Πώς μπορώ να γίνω Pillowfighter;

Για να γίνεις Pillowfighter, θα πρέπει να μας στείλεις ένα αρθρογραφικό (και όχι ημερολογιακό ή διηγηματικό) δείγμα γραφής ως 700 λέξεις, στο info@pillowfights.gr. Έχουμε αδυναμία στις ρεαλιστικές, καυστικές κι άμεσες πένες. Βάλε τα δυνατά σου να μας εντυπωσιάσεις!

Πώς μπορώ να κουβεντιάσω άμεσα και προσωπικά με τον Mr Michel Bizet, ψυχαναλυτή του pillowfights;

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία άμεσης δράσης μέσω Skype σε συνεργασία με τον Μr Michel Bizet, ειδικό ψυχικής υγείας.

Η υπηρεσία μας είναι ιδανική για άτομα που αναζητούν συμβουλευτική θεραπεία από την άνεση του σπιτιού τους και θέλουν να αποφύγουν το χρόνο και το κόστος των μετακινήσεων τους στο γραφείο του θεραπευτή.

Συνεδρία διάρκειας 45 λεπτών η οποία κι απαρτίζεται:
– Εισαγωγική περίοδος 5 λεπτών όπου ο/η ενδιαφερόμενος/η παρουσιάζει συνοπτικά το κυρίως θέμα της συζήτησης.
– Διαδραστική κουβέντα 30 λεπτών συνοδευόμενη από ερωτήσεις-απαντήσεις προκειμένου να εντοπιστούν οι παράγοντες, τα αίτια και οι ανάγκες του/της ενδιαφερομένου/ης.
– Συμπερασματική περίοδος διάρκειας 10 λεπτών κατά τη οποία ο/η ενδιαφερόμενος/η λαμβάνει τις απαντήσεις στο αρχικό του θέμα σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από τη διαδραστική κουβέντα.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

Μάθε περισσότερα και κλείσε ραντεβού εδώ.

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου στο Your Stories;

Για να στείλεις την ιστορία σου στο Your Stories, αρκεί ένα email στο yourstory@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι δε δημοσιεύουμε ποίηση, στιχάκια και υπερβολικά σουρεαλιστικά κείμενα. Για να μας βοηθήσεις θα πρέπει το κείμενό σου να είναι αυστηρά γραμμένο με ελληνικούς χαρακτηρές και να είναι τονισμένο σωστά.

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου για το Your Stories Exclusive και να την κάνετε eBook;

Αν θέλεις η δική σου ιστορία αγάπης ν’ αποτυπωθεί σ’ ένα μικρό διήγημα, με σκοπό να μείνει για πάντα στη μνήμη σας όσα χρόνια κι αν περάσουν, αν θέλεις να κάνεις το τέλειο δώρο στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου για την επέτειο σας, ή αν ψάχνεις απλώς ό,τι πιο πρωτότυπο για να την εντυπωσιάσεις, αφέσου στα χέρια μας. 

Στείλε μας την ιστορία σου κι εμείς σου έχουμε την εξομολόγηση, την πρόταση γάμου κι ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς αποτυπωμένα κι επιμελημένα απ’ τους pillowfighters σε μια απόλυτα αποκλειστική eBook έκδοση 1000+ λέξεων, με προσωπικό τίτλο, εξώφυλλο κι οπισθόφυλλο. Κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό δώρο. Ένα αιώνιο κι αδιαμφισβήτητο πειστήριο του έρωτά σας.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το eBook του "Treat him like a Fling";

Δεκατέσσερις γυναίκες κι ένας άντρας υπογράφουν το πρώτο βίβλιο του pillowfights.gr

Ένα διασκεδαστικό κι αυτοσαρκαστικό εγχειρίδιο που μας εισάγει στο μαγικό κόσμο του fling. Fling θα πει «για όσο». Θα πει περιπέτεια, εγρήγορση και πάθος! Η σίγουρη συνταγή για να φτάσεις στο πιο αγαπησιάρικο for ever που φαντάζεσαι.

Κατέβασέ το εδώ!

Πώς μπορώ να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή στο Pillow Radio;

Aν θες να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός απ’το σπίτι σου και να συμμετέχεις στο Pillow Radio, θα χρειαστεί να στείλεις ένα demo 20 λεπτών (μουσικής και λόγου) στο radio@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι στο ραδιόφωνό μας δεν επιθυμούμε ακραίες/υβριστικές/μισαλλοδοξες φωνές.