Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfighter Αμάντα Δουλγεράκη στο πρώτο της άρθρο: Δες το εδώ!

xzcgbfd

Η πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 22 του μήνα στον Υδροχόο και θα έχει θετική επίδραση στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού, εκτός από τον ίδιο τον Υδροχόο! Η αναγνώριση των προσπαθειών μας, η επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, η κατάκτηση απωθημένου, αλλά κι η έναρξη μιας περιπετειώδους σχέσης είναι πιθανά σενάρια. Η πανσέληνος αυτή μας δίνει την ευκαιρία για εξέλιξη και αναγνώριση. Δες αναλυτικά πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο:

 

Κριός

Αγαπημένε μας Κριέ, η πανσέληνος του Αυγούστου είναι θετική για σένα. Τα αστέρια σου ανοίγουν το δρόμο για ένα νέο ξεκίνημα και η επικοινωνία σου θα είναι στο ζενίθ. Η σχέση σου με ένα λιοντάρι ή έναν Ιχθύ θα εξελιχθεί, κι αν ελέγξεις τον παρορμητισμό σου μπορεί να μετατραπεί και σε σχέση ζωής.

 

Ταύρος

Ταυράκι μας, πιέστηκες αρκετά τελευταία, αλλά η πανσέληνος αυτή σου δείχνει το δρόμο για να βγεις απ’ το αδιέξοδο των προηγούμενων ημερών. Τα προβλήματα στη δουλειά σου δεν τελειώνουν, ήρθε η ώρα όμως να πάρεις αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου βαριέσαι ή δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Μήπως να κάνεις κάτι;

 

Δίδυμοι

Πολλά ταξίδια και μπόλικες συζητήσεις φέρνει η πανσέληνος του Αυγούστου για σένα, Δίδυμέ μας. Όχι ότι δεν είσαι επικοινωνιακός τον υπόλοιπο καιρό, αλλά τώρα θέλεις να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο. Να σπουδάσεις στο εξωτερικό; Να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι; Μήπως να δημιουργήσεις μια σχέση από απόσταση; Αν το σκέφτεσαι, καν’ το! Τα άστρα σε ευνοούν!

 

Καρκίνος

Καρκίνε μας αγαπημένε, η πανσέληνος επηρεάζει βαθιά την ψυχολογία σου, όπως και κάθε άλλη. Αυτή τη φορά θα μελαγχολήσεις λίγο, καθώς θα αντιμετωπίσεις κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια και δε θα ξέρεις από πού να πιαστείς. Επίσης, στη δουλειά είναι μια δύσκολη περίοδος. Υπομονή με κάθε Υδροχόο που συναντάς στο διάβα σου.

 

Λέων

Τα φώτα πάνω σου λιονταράκι μας! Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονά σου και σε επηρεάζει άμεσα. Αλλαγές και ανατροπές τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στο στενό σου περιβάλλον. Ψυχραιμία! Για τους ελεύθερους Λέοντες μια σχέση από απόσταση είναι στα σκαριά… Αφεθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

 

Παρθένος

Η πανσέληνος αυτή, Παρθένε μου, θέλει να σε πάει ένα βήμα παρακάτω. Τη δημιουργία οικογένειας, εννοώ. Είναι μια απόφαση που την σκέφτεσαι καιρό. Μάλλον ήρθε η ώρα να την πάρεις. Μιας και ο ήλιος από τις 24 θα είναι στο ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις οι ελεύθεροι για φλερτ και διεκδίκηση στόχων. Η πανσέληνος ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις.

 

 

Ζυγός

Αγαπημένε μας Ζυγέ, η αυγουστιάτικη πανσέληνος φωτίζει τον κύκλο των γνωριμιών σου και σου επιτρέπει να επενδύσεις σε μια φιλία και γιατί όχι να την εξελίξεις σε ερωτική σχέση. Δε θα είναι εύκολο και τα εμπόδια θα είναι πολλά, αλλά έχεις εσύ τον τρόπο σου και θα τα καταφέρεις! Αρκεί να μην αφήσεις τις δεύτερες σκέψεις σου να κάνουν κουμάντο!

 

Σκορπιός

Το φεγγάρι αυτό, αγαπημένε μας Σκορπιέ, επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Οι μέρες δε θα είναι εύκολες και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα λάθη που έκανες και ν’ αναλογιστείς πόσα ανέκφραστα συναισθήματα κράτησες μέσα σου. Ώρα για εξομολογήσεις και φλερτ που υπάρχει το ρίσκο να μην πάνε όπως θες, αλλά αν πάνε, θα είναι ακριβώς όπως θες.

 

Τοξότης

Ένας αέρας αλλαγής θα πλεύσει για σένα, με την αυγουστιάτικη πανσέληνο, αγαπημένε μας Τοξότη. Νέοι φίλοι, νέες ομάδες. καινούρια σχέδια και ταξίδια έχει το μενού. Πέρα απ’ το φρέσκο αέρα στα επαγγελματικά σας η πανσέληνος φέρνει ζεστασιά στις ερωτικές σας σχέσεις και φλερτ με οικογενειακούς γνωστούς στους αδέσμευτους.

 

Αιγόκερως

Διεκδικήσεις φέρνει η πανσέληνος του Αυγούστου, Αιγόκερέ μας σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Θέλεις αύξηση, καλύτερες συνθήκες, μια προαγωγή; Κάνε τη συζήτηση με τους ανωτέρους σου και δε θα χάσεις. Η πανσέληνος θα σας ανακουφίσει απ’ ό,τι σας απασχολεί όσοι είστε ελεύθεροι και να θα σας δώσει την ευκαιρία που περιμένατε όλη τη χρονιά!

 

Υδροχόος

Αγαπημένε μας Υδροχόε, παραπονεμένος δε θα μείνεις, αν και θα ζοριστείς λιγάκι, αυτό είναι σίγουρο. Δε θέλεις να είσαι παρέα με τη μοναξιά σου, γι’ αυτό κι αποφασίζεις να διεκδικήσεις έναν άνθρωπο, αν και ξέρεις ότι είναι δύσκολο να είστε μαζί. Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου θα είναι όμορφες για σας και το καλοκαίρι σας θα κλείσει γλυκά.

 

Ιχθύες

Ψαράκια μας, γλυκά. Η πανσέληνος του Αυγούστου σας κάνει να λάμπετε από αυτοπεποίθηση κι ενέργεια. Ήρθε η ώρα ν’ ανανεωθείτε, να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για το απαιτητικό φθινόπωρο που έρχεται, να φλερτάρετε και να εμπιστευθείτε. Κρυφά όλα αυτά, όμως και χωρίς επισημότητες, προς το παρόν τουλάχιστον!

 

Πηγή