Από τις 3 ως τις 9 Μαΐου, ο Ήλιος στο γήινο ζώδιο του Ταύρου θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως τη 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Αυτό το διάστημα, σου είναι εύκολο να ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου, να βρεις μια λύση που να ευνοεί τα θέλω σου, καθώς δε φοβάσαι να μιλήσεις για τα προβλήματά σου και επιμένεις σε μια ουσιαστική λύση, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ και τα ερωτικά σου. Έχεις επίσης την καλή διάθεση για μια ουσιαστική προσέγγιση των άλλων γύρω σου, θέλεις να οικοδομήσεις σταθερές δομές που εξυπηρετούν τους στόχους σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον σου, και σε οικονομικό επίπεδο, μιας και ο Ταύρος σχετίζεται άμεσα με το χρήμα.

 

Κριός

Tις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σημαντικά άτομα και να συζητήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα αποδειχθούν καθοριστικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και ένα περιουσιακό στοιχείο. Αν το περασμένο διάστημα έχεις κάνει έστω και μικρές επενδύσεις, ίσως ήρθε η ώρα να λάβεις ένα σημαντικό ποσό ή να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί να σου δημιουργεί κάποια εμπόδια στα σχέδιά σου, παράλληλα όμως σου φέρνει και ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Ενεργοποιείται για άλλη μια φορά το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα με τη θετική συμμετοχή του Ήλιου, γεγονός που φέρνει νέες προοπτικές στις υπάρχουσες σχέσεις σου και παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να εξετάσεις κάποιες προτάσεις συνεργασίας που θα αποδειχθούν πολύ κερδοφόρες. Αν είσαι αδέσμευτος, τις επόμενες μέρες ίσως κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, υπόσχονται να σου φέρουν σημαντικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Μετά μάλιστα από την επιρροή του Ποσειδώνα που «θόλωσε» κάπως το επαγγελματικό τοπίο σου, τώρα θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, και εν συνεχεία θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και αν ανήκεις στους άνεργους του ζωδίου, τις επόμενες μέρες θα εμφανιστούν προτάσεις τέτοιες που θα σου εξασφαλίζουν ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον. Αν έχεις υποστεί κάποιες οικονομικές απώλειες, πλέον θα μπορέσεις να τις αποκαταστήσεις ενώ δεν αποκλείεται να απαλλαγείς και από ένα χρέος που σε προβληματίζει.

 

Καρκίνος

Μαζί με τον Πλούτωνα δημιουργείται ένας ιδανικός σχηματισμός με το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τους ιδανικούς χειρισμούς για τη λύση των προβλημάτων σου. Στην αισθηματική σου ζωή μάλιστα ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια γνωριμία που σύντομα θα σε οδηγήσει στη συμβίωση. Ωστόσο, εύνοια θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα, όπου θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά. Αν μάλιστα ασχολείσαι με το εμπόριο, είσαι ανεξάρτητος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τα οφέλη θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Μάιος ξεκινά με τον κυβερνήτη σου Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δυο όψεις που μπορούν να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων σου. Ειδικά όσον αφορά στα οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα που σου έχει δημιουργήσει η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό, τώρα θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια θέματα που φαίνονταν στάσιμα και να δημιουργήσεις νέες πιο ευνοϊκές συνθήκες. Αν θέλεις να αναδιαμορφώσεις ένα χώρο του σπιτιού σου και τα οικονομικά σου δε σου το επέτρεπαν μέχρι τώρα, η όψη αυτή θα σου φέρει ένα σημαντικό βοήθημα ώστε να το ολοκληρώσεις.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα και οι όψεις αυτές πρόκειται να σου φέρουν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα με τον σύντροφό σου, μια παρεξήγηση που έχει φέρει μια ψυχρότητα ανάμεσά σας, ή οτιδήποτε άλλο, τώρα θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζί του ουσιαστικά και να βάλεις τη σχέση σας πάνω σε νέες και πιο σταθερές βάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, τις επόμενες ημέρες θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία ή θα εμφανιστεί ένα άτομο που γνωρίζεις από παλιά, και θα δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

 

Ζυγός

Το επόμενο διάστημα, οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη που έτσι κι αλλιώς δικαιούσαι. Μάλιστα οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει, θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή επένδυση στα έσοδά σου, ώστε να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη με τον καιρό. Το επόμενο διάστημα όμως θα αλλάξει προς το καλύτερο και η καθημερινότητά σου, καθώς θα αποκτήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα και τις ανάγκες σου, γεγονός που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου αλλά και τη φυσική σου κατάσταση.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η παρουσία του Κρόνου δε θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Το τελείωμα της άνοιξης φαίνεται ότι σου επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις, αφού οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο αλλά και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να λάμψεις και στον επαγγελματικό τομέα. Επιτέλους ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου και να επενδύσεις στο μέλλον σου με ασφάλεια και σιγουριά. Ανάλογη εύνοια βέβαια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή όπου πλέον νιώθεις ότι η σχέση σου έχει δοκιμαστεί και έχει αποδείξει ότι μπορεί να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο των πλανητών και πράγματι υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα με τα καλά της και τα κακά της. Δεδομένου ότι ο Κρόνος εκτός των άλλων συμβολίζει και τον χρόνο καθώς επίσης και το γεγονός ότι είναι σε ανάδρομη πορεία, σημαίνει ότι υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και αυτά τα θέματα είναι που θα βρουν πρώτα – πρώτα λύση. Η διαίσθησή σου θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο, αν και δε θα πρέπει να αγνοήσεις και τις συμβουλές των μεγαλύτερών σου.

 

Αιγόκερως

Οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου που δε σταματούν ποτέ αρχίζουν να πραγματοποιούνται άμεσα όχι μόνο χάρη στις δικές σου προσπάθειες, αλλά και χάρη στη βοήθεια των φίλων και των υποστηρικτών σου που έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειές σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εξάλλου και στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις ημέρες ή σε κάποια άτομα που θα επανεμφανιστούν στη ζωή σου και που με κάποιο τρόπο θα συμβάλλουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Ανάλογη εύνοια φυσικά υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή που μια σχέση μακροχρόνια μπορεί να επισημοποιηθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί καθοριστική.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορούν να σου ανοίξουν τον δρόμο για την επαγγελματική αναρρίχηση που επιδιώκεις εδώ και καιρό Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος θα κρίνει τις περασμένες σου προσπάθειες και θα σε ανταμείψει ανάλογα. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή αφού ο Ήλιος που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεών σου, θα αποκαταστήσει κάθε σχέση που σε ενδιαφέρει, ή θα φέρει στο δρόμο σου μια νέα αξιόλογη γνωριμία.

 

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, με το δεξί μπαίνει για σένα η όψη αυτή, δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές για τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να δείξεις τα προσόντα σου και να αποκτήσεις τη θέση που σου αξίζει, ενώ σημαντικά οφέλη θα αποκομίσεις και από θέματα, καταστάσεις, ή ανθρώπους που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία, ενώ αν ξεκινήσεις οποιοδήποτε επιμορφωτικό σεμινάριο, θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σου.

 

Πηγή: astropedia