Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Τρίτη 15/11 γύρω στις 10 το βράδυ. Σε είδα κάπου κοντά στην πλατεία Εξαρχείων να μιλάς έξαλλη στο τηλέφωνο. Έκατσα και σε χάζευα, φορούσες ένα κάρο πουκάμισο κι ένα σκισμένο τζιν. Μιλήσαμε για λίγο, αλλά έφυγες βιαστικά. Θα σε περιμένω πάλι στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Ραντεβού την Τρίτη.

 

2.

Παρασκευή 18/11/2016, ώρα 11:00 σχεδόν στο λεωφορείο από Φάληρο για Κηφισιά. Καθόσουν απέναντι μου και φορούσες ένα καφέ φούτερ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κοιτάω τα καστανά σου μάτια. Είσαι αρκετά ψηλός κι έχεις ξανθά μαλλιά. Θέλω να σε ξαναδώ.

 

3.

Σε είδα στον πεζόδρομο Καλαμαριάς την Κυριακή το μεσημέρι να περπατάς με το σκύλο σου. Φορούσες γκρι φόρμα κι ένα μαύρο πουλόβερ. Ήρθα και χάιδεψα το σκύλο σου και μου είπες ότι τον λένε Πέτρο. Σου ζήτησα το τηλέφωνό σου κι εσύ πήρες το δικό μου. Δεν έχω ακούσει νέα σου από τότε. Σε ψάχνω…

 

4.

Σε βλέπω σχεδόν κάθε μέρα στο λεωφορείο, μάλλον δουλεύουμε κοντά γιατί κατεβαίνεις κι εσύ στην Κλαυθμώνος. Είσαι πάντα βιαστική κι εγώ σε χάνω στο πλήθος πριν προλάβω να σου μιλήσω. Μη βιάζεσαι τόσο πολύ. Θέλω να σε γνωρίσω επιτέλους!

 

5.

Σε είδα στην πορεία κάπου κοντά στο Σύνταγμα την Πέμπτη. Προσπαθούσες να φύγεις κι εσύ απ’ το κέντρο και σου πρότεινα να φύγουμε μαζί. Γέλασες και κοκκίνισες, αλλά καταλήξαμε να περπατάμε και να μιλάμε με τις ώρες. Δεν έμαθα ποτέ το όνομά σου. Πώς θα σε βρω;

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!