polinaki690

Με την Αφροδίτη να παίζει παιχνίδι απ’ το ζώδιο του Κριού, σίγουρα η ερωτική εβδομάδα θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον. Τώρα θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας και θα ακούσουμε τι πραγματικά θέλει η καρδιά.

 

Κριός

Κριέ μου, τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι τον κόσμο όλο σαν μία φυλακή. Κι όπως είναι φυσικό, η προοπτική μίας σχέσης ή τέλος πάντων η σχέση σου, σε πνίγει σαν θηλιά γύρω απ’ το λαιμό που όλο και κλείνει μέρα με τη μέρα. Εντάξει, είναι που έχεις και τάσεις φυγής, δε λέω, αλλά μήπως είσαι και λιγάκι drama queen; Τον μισό χρόνο γκρινιάζεις γιατί είσαι μόνος και τον άλλο μισό γιατί είσαι σε σχέση. Χαλάρωσε λιγάκι. Σχεδίασε κανένα ταξιδάκι, γιατί νομίζω χάνεις το μυαλό σου.

Pillowfight: Τοξότης, χαλαρά.

Goodnight: Καρκίνος, με τίποτα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, δεν είσαι σε μεγάλα κέφια αυτή την εβδομάδα. Θες να κρυφτείς από όλους κι από όλα, όμως αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στις σχέσεις σου. Αν έχεις δεσμό, πρόσεξε σε ό,τι σου λέει το ταίρι σου γιατί μέσα στις συζητήσεις που θα προσπαθήσει να κάνει, μπορεί να σου ξεφουρνίσει κάτι σημαντικό που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση σας. Αν είσαι μοναχός, η αδιαφορία προς το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει μόνο να το απομακρύνει από κοντά σου θα καταφέρει. Μην μου το παίζεις αφηρημένη τέχνη, άνοιξε τα αυτιά σου γιατί διαφορετικά θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

Pillowfight: Αιγόκερως, σταθερά.

Goodnight: Τοξότης, αστάθεια στο φουλ.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, τα γρήγορα συμπεράσματα που θα βγάλεις αυτή την εβδομάδα, θα σου κάνουν μεγάλο κακό αφού έχεις και την τάση να δρας πρώτα και μετά να σκέφτεσαι. Λυπάμαι, αλλά αυτό μόνο σε μπελάδες θα σε βάλει. Ένα πράγμα να θυμάσαι όλη τη βδομάδα: μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Πριν κάνεις οτιδήποτε που μπορεί να επιφέρει χωρισμό, αν είσαι σε σχέση, ή να σε απομακρύνει από το άτομο που σ’ ενδιαφέρει, βάλε το μυαλουδάκι να δουλέψει. Αλλιώς, θα κλαις και να δω ποιος θα σε παρηγορήσει.

Pillowfight: Κριός, δεν παίζεται.

Goodnight: Σκορπιός, δεν παίζει με τίποτα.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι, τα καλύτερα έρχονται κι η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Βρίσκεις το θάρρος να πλησιάσεις εκείνο το άτομο που κάνει την καρδούλα σου να τρέχει. Θέλει τόλμη ο έρωτας, γι’ αυτό δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Τα ευχάριστα γεγονότα θα αρχίσουν να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο φτάνει να μην αφήσεις κανέναν να σου βάλει τρικλοποδιά. The world is not enough but it’s a perfect place to start, my love, που λέει και το τραγούδι.

Pillowfight: Ζυγός, ναι σου λέω!

Goodnight: Ιχθύς, μακριά κι αγαπημένοι.

 

Λέων

Λιοντάρι, μου πέρασε μία περίοδος όλο κόντρες με το ταίρι σου, λες και βγήκατε από σκηνή του Mr and Mrs Smith, ένα πράγμα. Όμως αν έμαθες κάτι μέσα από αυτές τις κόντρες είναι πως δε ζεις χωρίς αυτό το άτομο. Τι κι αν σκοτώνεστε, έτσι τη βρίσκετε εσείς, γι’ αυτό και θα κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μπορεί να έχεις ένα meet-cute το οποίο θα εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Να έχεις τα μάτια ανοιχτά. Κινηματογραφική ταινία θα θυμίζει η ζωή σου αυτή την εβδομάδα.

Pillowfight: Καρκινάκι φορ έβερ.

Goodnight: Υδροχόος, έλα τώρα, σοβαρά;

 

Παρθένος

Παρθενάκι, αυτή την εβδομάδα βάζεις σκοπό να κάνεις το άλλο σου μισό, ή το άτομο με το οποίο ονειρεύεσαι να είσαι μαζί, να κολλήσει πάνω σου και να μη θέλει να ξεκολλήσει ποτέ του. Γιατί αγαπάς. Κι όταν αγαπάς, αφήνεις εγωισμούς στην άκρη και μελετάς καλά τον αντίπαλο –συγγνώμη, τον έρωτα της ζωής σου, εννοώ– για να μπορέσεις να βρεις αδυναμίες. Και τις χρησιμοποιείς εναντίον του με τον πιο ερωτικό και συναρπαστικό τρόπο. Ε, τι να πω τώρα, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει όλοι να πάρουμε μαθήματα από σένα.

