Πώς μπορώ να γίνω Pillowfighter;

Για να γίνεις Pillowfighter, θα πρέπει να μας στείλεις ένα αρθρογραφικό (και όχι ημερολογιακό ή διηγηματικό) δείγμα γραφής ως 700 λέξεις, στο info@pillowfights.gr. Έχουμε αδυναμία στις ρεαλιστικές, καυστικές κι άμεσες πένες. Βάλε τα δυνατά σου να μας εντυπωσιάσεις!

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου στο Your Stories;

Για να στείλεις την ιστορία σου στο Your Stories, αρκεί ένα email στο yourstory@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι δε δημοσιεύουμε ποίηση, στιχάκια και υπερβολικά σουρεαλιστικά κείμενα. Για να μας βοηθήσεις θα πρέπει το κείμενό σου να είναι αυστηρά γραμμένο με ελληνικούς χαρακτηρές και να είναι τονισμένο σωστά.

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου σ’εσάς για να την γράψετε και να δημοσιευτεί στο site;

Αν θές να διαβάσεις την ιστορία σου στο Your Stories Reloaded, γραμμένη απ’τους Pillowfighters θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη φόρμα και να επιλέξεις τον Pillowfighter που θες να γίνει ο αφηγητής της. Προσπάθησε το μήνυμά σου να είναι οσο το δυνατόν πιο λεπτομερές και να θυμάσαι ότι επιλέγουμε τις πιο πρωτότυπες και σωστά δοσμένες ιστορίες. Γράψε μας τα γεγονότα και πείσε μας ότι αξίζει να γίνεις ένας απ΄τους ήρωες των Your Stories Reloaded.

Πώς μπορώ να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή στο Pillow Radio;

Aν θες να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός απ’το σπίτι σου και να συμμετέχεις στο Pillow Radio, θα χρειαστεί να στείλεις ένα demo 20 λεπτών (μουσικής και λόγου) στο radio@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι στο ραδιόφωνό μας δεν επιθυμούμε ακραίες/υβριστικές/μισαλλοδοξες φωνές.

Πώς μπορώ να στείλω στη Μαντάμ Σουσού τον νταλκά μου;

Για να σου απαντήσει η Μαντάμ Σουσού σε ό,τι σε βασανίζει, θα χρειαστεί να της στείλεις ένα email στο sousou@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι η Σουσού είναι πολυάσχολη και δέχεται πολλά ερωτήματα καθημερινά. Για να τη βοηθήσεις θα πρέπει το κείμενό σου να είναι αυστηρά γραμμένο με ελληνικούς χαρακτηρές και να είναι τονισμένο σωστά.