%cf%85%ce%b8%ce%bc%cf%85

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και για κάποιους με εντάσεις και ίντριγκες έρχεται ένα πολύ όμορφο και ξέγνοιαστο διήμερο. Επειδή περάσαμε δύσκολα, θα μας φανεί το Σάββατο αυτό μια όαση κι η αλήθεια είναι πως κρύβει και πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Θα μπούμε σε μια σειρά, θα οργανωθούμε μεν αλλά μέσα στη τάξη θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Είναι ένα κοινωνικό και δραστήριο Σάββατο, με νέες γνωριμίες για τα ζώδια που είναι ακόμη ελεύθερα και ειδικά το Σάββατο το βράδυ διακρίνεται για την ανεμελιά και την αισιοδοξία του.

Την Κυριακή, τα πάθη φουντώνουν και ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο. Γενικά η μέρα δημιουργεί ενθουσιασμό και υπόσχεται νέες γνωριμίες, φλερτ και δημιουργία μας νέας σχέσης. Εκμεταλλεύσου το απόγευμά της για να εκφράσεις τις απόκρυφες σου σκέψεις και την έλξη σου για το πρόσωπο που ποθείς.

 

Κριός

Το διήμερο αυτό Κριέ μου είναι μια καλή αφορμή να αφήσεις πίσω σου την ένταση και να μπει η σχέση σου σε μια πιο ήρεμη και ανάλαφρη φάση. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και το άγχος δυστυχώς είχε αντίκτυπο στην σχέση σου, έρχεται όμως το διήμερο αυτό να αλλάξουν πολλά. Το Σάββατο σας παρασύρει σε βόλτες και εξόδους, σας ενώνει όμως συναισθηματικά και το μόνο που θα μπορούσα να σου πω να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα.

Για εσένα Κριέ μου, που είσαι μόνος-η, το διήμερο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί κοινωνικό και εξωστρεφές, το Σάββατο μπορεί να σου φέρει νέες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Είναι άκρως ευνοϊκό το διήμερο αυτό και θα πρέπει να έχεις το νου σου γιατί ένα πρόσωπο (γνωστό ή άγνωστο) σκοπεύει να σου χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

 

Ταύρος

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Ταύρε! Αποφασίζεις επιτέλους να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά. Παράλληλα, η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα σε οδηγήσει στο να αναζητήσεις νέους ανθρώπους να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να πάρεις την απόφαση να ξεπεράσεις το παρελθόν και να αφεθείς. Είναι σίγουρο πως το διήμερο αυτό θα είναι συναισθηματικό για σένα, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον.

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτό το διήμερο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου, να τη βελτιώσεις και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με το ταίρι σου, αρκεί να παραμερίσεις μια καχυποψία που μπορεί να νιώθεις.

 

Δίδυμος 

Οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα σου δημιουργήσουν κάποια δύσκολα στη διαχείρισή τους συναισθήματα. Μάλιστα, θα χαρακτηρίζεσαι κι από μια καταβολή, αλλά και μια νευρικότητα. Όλα αυτά μαζί αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος. Καλό θα είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις τη λογική σου, αλλά και τη διπλωματία και τη διαλλακτικότητά σου, ώστε να μην προκαλέσεις προβλήματα στις σχέσεις σου, κάθε είδους.

Αν μάλιστα είσαι δεσμευμένος, ιδιαίτερα το Σάββατο καλό θα είναι να ελέγξεις την καχυποψία σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, για να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μη βλέπεις με μισό μάτι τα άτομα που σε πλησιάζουν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μη βουλιάξεις στη μοναχικότητά σου και τις σκέψεις σου, μόνο κακό θα σου κάνει.

 

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο, φέρνει πολύ έντονα συναισθήματα κι επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις σου, αγαπημένε μου Καρκίνε. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Η επικοινωνία δε θα είναι και πολύ εύκολη την Κυριακή. Από την άλλη, βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η ανάγκη σου για αναστοχασμό θα είναι έντονη, οπότε, αντί να καθίσεις να αναλωθείς σε σκέψεις, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καλύτερα να δοκιμάσεις μια εκ βαθέων συζήτηση, όπου και θα μπορέσεις να κάνεις τον δεσμό σου ακόμα πιο ισχυρό!

Όσο για σένα που είσαι μόνος, να ξέρεις πως η Κυριακή ενισχύει τόσο την ανάγκη σου για επικοινωνία, που θα έλκεις ανθρώπους να έρθουν κοντά σου. Αυτό το διήμερο λοιπόν, μη μείνεις μέσα! Πάρε τους φίλους σου και βγες για να μη φυλακιστείς στις σκέψεις σου.

 

Λέων

Αυτό το διήμερο είναι γεμάτο ενέργεια και πολλή διασκέδαση. Πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο διήμερο, νιώθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και εκφράζεις με κάθε τρόπο τι αισθάνεσαι για εκείνο. Απόλαυσε το διήμερο αυτό και ξέχνα ό,τι και αν πέρασες την εβδομάδα αυτή στη δουλειά ή στην καθημερινότητά σου.

Για εσένα Λιοντάρι μου που είσαι μόνος-η, κρύβει πολύ δυνατές ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι. Να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου, οι συναντήσεις κι οι γνωριμίες που θα κάνεις δεν είναι καμία τυχαία. Εκμεταλλεύσου εκείνη την ευκαιρία που θεωρείς πως είναι η πιο αξιόλογη στο να ερωτευθείς μεν δυνατά αλλά και να υπάρξει μέλλον ανάμεσά σας.