Pillowfight: Σκορπιός, δεν υπάρχει άλλο.

Goodnight: Ζυγός, φύγε μακριά.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, το μηδέν θα κάνω κύκλο κι εκεί μέσα θα χορεύω, θα βροντοφωνάξεις αυτή την εβδομάδα αφού πρέπει να παραδεχτείς πως τα έχεις κάνει μαντάρα στα ερωτικά σου. Βάζεις λοιπόν ένα τεράστιο Χ στα πάντα και ξεκινάς απ’ την αρχή αφού δε βρίσκεις την άκρη του μίτου για να βγεις απ’ το λαβύρινθό σου. Καλά θα κάνεις το Χ να το βάλεις στο παρελθόν το οποίο αγαπάς να φέρνεις στο παρόν διαφορετικά όσα Χ και να βάλεις, όσες κόκκινες γραμμές κι αν τραβήξεις, στα ίδια θα καταλήγεις.

Pillowfight: Λέων, μονάχα αυτός.

Goodnight: Με Σκορπιό; Ε όχι!

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αλλάζουν πάρα πολλά για σένα αυτή τη βδομάδα. Έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό να κάνεις βήματα προς μία κατεύθυνση που θα φέρει την απόλυτη ευτυχία που λαχταράς, είτε είναι με το να βάζεις λιγάκι νερό στο κρασί σου ή με το να χαμηλώνεις στα στάνταρ σου που ήταν ψηλότερα κι απ’ τον Φασούλα. Με τέτοια μικρά βήματα καλυτέρευσης, μόνο καλά πράγματα μπορεί να περιμένεις, βάλε και τον εγωισμό σου στην άκρη για λίγο, και θα με θυμηθείς. Love is on its way, darning.

Pillowfight: Παρθένος, σε νιώθει.

Goodnight: Υδροχόος, δε νιώθει…

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, τα μυστικά, τα λάθη και τα πάθη δε μένουν κρυφά για καιρό. Στο έχω ξαναπεί, και κάπως έτσι λοιπόν αυτή τη βδομάδα θα δεις και τα τρία να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τώρα να πω, ας πρόσεχες; Θα το πω και μη μου θυμώσεις. Έχεις την τάση να κάνεις βλακείες και να τις κρύβεις άτσαλα κι άντε τώρα να εξηγηθείς –σε σύντροφο, αν είσαι σε σχέση ή στο άτομο που προσπαθείς να πλησιάσεις– και να βγεις κι ασπροπρόσωπος. Good luck, εγώ πάντως χέρι βοηθείας δε δίνω, στο λέω.

Pillowfight: Ναι στον Δίδυμο.

Goodnight: Όχι στον Καρκίνο.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα η γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν, και ιδίως απ’ το άλλο σου μισό –ακόμα κι απ’ το άτομο που προσπαθείς να προσελκύσεις– που σε βλέπει με άλλο μάτι αφού βγάζεις προς τα έξω έναν εαυτό κρυμμένο που κανείς δεν ήξερε πως είχες. Η γλυκύτητά σου, η τρυφερότητα κι η σιγουριά που αποπνέεις αν μη τι άλλο μόνο όμορφα πράγματα φέρνουν προς το μέρος σου και καλά θα κάνεις να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη!

Pillowfight: Ψαράκι, είναι κι ευαίσθητο.

Goodnight: Κριός; Είσαι σίγουρος;

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, πώς απαιτείς απ’ το άτομο απέναντί σου να ξέρει τι θέλει όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι θες απ’ τη σχέση σου ή τέλος πάντων, απ’ τον επικείμενο δεσμό σου; Θα σε μαλώσω. Αυτή η ασταθής συμπεριφορά σου προκαλεί σύγχυση στους γύρω σου και φυσικά οι παράλογες απαιτήσεις σου δε βοηθάνε την κατάσταση. Πάρε μία βαθιά ανάσα, μείνε λιγάκι μόνος σου και σκέψου καλά τι κακό κάνεις στον εαυτό σου αλλά και στο άτομο απέναντί σου, με αυτή τη συμπεριφορά.

Pillowfight: Δίδυμος, απόλυτη ταύτιση.

Goodnight: Ζυγός, με την καμία.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, ίσως νιώσεις να αποθαρρύνεσαι αυτή την εβδομάδα αφού με την κακή επικοινωνία που φέρνει παρεξηγήσεις και την κακή διάθεση που δε λέει να περάσει, θα συνειδητοποιήσεις πως με το ταίρι σου –ή το άτομο που θες– έχετε πάρα πολλές διαφορές που φαίνονται απροσπέλαστες. Ίσως αντί να επικεντρώνεσαι στα κακά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που σας δένουν και να προσπαθήσεις να κινηθείς βάσει αυτών για να διορθώσεις όλα εκείνα που σε ενοχλούν. Δε θέλω ηττοπάθειες… fight for your right to love!

Pillowfight: Ταύρος, κάτι καλό παίζει.

Goodnight: Παρθένος, δεν παίζει τίποτα.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!