sdfgh

Το πάθος είτε θα σου χαρίσει δυνατές συγκινήσεις και θα σε κάνει ακόμα πιο πλήρη και δημιουργικό είτε θα σε κάψει στο πέρασμά του! Κάθε άνθρωπος βιώνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο το πάθος και ακόμα και όσοι δεν το εγκρίνουν ή το αποφεύγουν έχουν τις δικές τους ευαίσθητες στιγμές που παραδίδονται άνευ όρων στο συναίσθημα. Τι σημαίνει πάθος για κάθε ζώδιο και πώς το βιώνει στη ζωή του;

 

Κριός: Ζει το πάθος με Ταύρο

Πάθος σημαίνει δράση για τον εκρηκτικό Κριό, ο οποίος λόγω της πύρινης παρορμητικής φύσης του δε φοβάται να ζει έντονα, να απολαμβάνει παθιασμένες στιγμές και να αφήνεται ελεύθερος σε όσα ορίζει η καρδιά του! «Κάν’ το με πάθος κι ας είναι λάθος» είναι το μότο της αισθηματικής του ζωής, αφού ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους αρέσουν οι χλιαρές καταστάσεις! Το πάθος ενεργοποιεί τον Κριό, τον ωθεί να κάνει αλλαγές στη ζωή του, να λειτουργήσει διεκδικητικά, τον οδηγεί σε έναν ακόμα πιο φιλελεύθερο τρόπο δράσης. Το πάθος τον εξιτάρει ερωτικά, όμως πολλές φορές τον κάνει να λειτουργεί επιθετικά και αρκετά εγωιστικά. Ένας παθιασμένος Κριός είναι σαν ένα άτακτο παιδί που σκαρώνει αταξίες προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, που δεν υπολογίζει τον κίνδυνο, δεν έχει φόβο αλλά θα τα δώσει όλα για να απολαύσει αυτό που τόσο λαχταρά και που θεωρεί ότι είναι δικό του!

 

Ταύρος: Ζει το πάθος με Παρθένο

Μην τον βλέπεις ήσυχο, σοβαρό ή λίγο αργό να πάρει μπροστά. Ο Ταύρος είναι ένας παθιασμένος άνθρωπος, λάτρης των απολαύσεων και τα αισθήματά του είναι πάντα έντονα, απόλυτα, σταθερά, αλλά και παθιασμένα! Όταν το πάθος κυριεύει έναν Ταύρο, ξεφεύγει από τα όριά του, γίνεται πολύ ερωτικός αλλά και ζηλιάρης, επιμένει να φέρει τα πράγματα στο σημείο που αυτός θέλει, γίνεται πεισματάρης, αλλά και εμμονικός κάποιες στιγμές. Το πάθος είναι απόλαυση για τον Ταύρο, είναι μια δύναμη την οποία δεν μπορεί να ελέγξει και η οποία κυριεύει όλες του τις αισθήσεις και τον παρασύρει σε μια συμπεριφορά ιδιαίτερα ερωτική και αισθησιακή! Ο παθιασμένος Ταύρος θα τα δώσει όλα, θα κουράσει με τις απαιτήσεις και τις ζήλιες του, θα δώσει τα πάντα από την ψυχή του και δε θα έχει άλλη σκέψη ή άλλο ενδιαφέρον! Όταν το πάθος είναι αμοιβαίο, γίνεται πολύ δημιουργικός, καλλιτεχνικός, γεμίζει με όμορφες ιδέες, έχει την ανάγκη να βγει να το φωνάξει, να το δείξει και να το γιορτάσει.

 

