pan450

Υπάρχουν πολλά μέρη του σώματος που έχει τη δυνατότητα ν’ αφήσει ακάλυπτα ένα ρούχο. Αρκετά μέρη του κορμιού μιας γυναίκας που μπορούν να μαγνητίσουν τις ματιές και την  προσοχή σου, απλά και μόνο με τη θέα τους. Ας μη κοροϊδευόμαστε, κάθε γυναίκα θέλει, πέρα από όμορφη, να δείχνει και νιώθει σέξι. Είναι κι αυτό μέρος της γοητείας της και της θηλυκότητάς της. Άλλες το πετυχαίνουν επιστρατεύοντας πονηρά βλέμματα, βαριά αρώματα κι έντονο κόκκινο κραγιόν.

Προχωρώντας, όμως, στο περιτύλιγμα που επιλέγουν να τις στολίσει θα δούμε συνήθως κολλητά υφάσματα που διαγράφουν τέλεια το σώμα, φορέματα με βαθύ ντεκολτέ και πολλές φορές ρούχα που δεν αφήνουν και πολλά να μείνουν στη φαντασία σου. Αναμφίβολα, όμως, μια γυναικά που θέλει να νιώσει σέξι χωρίς να προκαλέσει, επιλέγει τις περισσότερες φορές ρούχα που αφήνουν την πλάτη ακάλυπτη.

Υπάρχουν πολλά όμορφα ρούχα για να στολίσουν το σώμα μιας γυναίκας, αναδεικνύοντας αυτό που είναι, θηλυκό. Άλλα πιο προκλητικά κι άλλα πιο σεμνά. Τα καλύτερα, όμως, είναι εκείνα που χαρακτηρίζονται ως «εξώπλατα». Είναι εκείνα τα ρούχα που αφήνουν την πλάτη γυμνή και κάνουν το μυαλό και τη φαντασία  των άλλων να οργιάζει. Κι επιπλέον τραβάνε πάντα τα σωστά βλέμματα.

Κανένα σημείο του κορμιού μιας γυναίκας  δεν είναι ταυτόχρονα τόσο σέξι και κλασάτο όσο η πλάτη της. Κάνει τη σκέψη σου να τρέχει σε μελλοντικές στιγμές που πάση θυσία θέλεις ν’ ακολουθήσουν. Μια ωραία γυμνή πλάτη σε κάνει να θέλεις ν’ ανακαλύψεις εσύ ο ίδιος τα όσα το επιπλέον ύφασμα σου στερεί. Σε κάνει να έχεις τολμηρές σκέψεις και να στήνεις στο μυαλό σου εικόνες από όσα θα ήθελες να  συμβούν μετά.

Ονειρεύεσαι  τη στιγμή που αυτή η πλάτη θα γεμίσει από τα δικά σου σημάδια φανερώνοντας πως κατάφερες να κατακτήσεις τη γυναικά εκείνη, που ξύπνησε μέσα σου ίχνη έρωτα και τρελής επιθυμίας. Ανυπομονείς για τη στιγμή που θα την κολλήσεις στον  τοίχο. Ανυπομονείς για τη στιγμή που θα την έχεις στα σεντόνια σου, θα την εγκλωβίζεις στην αγκαλιά σου και θα τη διατρέχεις με τα χάδια σου.

Κι όλα αυτά, φίλε μου, γιατί μια γυμνή πλάτη παραμένει πάντα σέξι, χωρίς να μπλέκεται με το φθηνό και το πρόστυχο. Παραμένει ωραίο κι ελκυστικό θέαμα, χωρίς να θυσιάζει κομμάτια αξιοπρέπειας της γυναίκας στην οποία ανήκει. Χωρίς να δίνει λανθασμένα σημάδια, χωρίς να την κάνει να φαίνεται απελπισμένη στα μάτια σου. Κι αυτό ακριβώς είναι που σε τραβάει. Δε θυμίζει τίποτα εύκολο και δεύτερο από αυτά που έχεις συνηθίσει να συναντάς όπου κι αν κοιτάξεις.

Ένα ρούχο που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη μιας γυναίκας, τονίζει κάθε ίχνος της θηλυκότητά της. Την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο αισθησιακή από όσο είναι και την κάνει να αισθάνεται περισσότερο γυναίκα απ’ όσο ήδη νιώθει. Με άλλα λόγια σε συστήνει με την αυτοπεποίθηση που εκείνη κουβαλάει. Σου επιτρέπει να δεις πόσο άνετα νιώθει με το σώμα της και τον εαυτό της. Πως δε διψάει για προσοχή και πως ντύνεται καθαρά και μόνο για τον εαυτό της.

Η γυναίκα που αφήνει την πλάτη της ακάλυπτη αποπνέει άλλον αέρα και κινείται με μια άλλη σιγουριά. Έχει φινέτσα αλλιώτικη από εκείνες που έχεις συνηθίσει. Δεν είναι γκόμενα, είναι γυναίκα. Και αυτό είναι που σε τραβάει πάνω της και σε βασανίζει. Αυτό είναι που σε κάνει να θέλεις να την κάνεις δική σου. Μια γυμνή πλάτη αποκαλύπτει πέρα από μερικά εκατοστά δέρματος, μια ολόκληρη προσωπικότητα.

Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να φοράνε τα ίδια ρούχα. Δεν είναι φτιαγμένα όλα για όλες. Το ομορφότερα και τα ακριβότερα είναι φτιαγμένα για τις γυναίκες που είναι κι εκείνες πλασμένες απ’ το ίδιο υλικό. Κι εσύ το ξέρεις καλά.

 

Επιμέλεια Κειμένου Ελευθερίας Ηλιοπούλου: Πωλίνα Πανέρη

Συντάκτης: Ελευθερία Ηλιοπούλου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!