Article of the day:Από Καίτη σε Φώτη: Μια ιστορία φυλομετάβασης, της Ρεβέκκας Κωνσταντίνου.

g270

Η νέα χρονιά θα είναι κάτι σαν το «αν δε βρέξει θα κάνει καλό καιρό», Παρθενάκι μου, αφού ούτε το ίδιο το 2023 δεν ξέρει τι θα κάνει μαζί σου και τι θα σου ρίξει στο δρόμο σου. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να ετοιμαστείς για δύο σενάρια. Το ένα σενάριο λέει ότι τα άστρα θα σε λούσουν με ικανοποίηση και σταθερότητα και το άλλο ότι θα περπατήσεις σε συννεφάκια που κάποτε θα διαλυθούν κι εσύ θα κάνεις ένα μεγάλο «μπουμ». Ποιο είναι το δικό σου σενάριο, ιδέα δεν έχω.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, άσε το αεράκι της ανανέωσης να σε χτυπήσεις στο πρόσωπο, αφού –είτε η σχέση σου είναι σταθερή είτε την έχεις κάνει τη βλακεία σου και θες να επανορθώσεις– το νέο έτος θα σε λυπηθεί και θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις και να αναγεννήσεις την ερωτική σου ζωή. Και σε αυτό το σημείο, να σου πω πως αν προσπαθήσεις να το παίξεις Καζανόβας και μπλέξεις με περιπετειούλες, θα το φας το κεφάλι σου κι εγώ θα γελάω.

Αν η χρονιά σε βρει μόνο, μπορείς να περιμένεις μεγάλες στιγμές στην προσωπική σου ζωή ή και το κρεβάτι σου, αλλά επειδή ούτε εσύ μένεις έξω απ’ τον κίνδυνο να τα κάνεις σαλάτα, να σου πω πως ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα που θα έρθει, και καλά, να σε σώσει απ’ τη βαρεμάρα, μάλλον θα αποδειχθεί ένα μάτσο τίποτα με μπόλικο καθόλου, οπότε πρόσεχε πού πέφτεις με τα μούτρα και με ποιον. Πάντως, ό,τι κι αν συμβεί, εσύ θα πάθεις μεγάλο έρωτα φέτος κι ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Παρθένε μου, η εύνοια του Δία συνεχίζει να σε ακολουθεί και να σε συνεπαίρνει και με τη νέα χρονιά. Άρα το ποδαρικό του 2023 είναι αρκετά θετικό για σένα, καθώς ο Δίας με τα δώρα του παραμένει και σου δίνει ενέργεια και φουλ αυτοπεποίθηση. Τι καλύτερο λοιπόν για γούρι της χρονιάς; Αν είσαι ακόμα αδέσμευτο οι κατακτήσεις σου αλλά και η σκανδαλιστική σου διάθεση χτυπούν κόκκινο  και προκαλείς θύελλα στο πέρασμά σου.

Οι επιλογές πολλές, η απόφαση δύσκολη, ωστόσο κάτι θα γίνει και για σένα. Με τον Άρη να έχει πιάσει θέση στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται ερωτικό Βατερλό, που σε κάνει να βγάλεις έναν άλλο εαυτό καλά κρυμμένο, που θα κάνει το ταίρι σου να παραμιλάει με αυτή τη νέα σου εκδοχή. Αλλά περισσότερο από όλους εσύ θα απολαύσεις το νέο σου εαυτό, που κάνει θραύση. Το καλό νέο της χρονιάς είναι ότι διευρύνεται ο τρόπος που σκέφτεσαι, άρα οι ορίζοντες σου, άρα οι επιλογές σου, αρά και οι αποφάσεις σου.

Οι εκλείψεις σε επηρεάζουν άμεσα και σου βάζουν φωτιά με αποτέλεσμα σχέσεις, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια να ειπωθούν, χωρίς όμως να τα εννοείς απόλυτα. Για να μη διακινδυνεύσεις λοιπόν, σημαντικές σταθερές στη ζωή σου, μέτρα αυτά που θα πεις και κάνε πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Extra note: Μη μένεις προσκολλημένος στο παρελθόν σε καμία περίπτωση. Ό,τι ήταν να δείξει, στο έδειξε η προηγούμενη χρόνια. Τώρα μόνο νέα ξεκινήματα.

Yes I do: Κριός κι Αιγόκερως, θα με θυμηθείς.

Ούτε στον εχθρό σου: Δίδυμος, αυτός ο άγνωστος.

 

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Όλοι σας ζηλεύουν. Είστε οι πιο ταιριαστοί σύντροφοι που από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για να ενώσετε και πρακτικά τις ζωές σας. Το χρήμα και η επαγγελματική σταθερότητα, θα φέρει και την ασφάλεια στις επόμενες σας κινήσεις και σε κάθε επίπεδο. Πολλοί οι γάμοι και τα υπόλοιπα σχετικά καλά νέα, που θα ανακοινωθούν από τον αστρολογικό σας συνδυασμό.

Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 02 και 31 Ιανουαρίου.

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είσαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, που όλα δείχνουν να χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν. Ίσως ο ένας στον άλλον, και με το πέρασμα και την τριβή του χρόνο, να έχει να έχει δει πράγματα που δεν τους αρέσουν. Αυτό είναι κάτι που από τον πρώτο μήνα του 2023 θα πρέπει να το δείτε πιο αναλυτικά και να παρθούν οι αποφάσεις.

Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 05 και 27 Ιανουαρίου

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Μια γόνιμη σε όλα της ερωτική σχέση, που έχει πολλά να δώσει αυτό το έτος. Οι σχέσεις που άντεξαν, τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν αυτό το χρονικό διάστημα, από την πανσέληνο του Ιανουαρίου και μετά θα κάνουν το επόμενο βήμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει και έναν γάμο ή κάτι σχετικό. Τα εκκρεμή διαζύγια θα ολοκληρωθούν.

Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 06 και 21 Ιανουαρίου

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της φωτιάς

Εσείς είστε από τους πιο δύσκολους αστρολογικούς συνδυασμούς. Όλα πρέπει στο μεταξύ σας να γίνουν με τον δύσκολο και περίεργο τρόπο. Μπορεί ο ανάδρομος να επηρεάσει, αλλά εσείς που αγαπιέστε θα βρείτε τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά. Οι φρέσκοι έρωτες, έχουν κι αυτοί τα καλά τους, καθώς η Αφροδίτη θα δώσει την καλύτερη της εύνοια, για να εξελιχθεί μια μεγάλη αγάπη.

Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 02 και 15 Ιανουαρίου