκορπιός, ναι -χωρίς σκέψεις.

Goodnight: Κριός, όχι -με τίποτα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία διαδικασία να βελτιώσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τη σχέση σου, ξεκινώντας με το να κάνεις μια κουβέντα με το είδωλό σου στον καθρέφτη. Θες πραγματικά να κάνεις αυτή τη σχέση να πετύχει και γνωρίζεις πως με το να βρεις τη ρίζα του προβλήματος –δηλαδή τι είναι αυτό που θες πραγματικά– μπορείς να καταφέρεις πολλά. Η ανασυγκρότηση αυτή του εαυτού σου θα φέρει πολλές θετικές μελλοντικές αλλαγές. Κι αν είσαι από εκείνους που πορεύονται μόνοι, τώρα είναι η ώρα που μπορείς να αλλάξεις σελίδα και να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου.

Pillowfight: Κριός, σε τραβάει σαν μαγνήτης.

Goodnight:  Αιγόκερως, σε απωθεί…

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείς μια ανασφάλεια στη σχέση σου που κατά πάσα πιθανότητα να προέρχεται απ’ την απόλυτη ανικανότητα να συνεννοηθείς με το άλλο σου μισό. Ναι, ακούγεται τραγικό, αλλά δεν είναι -πίστεψέ με. Αντιμετώπισε αυτή την ασυνεννοησία σαν παιχνίδι, με χιούμορ, γιατί αν την πάρεις σοβαρά, μπορεί να καταστρέψεις κάτι ωραίο. Είναι μία φάση που θα περάσει, κι ώσπου να γίνει αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, έρχονται άτομα νέα αλλά κι απ’ το παρελθόν. Κι επειδή το θέμα επικοινωνία θα είναι πληγή στο πλευρό σου, πρόσεξε ποιοι θα μείνουν και ποιους θα διώξεις.

Pillowfight: Καρκίνος, ναι.

Goodnight: Ταύρος. Όχι!

 

Τοξότης

Τοξότη μου, αν και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά κι είσαι σε μια κατάσταση που έχεις μάθει να αγαπάς τον εαυτό σου και να περνάς με λίγα, θα σου έλεγα να προσέξεις λιγάκι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξεσπάσει πόλεμος και πότε θα σκάσει η βόμβα. Μην τρομάζεις. Απλά μερικές φορές τραβάς το σχοινί κι αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Οπότε μην τσιτώνεις με το παραμικρό. Χαλαρά! Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να μη γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου αυτή την περίοδο αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κλειστείς στο σπίτι.

Pillowfight:  Κριός, θες πάθος και δύναμη.

Goodnight: Ζυγός, κανένα κοινό σημείο.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ξέρεις τι λένε, καλύτερα να μασάς παρά μιλάς. Θα το βιώσεις σε μεγάλο βαθμό αυτή την εβδομάδα αφού θες-δε θες τίποτα απ’ όσα λες δε θα είναι σωστό ή θα το λες με πολύ απότομο κι ωμό τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι να φέρεις το ταίρι σου στα άκρα. Μάλλον θα πρέπει να βρεις τρόπο να επιστρατέψεις όλη τη διπλωματικότητά σου πριν δημιουργήσεις διπλωματικό επεισόδιο! Αν είσαι μονάχος και ψάχνεις τον έρωτα, βρες πρώτα τι θες πραγματικά και μετά βγες στο κυνήγι. Διαφορετικά, μόνος θα γυρίσεις πάλι το βράδυ σπίτι.

Pillowfight: Λέων, κυνηγός και θήραμα μαζί.

Goodnight:  Ιχθύς, πολύ ονειροπόλος για σένα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ίσως αυτή την εβδομάδα να χρειαστείς να πάρεις λίγες μέρες ρεπό από δουλειά, φίλους και σχέση γιατί οι συναισθηματικές μπαταρίες σου έχουν αρχίσει να αδειάζουν. Χρειάζεσαι λιγάκι ξεκούραση και με όλους να ζητάνε κάτι από σένα, δε θα μπορέσεις να καταφέρεις να πάρεις ανάσα. Κι απ’ το να τρελαθείς και να φτάσεις στα χωρίσματα από όλους κι από όλα, καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος. Κι αν είσαι μόνος γιατί δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, πολλά καλά έρχονται προς το μέρος σου, γνωριμίες που θα σε κάνουν άνω-κάτω και για τις οποίες θα καρδιοχτυπήσεις.

Pillowfight: Λέων, το τέλειο!

Goodnight: Ταύρος, καμία σχέση.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, δε θα έχεις και το καλύτερο mood αυτή την εβδομάδα αφού τα συναισθήματά σου έχουν βαλθεί να σε τρελάνουν και να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις πως πιέζεσαι ή πως δεν ξέρεις τι θες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρίξεις το φταίξιμο στον άνθρωπό σου. Κι εκείνος να σε καταλάβει προσπαθεί, γι’ αυτό πρόσεξε πώς του μιλάς, πριν το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον αντί να ψάχνεις τον έρωτα, καλό θα ήταν να κάνεις ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν για να δεις πού έκανες λάθος με τις προηγούμενες σχέσεις, για να μην κάνεις τα ίδια και με την επόμενη.

Pillowfight: Δίδυμος, θα σε συνεπάρει.

Goodnight: Τοξότης, θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!