Υπογράφει η Γιοβάννα Κοντονικολάου – Απόσπασμα απ’ το Book “Treat him like a Fling”. 

«Το βασικότερο στο σεξ μιας flinger είναι να το θέλει. Να το θέλεις εσύ για σένα, όχι για να τον ικανοποιήσεις, όχι επειδή το είπε η Μπεζεργιάννη στα ζώδια, όχι επειδή το θέλει εκείνος. Προφανώς και δε θα τον βιάσεις, ούτε θα του το παίζεις δύσκολη για κανένα χρόνο, τέτοιου είδους καταπίεση δεν είναι του στιλ σου, και δε σου αξίζει. Εγώ για σένα δουλεύω. Όταν λοιπόν, ραντεβού με το ραντεβού τα αίματα ανάψουν και καταλάβεις ότι κατά κει πάει το πράγμα, κάνε μια σύσκεψη, ένα cocktail meeting, ένα meeting lunch στη χειρότερη, με τον εαυτό σου, καθίστε συζητήστε κι αποφασίστε από κοινού ότι ήρθε η ώρα να πάρετε την πόλη.

Αφού αποφασίσεις ότι το θες, πρόσεξε θέλουμε υπεύθυνες δηλώσεις εδώ πέρα. Το «δεν ξέρω» δεν είναι «ναι», αν και θα αναφερθούμε αργότερα σε αυτήν την πονεμένη για όλους μας ατάκα. Όταν λοιπόν το «ναι» γίνει μακρόσυρτο και σεξουλιάρικο ωσάν βογκητό  και κάθε φορά που τον βλέπεις θέλεις να του ορμήσεις, ξέρεις ότι ήρθε η στιγμή.  Θυμάσαι όλα εκείνα τα κρεβάτια που έκανες και περίμενες πότε θα τελειώσει ο παρτενέρ κοιτώντας αδιάφορα το ταβάνι; Ή όλες εκείνες τις φορές που δημιούργησες στο κεφάλι σου ατελείωτες προσδοκίες για να βρεθείς προ εκπλήξεως μπροστά σε ένα εμφανώς μάπα καρπούζι; Ε, λοιπόν αυτήν τη φορά δε θα είναι έτσι. Πρώτον γιατί θα καλλιεργήσεις εσύ τις συνθήκες που γουστάρεις και θα βάλεις για αλλαγή, τη δική σου ευχαρίστηση πάνω από όλα. Και δεύτερον γιατί είσαι μια flinger to be born που έχει πάρει το κολάι της νοοτροπίας.

 

Απόκτησε εδώ το “Treat him like a Fling”

Κάθε κρεβάτι είναι εν δυνάμει το τελευταίο σου με το συγκεκριμένο παρτενέρ, οπότε έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις. Μη σκεφτείς δηλαδή ότι ό,τι δεν κάνεις την πρώτη φορά και ό,τι δε σε ικανοποιήσει εξ΄ αρχής, μαγικά θα διορθωθεί τη δεύτερη, τρίτη ή εκατοστή φορά. Η ζωή είναι πολύ μικρή κι εσύ πολύ γαμάτη για να τυραννιέσαι. Αν δεν περνάς καλά, αν οτιδήποτε δε σου κολλάει, αν εκείνος γίνει έστω και λίγο μαλάκας, σηκώνεσαι και φεύγεις. Ή τον διώχνεις, ξέρεις πώς πάει η δουλειά. «Συγγνώμη έχω να ταΐσω τη μαϊμού μου που την έχω κλειδωμένη στο γκαράζ, οπότε κανονίζουμε άλλη φορά». 

Επόμενο βήμα και πολύ σημαντικό είναι να τον τρελάνεις.  Να του γαμήσεις κυριολεκτικά την ψυχολογία και να του σπάσεις κάθε τσαμπουκά. Πιθανότατα θα έχει έρθει ντοπαρισμένος από τους φίλους του και θα έχει μια διάθεση νικητή, στην οποία εσύ βρίσκεται στη θέση του γκομενακίου που δεν ξέρει τι περιμένει το καημένο. Αυτά σε άλλη πραγματικότητα, γιατί εδώ παίζεις με τους δικούς σου κανόνες και ο στόχος είναι, ό, τι ήξερε, να το ξεχάσει. 

Σε αυτήν τη σιγουριά θα πας και θα ποντάρεις, κάνοντάς τον αβέβαιο μέχρι και για το αν γυρίζει η γη. Ποιος είμαι, που πάω, γιατί τραγουδάει η Στικούδη ένα πράγμα. Καλλιέργησε το μυστήριο, άφησέ τον να αναρωτιέται αν σε ελκύει πραγματικά ή αν δεν είχες τίποτα καλύτερο να κάνεις Σάββατο απόγευμα. Φρόντισε στη συζήτησή σας, να είσαι εσύ αυτή που θα μιλάει λιγότερο, κάνοντάς την κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σου σεξουαλικό υπονοούμενο. Με αυτήν την τακτική, πετυχαίνεις δύο πράγματα. Πρώτον δε θα φλυαρείς ακατάσχετα και θα αφήσεις αυτόν να κάνει όλη τη δουλειά. Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που γαμιόμαστε. Και δεύτερον…»

 

Διάβασε τη συνέχεια στο Book του pillowfights “Treat him like a Fling”. 

Order here and let the experience begin!