poly887

Η γυναίκα είναι σέξι κι ερωτική εκ φύσεως. Με την εξυπνάδα της και τη διπλωματία της μπορεί να έχει τον κόσμο στα πόδια της. Μπορεί να κατακτήσει ό,τι επιθυμεί. Γι’ αυτό και πολλές φορές παρομοιάζεται με τη γάτα.  Γιατί είναι σαν ένα αιλουροειδές, που μπορεί να ξεφύγει εύκολα, είναι πονηρή –σε καμία περίπτωση κουτοπόνηρη– κι αν χρειαστεί να επιτεθεί, βγάζει τα νύχια της και στοχεύει με επιτυχία την Αχίλλειο πτέρνα του αντιπάλου της.

Καταφέρνει να επιβιώνει και να θριαμβεύει σε κάθε χώρο. Κάνοντας αισθητή την παρουσία της, με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό της, τραβάει τα βλέμματα και πετυχαίνει σε ό,τι βάλει στο μυαλό της. Η εικόνα της δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.

Όμως, παρ’ όλα τα διαφορετικά στιλ που έχει αγαπήσει κι υιοθετήσει ανά δεκαετίες, υπάρχει ένα ύφασμα που της ταιριάζει πάντα και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ξεχωρίζει. Ικανό να τρελάνει τόσο εγκεφαλικά, αλλά και σωματικά έναν άνδρα.

Είτε σε εσώρουχο είτε σε ρούχο, όσο κλειστό ή αποκαλυπτικό κι αν είναι ξέρει να παίζει το αντρικό μυαλό. Γιατί δείχνει τόσο όσο, ώστε να αφήνει τη σκέψη του να οργιάζει. Γιατί σέξι δεν είναι η γύμνια, αλλά ό,τι προκαλεί τη φαντασία.

Δε μιλάω, βέβαια, για κανένα άλλο ύφασμα πέραν απ’ τη δαντέλα. Είναι ένα απ’ τα πιο διαχρονικά κι αισθησιακά κομμάτια στο χώρο της μόδας, χρόνια τώρα. Ό,τι πιο σεξουαλικό για τον εγκέφαλο ενός άνδρα. Είναι σέξι, κλασικό, κομψό και παράλληλα δίνει πολύ χώρο στη φαντασία τους. Τέσσερα σε ένα, λοιπόν. Με απλά λόγια, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αν θέλεις να τρελάνεις έναν άντρα, η δαντέλα είναι η πιο ιδανική επιλογή. Δε θα σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν απ’ το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από αυτό το υπέροχο δαντελωτό φόρεμα, τοπ, είτε ακόμη και παντελόνι.

Το μόνο που θα θέλει είναι να σε αγγίξει και να σε γδύσει αργά και βασανιστικά. Απλά και μόνο επειδή καυλώνει τόσο εγκεφαλικά στο τι μπορεί να κρύβεται εκεί κάτω. Η δαντέλα για τους άντρες αποτελεί μια kinder έκπληξη, που ανυπομονούν να την ξετυλίξουν και να βρουν το δώρο τους.

Αν την έχεις επιλέξει και σε εσώρουχα, ακόμη καλύτερα. Τους δίνεις ακόμη περισσότερο υλικό, που τους αναστατώνει αυτήν τη φορά. Όσο πιο μεγάλη είναι η εγκεφαλική καύλα τόσο πιο δυνατό κι αισθησιακό θα είναι το σεξ.

Γιατί το ρούχο αποτελεί το ορεκτικό, τα εσώρουχα το κυρίως πιάτο και μένεις εσύ ως επιδόρπιο. Τι καλύτερος συνδυασμός υπάρχει από αυτόν. Εφόσον έχεις παίξει πρώτα και με το μυαλό του.

Γιατί αν έχεις πρώτα εξιτάρει το μυαλό κι έπειτα το περιτύλιγμα τον τρελάνει ακόμη περισσότερο, σίγουρα θα περάσεις μια αξέχαστη βραδιά. Θα δώσετε μια επική μάχη σεξ. Γιατί το σεξ δεν είναι τίποτα άλλον πέραν από έναν πόλεμο, που πρέπει να πας καλά εξοπλισμένος. Σε μια μάχη νικά όποιος έχει παίξει σωστά τη στρατηγική του με το μυαλό του αντιπάλου.

Γιατί η δαντέλα είναι πρόστυχα αισθησιακή μα ταυτόχρονα κομψή και προκαλεί τη φαντασία όσο πρέπει ώστε να ρίξεις το θύμα σου στον ιστό σου. Η δαντέλα σαγηνεύει το ανδρικό μυαλό και δεν το αφήνει να σκεφτεί τίποτα άλλο εκτός απ’ το να βρει τρόπους να καταφέρει να κερδίσει το δώρο του και να το απολαύσει ξετυλίγοντάς το.

Η δαντέλα, λοιπόν, δεν είναι μόνο σικάτη μα και πολύ σέξι. Φόρα δαντέλα, αγκάλιασε τη θηλυκότητά σου και δώσε μια αισθησιακή μάχη με το μυαλό του.

Συντάκτης: Ασημίνα Καποράλη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!