Δεν τα βρίσκουν όλοι με όλους και σίγουρα σου ‘ρχονται στο μυαλό άτομα, με τα οποία δε θα ήθελες να συγκατοικήσεις, ακόμα κι αν ήταν η τελευταία σου διαθέσιμη επιλογή. Είναι η απόφαση να μοιραστείς με το σύντροφό σου το χώρο σου, να ξυπνάς κάθε πρωί και να τον βλέπεις πλάι σου, να μοιράζετε τις δουλειές με τέτοιο τρόπο, ώστε κανένας απ’ τους δύο να μην έχει παράπονο και να συνυπάρχετε στην καθημερινότητά σας. Ή να μείνεις με το φιλαράκι για να μοιραστείτε δια δύο τα έξοδα του σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, μα υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που έχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλους να πετύχουν.

Ταύρος – Λέων 

Ο Ταύρος πιστεύει πως τα πάντα στο σπίτι έχουν μια συγκεκριμένη θέση και πρέπει να τα τακτοποιούμε για να βρίσκονται διαρκώς εκεί. Αντίθετα, ο Λέων, είναι το τυπάκι που προτιμά ο χώρος του να είναι καθαρός, κι ας μην είναι συνέχεια συμμαζεμένος. Όσο κι αν φαίνεται πως δεν πρόκειται ποτέ να τα βρούνε, το Ταυράκι και το Λιοντάρι καταφέρνουν να μείνουν μαζί, αφού ο ένας πιάνει τη σκούπα και τη σφουγγαρίστρα, ενώ ο άλλος διπλώνει τα ρούχα και τα βάζει στην ντουλάπα.

Δίδυμος – Σκορπιός

Σίγουρα η συγκατοίκηση αυτή θα έχει ένταση και οι γείτονες καθόλου απίθανο να ενοχληθούν σε ώρες κοινής ησυχίας από τους καβγάδες του Δίδυμου με τον Σκορπιό. Παθιάρικα ζώδια και τα δύο, δεν αφήνουν το πείσμα και τον εγωισμό τους στην άκρη και πιστεύουν πως σε όλα ξέρουν το σωστό και έχουν πάντα δίκιο. Τα βρίσκουν στη συγκατοίκηση, όχι επειδή έχουν μάθει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, μα γιατί σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο κι οι ανάγκες τους ταιριάζουν.

Κριός – Αιγόκερως  

Το Κριαράκι αγαπά την παρέα και του αρέσει να μοιράζετε το χώρο του. Έχει μάθει να κάνει υποχωρήσεις και να σέβεται τις ανάγκες του άλλου. Ο Αιγόκερως από την άλλη -αν και πιο μοναχικός τύπος- έχει διακυμάνσεις στην ψυχολογία του, στιγμές μέσα στη μέρα που δε θέλει να δει κανέναν και άλλες που ζητάει παρέα κι ένα άτομο να πει δυο κουβέντες. Είναι δύσκολο ζώδιο, αλλά αν υπάρχει ένα ζώδιο με το οποίο θα μπορούσε να συμβιώσει αρμονικά, είναι ο Κριός, που με την υπομονή και την κατανόησή του θα κάνει τη συγκατοίκηση να δείχνει εύκολη.

Παρθένος – Ιχθύς 

Βολικά ζώδια και ο Παρθένος και ο Ιχθύς. Μπορεί να υπάρχουν μέσα στο σπίτι και να μην καταλάβεις ότι είναι εκεί. Σέβεται ο ένας το χώρο του άλλου και έχει μάθει να τον αφήνει στην ησυχία του. Θα μοιράσουν τις υποχρεώσεις εξαρχής και αυτή η συγκατοίκηση θα είναι ιδανική. Ο καθένας θα λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα και θα προσφέρει στις ανάγκες του σπιτιού χωρίς εντάσεις και καβγάδες.