pillow22123

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).  Συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν θα αλλάξουν ευχάριστα το πρόγραμμά μας αφού θα αποτελέσουν μία όμορφη έκπληξη. Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για εμάς και το ταίρι, αιφνιδιάζοντας τον άνθρωπό μας θετικά.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, από σήμερα και στο εξής θα αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τη διατροφή σου, καθώς επίσης και μια τάση να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα. Το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι τόσο σημαντικά για σένα. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη διπλωματικότητα από τη μεριάς σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

 

Δίδυμος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι έντονη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω, φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, προετοιμάσου σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου και μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες -ειδικότερα με δικά σου άτομα- για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Για εσάς που έχετε ακόμη την ελευθερία σας, φροντίστε να την απολαύσετε τώρα που μπορείτε, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείτε δεσμευμένοι από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Λέων

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου, στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί κινδυνεύεις να διαταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις και θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να του μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από κοντά του, με τον φόβο ότι δε θα σε καταλάβει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Η μέρα είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις.

 

Παρθένος

Η μέρα, φίλε Παρθένε, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές που σκέφτεσαι. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Οι αδέσμευτοι, μη χάνετε τη θετική σας διάθεση και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε από το σπίτι και γνωρίστε νέους ανθρώπους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη θα είναι μία δύσκολη και περίεργη μέρα για εσένα. Ενώ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, ό,τι κι αν ακούσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, τα κάνει όλα ο σύντροφός σου που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα ερωτικό βράδυ είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος. Σε κάθε περίπτωση, δείξε τη συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου, που σε καθυστερούσαν και δεν έβρισκες λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη τη δική τους συμμετοχή. Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με τον δεσμό σου. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από τη στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου λίγο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Ωστόσο να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι είναι ένας τσακωμός. Ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα ήταν να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που ακόμη σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Βγες λίγο έξω από το σπίτι, γιατί θα σου κάνει καλό να αποχωριστείς τις σκοτούρες, έστω και πρόσκαιρα. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μελαγχολείς. Στον αισθηματικό σου τομέα, το κλίμα θα είναι χαλαρό και ήρεμο για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλές κουβέντες που να αφορούν το κοινό μέλλον της σχέσης σου και θα έχεις την άμεση ανταπόκριση του συντρόφου σου. Εσύ που αυτό το διάστημα είσαι μόνος στη ζωή, μπορείς να περνάς εξίσου όμορφα με τους φίλους και την οικογένειά σου.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα αντιδρώντας στο πείσμα των γύρω σου που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις. Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες!

 

Ιχθύς

Η σημερινή Τρίτη είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν οργανώσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις ότι πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, η μέρα θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Πηγή