pillow123

Η γλώσσα του σώματος είναι ικανή να ξυπνήσει μέχρι και την τελευταία σου αίσθηση. Το ξέρεις άλλωστε καλά ότι εκεί που τα λόγια χωλαίνουν, δυο κινήσεις σου είναι αρκετές να εξάψουν το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Ειδικά στις πρώτες φορές, που θα συναντήσεις το άτομο σου και η επικοινωνία κάπου θα μαγκώσει, μ’ ένα νεύμα, ένα χαμόγελο, ένα απαλό χάδι, που θα ξεγλιστρήσει καταλάθος, θα καταφέρεις να ζωντανέψει ξανά το φλερτ. Συνήθως, όταν δένεις τον γάιδαρο σου, ξεχνάς  εκείνες τις σίγουρες κινήσεις, που έχεις μάθει να χρησιμοποιείς στο φλερτ και ακολουθείς έναν πιο πεπατημένο δρόμο. Όμως, όπως εσύ θες εκείνο το διαφορετικό στοιχείο που θα απογειώσει την επαφή σας, το ίδιο θέλει και ο σύντροφος σου. Γιατί να μην παίξεις με το σώμα του παρτενέρ, όταν το αποτέλεσμα που μπορεί να σας προσφέρει είναι αυξημένη διάθεση; Ας δούμε μερικές σίγουρες ζώνες που χαρίζουν μια έξτρα διέγερση!

1. Αφτί

Το πτερύγιο του αφτιού είναι ένα «εργαλείο» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Από το λοβό μέχρι και την κορυφή του μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα και ο παρτενέρ σου να λιώνει στα χέρια σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αισθησιακά τη γλώσσα ή να δαγκώσεις χαλαρά με τις άκρες των δοντιών σου το λοβό και σ´ αντάλλαγμα να πάρεις εκείνους τους ήχους που δείχνουν ευχαρίστηση. Ακόμα και το απαλό δέρμα πίσω από το αφτί μπορεί να γίνει αρκετά σκανδαλώδες, αφού εκεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα χείλη σου αφήνοντας μικρά φιλιά κατά μήκος του. Προσοχή, όμως, όσο ωραίο και αν είναι να παίζεις με το αφτί, σε κανέναν δεν αρέσει να του παραβιάζουν τον ιδιωτικό χώρο του εσωτερικού πτερυγίου, και πόσο μάλλον όταν πλησιάζει η γλώσσα το τύμπανο. Αυτό μπορεί να φέρει τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα απ´ αυτά που περιμένεις. 

2. Σβέρκο

Κατεβαίνοντας από το αφτί υπάρχει μια αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα περιοχή προς ανακάλυψη. Ο σβέρκος μπορεί να είναι πρόκληση για πολλούς, ενώ για άλλους περνά απαρατήρητο. Είναι περιοχή με αρκετούς μύες. Λίγη δύναμη με τα ακροδάχτυλα, ένα απαλό μασαζάκι μπορεί να ανάψει οποιονδήποτε. Είναι ακόμα ένα σημείο που τα χείλη μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Ένα απλό γλείψιμο με τη γλώσσα δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τον παρτενέρ. 

3. Λαιμός

Στο μπροστινό μέρος του σώματος, ακριβώς κάτω από τα χείλη, που είναι το νούμερο ένα σημείο που προσπαθεί να ερεθίσει ο περισσότερος κόσμος, είναι ο λαιμός. Μια αρκετά ευαίσθητη περιοχή. Θέλει λίγη και σταθερή πίεση είτε με κάποιο δάχτυλο είτε απλώς με τη γλώσσα. Τα δόντια, όταν δε χρησιμοποιούνται υπερβολικά, μπορούν να αφήσουν μια όμορφη αίσθηση. Να σημειωθεί ότι δεν είναι μέρος για να ασκηθεί δύναμη, αλλά χαλαρή πίεση. Τα σημάδια στο λαιμό, όπως και σε όποιο σημείο, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

4. Ρώγες

Παίξτε με τις ρώγες σας, παιδιά. Μην ντρέπεστε και μην έχετε ταμπού γι’ αυτές. Το ανθρώπινο σώμα εκ φύσεως έχει ρώγες. Ένα σημείο αρκετά αμφιλεγόμενο που αρκετός κόσμος έχει κόμπλεξ μ´ αυτό. Η ηδονή είναι για όλους και πόσο μάλλον όταν μπορεί να έρθει απ´ αυτό το σημείο. Είναι σημείο πασπαρτού, γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις χείλη, δόντια, δάχτυλα, αλλά και να πιπιλήσεις άφοβα. Λόγω των νεύρων, που υπάρχουν στο σημείο αυτό, μπορείς να δεις το σώμα του συντρόφου σου να το απολαμβάνει κι εσύ να χαίρεσαι. 