Δίδυμος:  Ζει το πάθος με Καρκίνο

Το πάθος είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια για έναν Δίδυμο. Παθιάζεται στον έρωτα αλλά και με ό,τι νέο μπαίνει στη ζωή του, όμως επειδή είναι εγκεφαλικός τύπος γρήγορα το μπαλόνι θα ξεφουσκώσει, αν δεν πληρούνται οι προδιαγραφές! Πάθος για τον Δίδυμο είναι η δύναμη που θέτει το μυαλό του σε εγρήγορση, είναι ένα ιδιαίτερο γι’ αυτόν συναίσθημα, είναι το πρωτόγνωρο, το οποίο του αποκαλύπτει μία νέα πτυχή του εαυτού του που δεν είχε ανακαλύψει ως τώρα! Ο παθιασμένος Δίδυμος είναι φουλ στην ενέργεια, είναι εκφραστικός, το μοιράζεται, το λέει, το δείχνει και το απολαμβάνει! Το πάθος έρχεται στη ζωή του όταν ένα άτομο έχει καταφέρει να παίξει με το μυαλό του με τέτοιο τρόπο, ώστε να τον διεγείρει εγκεφαλικά! Έχει την τάση να παθιάζεται με τις δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, όμως έχει τη δύναμη να μπορεί να ξεφεύγει και να ξεπερνά γρήγορα την όποια δυσάρεστη κατάσταση γιατί πολύ απλά βαριέται εύκολα!

 

Καρκίνος: Ζει το πάθος με Σκορπιό

Το πάθος είναι ψυχική, συναισθηματική και σωματική ολοκλήρωση για τον Καρκίνο, ο οποίος στην ουσία κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: μπερδεύει το πάθος, με τον έρωτα και την αγάπη και όλα αυτά τα συναισθήματα γίνονται μέσα του ένα πολύ δυνατό κοκτέιλ που τον παρασύρει να γίνει εκρηκτικός, συναισθηματικός και απόλυτα δοτικός! Αν καταφέρεις να αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές του, να του ξυπνήσεις συναισθήματα τα οποία ήταν καλά κρυμμένα μέσα του, τότε σίγουρα θα τον δεις να αφοσιώνεται σε εσένα σε σημείο όμως που δε θα μπορείς αντέξεις όλη αυτή την συναισθηματική υπερβολή! Ο παθιασμένος Καρκίνος, αφοσιώνεται στον άνθρωπο του πάθους του, τον ελέγχει, τον φροντίζει, έχει απαιτήσεις, θέλει να είναι δύο άτομα σε ένα. Δε δέχεται ημίμετρα, τίποτα δεν τον εμποδίζει να δείξει αυτό που νιώθει! Το πάθος του δε σβήνει, τον κυριεύει, τον αναστατώνει, δεν μπορεί να το ξεχάσει, δεν μπορεί να το αφήσει πίσω του.

 

Λέων: Ζει το πάθος με Τοξότη

Το πάθος λάμπει στη ζωή του Λέοντα και τον οδηγεί σε μεγάλες υπερβάσεις, σε απόλυτες καταστάσεις, τον κάνει να αισθάνεται ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού! Πάθος για τον Λέοντα είναι το απόλυτο, η δύναμη που τον κάνει να ξεφεύγει από όλα όσα ήξερε ως τώρα, είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που γίνεται γι’ αυτόν τρόπος έκφρασης! Παθιάζεται με κάθετι του ξυπνά τον πόθο, την ανάγκη για κατάκτηση, τη μεγάλη προσδοκία και όταν ο Λέοντας είναι παθιασμένος γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού! Όταν βιώνει ένα αμοιβαίο ερωτικό πάθος γίνεται ακόμα πιο δημιουργικός, μπορεί να αποδίδει ακόμα καλύτερα στις ανάγκες της καθημερινότητάς του, νιώθει την καρδιά του να ξεχειλίζει από όμορφα συναισθήματα και το χαμόγελο είναι μόνιμα κολλημένο στα χείλη του, ενώ αρχίζει παράλληλα να θέτει νέους στόχους για τη ζωή του, κάνει όνειρα, σχέδια και έχει φιλοδοξίες. Το πάθος λοιπόν μπορεί να λειτουργήσει πολύ δημιουργικά στη ζωή του Λέοντα. Όταν όμως βιώνει ένα αδιέξοδο πάθος που έχει εμπόδια, προκλήσεις και μπελάδες, γίνεται ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας δράματος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκρατηθεί!

