polinari205

Βδομάδα αλλαγών κι αναπάντεχων εκπλήξεων αυτή που ξεκινάει. Το θέμα είναι ποιοι θα αντέξουν και θα παραμείνουν όρθιοι και ποιοι θα αγανακτήσουν! Μη μασάτε, οι αλλαγές είναι για καλό κι οι εκπλήξεις αλατοπίπερο στη ζωή μας! Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή τη βδομάδα πρέπει να βασιστείς στο ένστικτό σου και κυρίως στην ικανότητά σου να βρίσκεις εκείνη τη λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σου. Αρκετά απρόσμενα γεγονότα θα σε ταρακουνήσουν αλλά με υπομονή κι έξυπνη σκέψη μπορείς να ξεπεράσεις κάθε έκπληξη που θα σε ταρακουνήσει. Και στην τελική η ζωή είναι σαν το roller-coaster του Λούνα Παρκ. Εσύ πρέπει να διαλέξεις αν θα τσιρίξεις στη διαδρομή από φόβο, ή αν θα χαλαρώσεις για να την ευχαριστηθείς. Απλά, μη χάσεις το στόχο σου κι όλα θα πάνε καλά.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κοιτάξεις τη ζωή σου από απόσταση για να μπορέσεις να αποφασίσεις τι θες, ποιους θες και πώς θες να κινηθείς. Πρέπει να διαλέξεις εκείνα τα άτομα που θα μείνουν στα καλά και τα άσχημα, αλλά και να αποφασίσεις ποιος τρόπος ζωής σου ταιριάζει επιτέλους, αφού τώρα πλέον όλα μπαίνουν σε μια σειρά και βλέπεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Δε θα ήθελες τίποτα να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και την επιτυχία, γι’ αυτό πρόσεξε καλά τι αποφάσεις θα πάρεις αυτή την εβδομάδα, γιατί θα επηρεάσουν τη ζωή σου σε μεγάλο βαθμό.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι, σχέσεις και δουλειά έχει το μενού της βδομάδας για σένα, και σε προβληματίζουν και τα δύο σε μέγιστο βαθμό. Ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις μέσα στη δουλειά, εκεί χάνεις λιγάκι και την μπάλα. Βλέπεις, σε πολλούς δεν αρέσει το γεγονός πως έχεις ένα πρόγραμμα και το ακολουθείς πιστά, τόσο που σε βοηθάει να ανεβαίνεις ένα-ένα τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Φυσικά και θα σου βάλουν εμπόδια, αλλά εσύ πρέπει να βρεις ποιοι είναι αυτοί οι καλοθελητές και να τους κερδίσεις στο ίδιο τους το παιχνίδι. Κι επίσης, πρόσεξε καλά στα άτομα απ’ το παρελθόν σου. Είσαι σίγουρος πως αξίζουν δεύτερη ευκαιρία;