5. Πλευρές

Το δέρμα που καλύπτει τις πλευρές είναι πολύ απαλό, ειδικά στην περιοχή γύρω από τη μασχάλη. Μέρος που απαιτεί απαλές κινήσεις. Εδώ κάνουν παιχνίδι καθαρά τα ακροδάχτυλα. Με ήρεμες και σταθερές κινήσεις, τα δάχτυλα χαϊδεύουν κατά μήκος όλη την περιοχή. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν, μπορούν να συμμετέχουν και τα νύχια. Χαϊδεύεις το άτομό σου με τέτοιο τρόπο που του δείχνεις ότι αυτή είναι η αρχή. Επειδή γύρω από τη μασχάλη υπάρχουν πάρα πολλά νεύρα, είναι φυσιολογικό το ερέθισμα να είναι μεγάλο και αρκετά ικανοποιητικό. 

6. Εσωτερικό μέρος χεριού

Η κίνηση και η τεχνική, με την οποία θα ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, αγγίζοντας το εσωτερικό μέρος του χεριού του, είναι παρόμοια. Όσο πιο χαμηλά στο βραχίονα χαϊδέψεις με τα δάχτυλά σου, τόσο περισσότερη πίεση μπορείς να ασκήσεις. Πάντα χωρίς ο παρτενέρ να πονάει. 

7. Ράχη

Το απόλυτο σημείο για να εκτοξεύσεις τη διάθεση του συντρόφου σου με ένα απλό μασαζάκι. Άγγιξε το ταίρι κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης με ό,τι μέσο επιθυμείς. Μόνο τα δόντια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευχέρεια και γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγονται. Χρειάζεσαι σίγουρες κινήσεις. Θες να περνάς στο έτερον ήμισυ ότι ξέρεις τι κάνεις. Η αυτοπεποίθηση είναι το παν. Μπορείς δοκιμάσεις είτε με τα δάχτυλα είτε με τη γλώσσα, αφού είναι σημείο που χρειάζεται ορισμένη πίεση. 

8. Μέση

Στη μέση κάνουν κουμάντο οι κινήσεις και ο αέρας που αυτές αποπνέουν. Δεν πιάνεις κάποιον απλώς για να τον ακουμπήσεις. Η μέση απαιτεί τις πιο σίγουρες κινήσεις σε ολόκληρο το σώμα. Αν πλησιάσεις αυτή την περιοχή για να κρατήσεις ή να ερεθίσεις το άτομο σου, να θυμάσαι ότι το άγγιγμα σου πρέπει να φανερώνει σιγουριά και ότι ξέρεις τι κάνει. Οτιδήποτε λιγότερο μπορεί να απογοητεύσει το σύντροφο. 

9. Πίσω μέρος γονάτου

Ένα άκρως παρεξηγημένο σημείο. Πίσω από το γόνατο το δέρμα είναι τόσο λεπτό και κάτω του υπάρχουν αρκετά νεύρα. Όπως προαναφέρθηκαν, πολλές από τις ζώνες διέγερσης στο ανθρώπινο σώμα -οι περισσότερες για την ακρίβεια- έχουν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά. Έτσι, και την περιοχή πίσω από το γόνατο μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου για μια πρωτότυπη εμπειρία. Σ´ αυτό το σημείο πρωταγωνιστούν τα δάχτυλα κάνοντας ένα χαλαρό μασάζ. Πίεσε σταθερά με τον αντίχειρα από το κάτω μέρος και ανέβα προς τα πάνω, έπειτα επανάλαβε από την αρχή ή από την αντίθετη κατεύθυνση.  

10. Γάμπα

Ο μυς του ποδιού που σπάνια τον χαλαρώνουμε με κάποιο μασάζ. Πάρε πρωτοβουλία και κάνε ένα έντονο μασάζ στις γάμπες του παρτενέρ σου. Η διέγερση είναι μεγάλη και έρχεται αρκετά γρήγορα. Θα το καταλάβεις άλλωστε είτε από τους ήχους  είτε από ένα χαρακτηριστικό τρέμουλο σαν σπασμούς. Είναι περιοχή που δεν αντέχει ο περισσότερος κόσμος, όμως η ηδονή, που μπορεί να προσφέρει, είναι πραγματικά μεγάλη. 

10+1. Πέλμα

Και φτάνω στους φίλους μου που λατρεύουν τις πατούσες και έρχομαι να σας δικαιώσω! Το πέλμα, όσο και να σνομπάρεται από κάποιους, έχει το ταλέντο ότι μπορεί να οδηγήσει τον παρτενέρ σε οργασμό. Χρησιμοποιείς όποιο μέσο θες. Από δόντια μέχρι μασάζ, η ενασχόληση με τα πόδια συνήθως ξετρελαίνει το σύντροφό σου. Μπορεί να το κατακρίνεις και να το θεωρείς αηδιαστικό, όμως αν σου δοθεί η ευκαιρία, δε χάνεις κάτι αν το δοκιμάσεις. Στην έσχατη των περιπτώσεων, να μη σου αρέσει οπότε και δε θα το ξαναπροσπαθήσεις. 

Τα σημεία του σώματος, που μπορούν να σε ερεθίσουν, είναι πολλά. Φύγε από πεπατημένες οδούς και δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Θα διευρύνεις τους αισθησιακούς σου ορίζοντες και θα βρεις νέα σημεία, που θα σε εξιτάρουν. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα, οπότε μην αρκεστείς στο να γίνεις μάστερ σε ένα μόνο σημείο του σώματος!

Συντάκτης: Αντώνης Ανδρόνικος

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!