 

 

Παρθένος: Ζει το πάθος με Αιγόκερω

Το πάθος είναι ένα συναίσθημα που δεν περνά εύκολα από την έγκριση ενός Παρθένου, ο οποίος θέλει η ζωή του να λειτουργεί προγραμματισμένα και ορίζει ο ίδιος τα αισθήματά του με βάση τη λογική! Ωστόσο, ακόμα και ο πιο ψυχρός Παρθένος που λειτουργεί μέσω προγράμματος έχει τις δικές του αδυναμίες και περνά ευαίσθητες στιγμές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα όριά του και να ορίζεται απ’ το πάθος, το οποίο τον κυριεύει και είναι το μοναδικό που δεν μπορεί να ελέγξει! Πάθος λοιπόν για έναν Παρθένο είναι η ανάγκη να ξεφύγει από το κατεστημένο, είναι η δύναμη που τον ωθεί να παραβλέπει τους δρόμους που ορίζει η λογική του, η ανάγκη του να αφεθεί σε όσα ορίζει η καρδιά του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες και χωρίς να τον απασχολεί τι  θα γίνει μετά. Ο παθιασμένος Παρθένος βρίσκεται υπό την επήρεια μιας μάχης ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Ωστόσο το πάθος είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να ζει για καιρό, δε θα ήθελε να είναι υπαρκτό σε έναν μόνιμο δεσμό του.

 

 

Ζυγός: Ζει το πάθος με Υδροχόο

Τα συναισθήματα ενός Ζυγού είναι πιο αρμονικά, τρυφερά, ευαίσθητα και γλυκά. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βιώσει τη μεγάλη ένταση ενός φλογερού πάθους. Πολλές φορές ο ίδιος νομίζει ότι ζει ένα μεγάλο πάθος, ενώ στην ουσία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, πολύ απλά γιατί τα ζητούμενα αυτού του ανθρώπου είναι διαφορετικά! Το πάθος για έναν Ζυγό είναι πολλές φορές το ανεκπλήρωτο, το παράνομο, αυτό που δεν τόλμησε να διεκδικήσει, η σχέση για την οποία δε ρίσκαρε, το συναίσθημα που δεν εκδήλωσε για να μη διαταράξει τη σταθερότητα και την αρμονία της μόνιμης σχέσης του! Το ερωτικό μπέρδεμα άλλωστε είναι στο πρόγραμμα της αισθηματικής ζωής του Ζυγού! Ο παθιασμένος Ζυγός μπλοκάρει, δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις, δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μπλέκει σε διλήμματα, σε αμφιβολίες και σε φόβους, γιατί πολύ απλά θέλει να ζει πιο ήρεμα συναισθήματα.

 

Σκορπιός: Ζει το πάθος με Ιχθύ

Ζώδιο του πάθους είναι Πλουτώνιος Σκορπιός που είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα του ζωδιακού που εκφράζει το απόλυτο φλογερό πάθος! Για έναν Σκορπιό πάθος είναι το ανεκπλήρωτο, το παράνομο, το απωθημένο, αυτό που δεν κατάφερε στην ουσία να κατακτήσει, είναι ο έρωτας που δεν είχε ανταπόκριση. Ωστόσο, το πάθος για έναν Σκορπιό, δεν είναι μόνο αυτό. Βιώνει έντονα κάθε στιγμή και επιβάλει την αποκλειστικότητα, την αφοσίωση, την πλήρη ανταπόκριση, δε δέχεται αρνήσεις, εμπόδια και αψηφά τον κίνδυνο! Ο παθιασμένος Σκορπιός διεκδικεί, δε στέκεται με δεμένα τα χέρια, αλλά γίνεται ο απόλυτος εξουσιαστής, ο οποίος ζηλεύει, υποψιάζεται, ελέγχει, παρακολουθεί και το μυαλό του είναι μόνιμα κολλημένο στον έρωτα. Το πάθος για τον Σκορπιό λοιπόν είναι η ερωτική δύναμη που τον ορίζει και δεν τον αφήνει σε ησυχία μέχρι να μπορέσει να χορτάσει και να γευτεί το απόλυτο!

 

Τοξότης: Ζει το πάθος με Υδροχόο

Ο πύρινος Τοξότης ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει πάθος, ωστόσο ξέρει και σε χρόνο ρεκόρ να ξεπερνά πάθη, τα οποία δεν καταλήγουν πουθενά. Άλλωστε τα δύσκολα μπορεί να τον παθιάζουν, αλλά δεν τα αντέχει για πολύ! Το πάθος λοιπόν για έναν Τοξότη είναι το ανόμοιο, αυτό που δεν του ταιριάζει, το συναίσθημα για έναν άνθρωπο που είναι πέρα από τα δικά του δεδομένα, η εμπειρία που του δίνει σημαντικά μαθήματα. Το πάθος θα το βιώσει με ένα άτομο που βρίσκεται σε χιλιομετρική απόσταση, που μαζί του έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ή που διαθέτει διαφορετική κουλτούρα! Πάθος για τον Τοξότη είναι το ρίσκο, η περιπέτεια και η δράση και μέσα από αυτό μαθαίνει, αποκτά εμπειρίες, αλλά και ωριμότητα -άσχετα αν ο ίδιος πολλές φορές παίζει ή φέρεται επιπόλαια!