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ξεχωρίζεις αρκετά απ’ τον όχλο αυτή την εβδομάδα, κι αυτό γιατί συνειδητοποιείς πως με το να είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου δεν καταφέρνεις τίποτα. Έτσι δείχνεις στον κόσμο τι μπορείς να κάνεις και πόσο δυναμικός κι αποτελεσματικός μπορείς να γίνεις όταν αποφασίσεις να ανοίξεις το στόμα σου για να μαγέψεις τους ανθρώπους και να κερδίσεις την εύνοια ανωτέρων αλλά και την προσοχή εκείνων που τόσο καιρό σε αγνοούσαν. Επίσης, το θέμα «καθημερινότητα» έχει αρχίσει να σε ενοχλεί, γι’ αυτό θα ψάξεις απεγνωσμένα τρόπους να τη βελτιώσεις και θα τα καταφέρεις σίγουρα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, είχες περάσει μία περίοδο όπου μέσα στο μυαλό σου έχτιζες έναν ολόκληρο κόσμο, ιδέες κι όνειρα ωρίμαζαν μέχρι να τα φέρεις σ’ εκείνο στο σημείο που μπορείς να πεις πως ναι, σε ικανοποιεί αυτή η εικόνα του εαυτό σου που βλέπεις στο μυαλό σου. Καιρός είναι να τη δεις και στην πραγματικότητα, αφού αυτή η εβδομάδα ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων, και μάλιστα καλό θα ήταν να διαλέξεις εκείνα τα δύο-τρία άτομα που πάντα ήταν διατεθειμένα να σε στηρίξουν και να μοιραστείς το όραμά σου μαζί τους. Καλά θα κάνει ο κόσμος να προετοιμάζεται για σένα, θα καταπλήξεις τους πάντες.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, νομίζω πως η ψυχή σου είναι φορτωμένη με πολλές στεναχώριες και πολλά προβλήματα αυτόν τον καιρό. Αυτό που χρειάζεσαι επειγόντως είναι λίγο χρόνο μακριά από όλους κι από όλα. Πρέπει να μείνεις μόνος με τον εαυτό και τις σκέψεις σου για να ξεκαθαρίσεις τι θες. Η αλήθεια είναι πως όλοι ζητάνε κάτι από σένα κι εσύ σχίζεσαι να το δώσεις, νοιάζεσαι πιο πολύ για τους άλλους παρά για τον εαυτό σου, κι ίσως ήρθε η στιγμή ν’ αλλάξει αυτό. Άμεσα, πριν χάσεις εντελώς την ταυτότητά σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτή την εβδομάδα αυτό που θα σε απασχολήσει είναι το θέμα «σχέσεις» -είτε είναι εργασιακές ή προσωπικές. Όπως και να έχει, αυτό που θα σε προβληματίσει εντόνως θα είναι το γεγονός πως κάποιες συμπεριφορές θα είναι λιγάκι προβληματικές απέναντί σου. Έχεις όλη την καλή διάθεση να μιλήσεις γι’ αυτό, να πλησιάσεις τα άτομα αυτά για να μπορέσετε να βρείτε μία λύση σε όλα όσα σας απομακρύνουν. Όμως αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι ένα γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου, γιατί οι περισσότερες μάλλον είναι τοξικές.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα θα αποδείξεις στην εργασία σου πως μπορείς να κάνεις τα πάντα φτάνει να σε αφήσουν να είσαι λιγάκι δημιουργικός και να παίρνεις πρωτοβουλίες. Παρότι είσαι δυναμικός δε θες να είσαι ο αρχηγός σε μία ομάδα, αλλά θες να λαμβάνονται υπόψη οι ιδέες σου. Κι αυτή την εβδομάδα αποδεικνύεις πως κακώς τόσο καιρό δε σε έπαιρναν σοβαρά αφού η προσοχή σου  στη λεπτομέρεια σώζει καταστάσεις. Όμως φρόντισε να μην πιεστείς πολύ γιατί η κούραση σου έχει κάνει κακό και χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Να προσέξεις τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη για συναναστροφή με ανθρώπους, για δημιουργικότητα, για ταξίδια κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να φέρει ανάταση ψυχής. Και καλά θα κάνεις να το κυνηγήσεις γιατί η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για αλλαγές και για να κατακτήσεις όνειρα. Είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να δεις νέα μέρη μόνο και μόνο επειδή αποφάσισες να σκεφτείς διπλά αυτό το βήμα. Όχι, αυτή τη φορά άφησε την καρδιά σου να σε οδηγήσει και δε θα το μετανιώσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα επιβάλλεται να δείξεις στα άτομα του περιβάλλοντός σου πως όντως νοιάζεσαι γι’ αυτούς και πως σ’ ενδιαφέρει τι κάνουν και τι σκέφτονται. Γιατί καλή είναι η όλη απόσταση που κρατάς για να μην μπλέκεσαι στα προσωπικά τους, αλλά μερικές φορές λαμβάνεται ως αδιαφορία κι αυτό είναι πραγματικά πολύ κρίμα, αφού ισχύει. Επίσης, μη σε τρομάξουν οι αλλαγές που θα δεις να γίνονται στα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σου, είναι για καλό και καλά θα κάνεις να μάθεις να τις διαχειρίζεσαι αντί να τις αφήνεις να σε τρελαίνουν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αυτή τη βδομάδα θα καταπλήξεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό με την αναποφασιστικότητά σου. Εκεί που έλεγες πως είχες βρει τι θες απ’ τη ζωή, πού θες να φτάσεις και με ποιους στο πλευρό σου, έρχονται νέα δεδομένα που καταρρίπτουν τα πάντα και σε κάνουν άνω-κάτω. Εντάξει, καταρχάς δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο σου φαίνονται. Αντί να διαλέξεις αν θα μείνεις στο παλιό μονοπάτι ή θα πάρεις το νέο δρόμο που σου ανοίγεται, γιατί δε βρίσκεις τον τρόπο να συγχωνέψεις τα δύο μονοπάτια; Έτσι κι αλλιώς, με τις πρωτοποριακές σου ιδέες, μια χαρά θα βρεις τη λύση…

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, βδομάδα ξεκαθαρισμάτων θα είναι αυτή, αφού ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα βήμα πίσω και να συσκεφτείς με τον εαυτό σου για το αν θες πραγματικά όσα έχεις κατακτήσεις. Πρέπει να διώξεις απ’ τη ζωή σου τα περιττά, είτε είναι άνθρωποι ή σκέψεις και καταστάσεις, για να συνεχίσεις μια πορεία με μόνο όλα εκείνα που χρειάζεσαι πραγματικά. Μην αφήσεις, βέβαια, τους συναισθηματισμούς να πάρουν το πάνω χέρι. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό και ψυχραιμία κι όλα θα πάνε καλά!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!