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε το Σαββατοκύριακο αυτό και ειδικότερα από την Κυριακή και μετά, βάζεις σε τάξη όλη σου τη ζωή, άρα και την αισθηματική σου ζωή. Θες να λύσεις εκκρεμότητες και θέματα που ίσως είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Επιζητάς να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου για να μπορείτε να επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας και στο πώς θα περάσετε ακόμη καλύτερα σαν ζευγάρι.

Αγαπημένε μου Παρθένε, το διήμερο αυτό μπορεί να μην είναι και από τα πιο ερωτικά της ζωής σου. Αυτό δε σημαίνει πως θα περάσεις ένα μοναχικό διήμερο. Το Σάββατο σε περιορίζει κάπως και σου βάζει πολλά «πρέπει» και «μη» πράγμα που σημαίνει πως εσύ μέσα σου δεν μπορείς να νιώσεις την απαιτούμενη ελευθερία. Θα έχει πολύ καλή παρέα το διήμερο αυτό αλλά όταν ένα άτομο αρχίσει να σε φλερτάρει εσύ μαζεύεσαι και νιώθεις άβολα.

 

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες κι απωθημένα του παρελθόντος, ενώ ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Γίνεσαι λίγο παραπονιάρης, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις αναδρομικά. Όμως, ο ρόλος του θύματος δε σου πάει καθόλου και το ξέρεις, οπότε αν δε θέλεις να προκαλέσεις καβγά για να εκτονώσεις τη θλίψη σου για τα γεγονότα, άσε το παρελθόν εκεί που είναι και δες το μέλλον, όπως κάνεις πάντα. Πάρε το ταίρι σου και λύσε κάθε διαφορά και διαφωνία που έχεις μαζί του.

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις την ευαισθησία σου να δώσει λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει και φυσικά μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου. Έτσι, υπάρχουν δυο τόποι να περάσεις το διήμερο: Ή θα αναλωθείς σε εντάσεις και τσακωμούς με το ταίρι σου, προβάλλοντας τα παράπονα που έχεις από τη συμπεριφορά του, ή θα αποφασίσεις να μιλήσετε ανοιχτά κι ώριμα για να βγάλει από τη σκέψη σου κάθε ανασφάλεια για τα αισθήματά του! Στο χέρι σου είναι και φυσικά, η δική μου συμβουλή είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο δρόμο.

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις πως κάτι αντίστοιχο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κλειστείς μέσα και να θλίβεσαι για την τραγική κατάσταση, όμως το να επιλέξεις να κάνεις μια βόλτα με φίλους θα μπορέσει να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

 

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το Σαββατοκύριακο, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου και δεν επηρεάζει τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα περάσεις ήρεμο Σαββατοκύριακο στα αισθηματικά, γιατί η Κυριακή ξυπνά τον επαναστάτη μέσα σου. Όχι βέβαια πως κοιμόταν, αλλά τώρα θα σε χαρακτηρίζει μια αντισυμβατική διάθεση, που αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου βλέποντας μια άγνωστη πτυχή σου.

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, αυτό το Σαββατοκύριακο ναι μεν θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγή, όμως εσύ μπορεί να κάνεις τη χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες με την παρορμητική σου στάση. Ευτυχώς που οι θετικές όψεις του Σαββατοκύριακου σε βοηθούν να ξαναβρεις λίγη δύναμη κι αυτό κάνει πολύ καλό στη σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Είναι μεγάλη η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου κι έχεις πολλά να πεις κι αρκετοί είναι κι αυτοί που θέλουν να σε ακούσουν. Κι επειδή στους πιο σκοτεινούς καιρούς οι άνθρωποι έρχονται κοντά, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια συντροφική σχέση με έναν άνθρωπο που σε συναισθάνεται. Βεβαίως, το Σάββατο μπορεί να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήσεις τον θυμό να σε παρασύρει στις επιλογές σου.

Όσο για σένα που έχεις ήδη ταίρι, το Σάββατο θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε όποιες διαφορές είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει κάπως και ενισχύει την καχυποψία σου. Αν θέλεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα του Σαββάτου και να μη χαλάσεις ακόμα περισσότερο τη μέρα σου (και τη μέρα του συντρόφου σου), μην αρχίσεις τις ανακρίσεις, δε θα σου βγει σε καλό.

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, σε βοηθά να τα βρεις κυρίως με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες. Κι ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεών σου. Μάλιστα, η Κυριακή ενισχύει και τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή.

Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε τα απωθημένα και τις διαφωνίες του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα αρχή. Άλλωστε την Κυριακή, είτε έχεις σχέση είτε όχι, θα είναι μια μέρα που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις από τη δύσκολη εβδομάδα σου.

 

Ιχθύς

Αγαπημένο μου Ψαράκι, αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να ενισχύσει τις φιλικές σου σχέσεις. Αυτό το διήμερο λοιπόν, σε αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω. Όμως, το Σάββατο καλό θα είναι εσύ που είσαι δεσμευμένος να αφήσεις έξω από αυτή τη διαδικασία το ταίρι σου, γιατί αν το ανακατέψεις μπορεί να προκύψουν διαφωνίες κι εντάσεις μεταξύ σας! Αν το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια μαζί του, αφού η διάθεση και των δυο σας είναι ιδιαίτερα τρυφερή.

Όσο για σένα που είσαι μόνος, αυτό το διήμερο μέσα από το φιλικό σου κύκλο αναδύεται ένας μεγάλος έρωτας, που έρχεται για να μείνει. Ωστόσο, μη βιαστείς να τον διατυμπανίσεις στο περιβάλλον σου.

 

Πηγή: e-zwdia.gr