 

Αιγόκερως: Ζει το πάθος με Αιγόκερω

Προσπαθεί να συγκρατήσει το πάθος του, να βάζει φρένο στις ορμές του, να τιθασεύει τα συναισθήματά του και να επιβάλλεται στον εαυτό του. Ο Αιγόκερως όμως, είναι ένας άνθρωπος που σιγοβράζει μέσα του το πάθος, το οποίο δύσκολα το φανερώνει. Ωστόσο αυτή η μάχη που γίνεται μέσα του, κάνει τη λογική του να έρχεται πολλές φορές σε ήττα και τότε θα τον δεις να αφήνεται στο πάθος της στιγμής. Ο παθιασμένος Αιγόκερως παύει πλέον να νοιάζεται τι θα πει ο κόσμος, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου πώς κρίνουν οι γύρω του την επιλογή του, αλλάζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, κάνει τις μεγάλες ανατροπές του, λειτουργεί παρορμητικά και δίνει τον αγώνα του, προκειμένου το πάθος που βιώνει να του βγει σε καλό! Λίγες στιγμές στη ζωή του, θα τον δεις να ζει το μεγάλο του πάθος.

 

Υδροχόος: Ζει το πάθος με Ζυγό

Ο Υδροχόος είναι ικανός να αλλάξει τρόπο ζωής για ένα μεγάλο πάθος, μπορεί να κινήσει γη και ουρανό, να κάνει τις υπερβολές του, να αλλάξει συνήθειες, ακόμα και χώρα! Ο απρόβλεπτος τύπος του ζωδιακού ζει πολλές φορές ένα μεγάλο πάθος, το οποίο τον κυριεύει, του δίνει δύναμη και τον ωθεί να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του! Μη νομίζεις ότι το πάθος του κρατά πολύ, έτσι όπως ξαφνικά δημιουργείται, το ίδιο ξαφνικά τον εγκαταλείπει, όμως ο ίδιος απολαμβάνει κάθε στιγμή, δεν υπολογίζει τα εμπόδια και δεν τον τρομάζει ακόμα και ο πόνος που μπορεί να προκληθεί από ένα μοιραίο πάθος! Ο παθιασμένος Υδροχόος παύει να φοβάται τη δέσμευση, σταματά να μασά τα λόγια του όταν τίθεται θέμα σχέσης, γίνεται ανατρεπτικός, ερωτικός και γεμάτος εκπλήξεις!

 

Ιχθύς: Ζει το πάθος με Σκορπιό

Πάθος για έναν Ιχθύ είναι η δύναμη που τον ωθεί να ονειρεύεται, να κάνει σχέδια, να φαντάζεται να δημιουργεί! Με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, ο Ιχθύς παθιάζεται με κάθε τι γρήγορα, εύκολα, όμως πολλές φορές με τρόπο υπερβολικό και με την αίσθηση της εξιδανίκευσης! Πολλές φορές βιώνει το πάθος με έναν άνθρωπο που τον εγκατέλειψε, τον απέρριψε ή νιώθει αυτό το δυνατό συναίσθημα για έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μπορεί να είναι μαζί! Παθιάζεται με το κρυφό, με το μυστικό, ενώ πολλές φορές μπορεί να παθιαστεί με έναν έρωτα που έχει ψέμα, απιστία, και γίνεται στη ζωή του σαν εθισμός! Ο παθιασμένος Ιχθύς ζει στον κόσμο του, κάνει τα δικά του όνειρα, πετάει ψηλά χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο! Ζει το δικό του παραμύθι, το οποίο βιώνει με κλάμα, ένταση, γέλιο, χαρά, και πληθώρα συναισθημάτων που δεν μπορεί να συγκρατήσει.

 

Πηγή