polinaki493

Απ’ όλες τις αισθήσεις μας εκείνη που ξυπνάει τις πιο έντονες αναμνήσεις είναι η όσφρηση. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μόνοι μας με κάποιον τρόπο τη μυρωδιά που μας αρέσει, μόλις όμως τη μυρίσουμε σ’ ένα χώρο ή έναν άνθρωπο, αμέσως μας έρχονται στο μυαλό μνήμες πολύ συγκεκριμένες, που τις έχουμε συνδέσει με αυτή την ευχάριστη οσμή.

Η όσφρηση είναι εκείνη η αίσθηση που γεννά συγκινήσεις, που μπορεί να μας συνεπάρει όσο καμία άλλη κι έχει τη δυνατότητα να μας ταξιδεύει νοερά, ακόμη κι αν κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι, γνωρίζοντας τη δύναμη της όσφρησης, δε φεύγουν ποτέ απ’ το σπίτι τους χωρίς να ψεκαστούν με το αγαπημένο τους άρωμα. Ένα άρωμα το οποίο έχουν επιλέξει προσεκτικά, μετά από άπειρες δοκιμές και μεγάλη υπομονή, στο οποίο κατέληξαν γιατί είναι αυτό που εκφράζει την ιδιοσυγκρασία τους.

Στέλνουν μέσω της μυρωδιάς τα μηνύματα που δεν μπορούν να στείλουν με άλλον τρόπο τόσο γρήγορα κι άμεσα. Φτάνει μόνο ένα δευτερόλεπτο, για να καταλάβει κανείς με ποιον έχει να κάνει. Περνάν από δίπλα σου κι αφήνουν το στίγμα τους.

Γι’ αυτό είναι μεγάλη παράληψη να πέφτουμε στο κρεβάτι χωρίς άρωμα. Είναι ένα από τα δυνατότερα όπλα που έχουμε για να μείνουμε αξέχαστοι κι είναι κρίμα να πηγαίνουμε στη μάχη εντελώς γυμνοί. Επιλέγουμε αυτό που μας αντιπροσωπεύει και ψεκάζουμε τα σημεία όπου χτυπά ο παλμός μας, ώστε εκμεταλλευόμενοι την αύξηση των παλμών ν’ αναδίδουμε το άρωμά μας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Αλλά ακόμη κι αν πέσουμε στο κρεβάτι μόνο για ύπνο, φοράμε τ’ άρωμά μας, για να ποτίσουν τα σεντόνια με τη μυρωδιά μας κι όποιος ξαπλώσει δίπλα να τυλιχτεί απ’ αυτή και να μην του αφήσουμε κανένα περιθώριο να την ξεχάσει.

Βαρύ κι αισθησιακό, δροσερό, γλυκό ή παιχνιδιάρικο, όποιο άρωμα κι αν έχουμε διαλέξει, δεν τ’ αλλάζουμε, για να μας συνδέουν μ’ αυτό το μοναδικό άρωμα και να μπαίνουμε στο μυαλό τους κάθε φορά που θα εισέρχεται στα ρουθούνια τους.

Αυτομάτως οι εικόνες απ’ τη συνεύρεσή μας θα παίζουν στο κεφάλι τους και θα βλέπουν μπροστά τους σκηνές γεμάτες πάθος κι ηδονή. Δυο κορμιά ενωμένα κι ανάμεσά τους τίποτε άλλο παρά μόνο η μυρωδιά που τους ζαλίζει κι ανεβάζει τη λίμπιντο σε ανύποπτες στιγμές.

Το πιθανότερο είναι μετά απ’ αυτό να επικοινωνήσουν πάραυτα επιζητώντας να ξαναζήσουν τις ηδονικές ώρες που δε φεύγουν απ’ το μυαλό τους. Κι αυτό θα συμβαίνει όποτε τύχει να περνά από δίπλα τους κάποιος που φορά το ίδιο άρωμα με μας.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει έτσι και το μυρίσουν πάνω μας. Ο πόθος θα είναι ασυγκράτητος κι η ορμή λυσσαλέα. Μια αόρατη ουσία έχει αφροδισιακές ιδιότητες σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ οποιοδήποτε αξεσουάρ. Ίσως αυτή ακριβώς είναι η δύναμη του αρώματος, η απούσα παρουσία του, που το νιώθεις μα δεν μπορείς ούτε να το δεις ούτε να τ’ αγγίξεις. Αντί γι’ αυτό γεύεσαι τη σάρκα που το φοράει, αγγίζοντας παθιασμένα κάθε σημείο του κορμιού που το αναδίδει.

Ποιος δε θα ήθελε να έχει τέτοια επίδραση πάνω στους άλλους, ειδικά όταν μιλάμε για ερωτικούς συντρόφους. Είτε πρόκειται για γνωριμία περιστασιακή είτε για σχέση που μετράει χρόνια, πρόκειται για ένα κόλπο με σίγουρα αποτελέσματα. Η μυρωδιά σας θα τρυπώσει στο υποσυνείδητό τους και δε θα φύγει ποτέ.

Συντάκτης: Μαρία Βαή
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!